Hemcinsime âşık oldum!

Bence

Bence bu saydıklarınız hoşlanma belirtisi değil, salt merak ya da kıskançlık belirtisi. Nedense ben olumsuz bir titreşim aldım bahsettiğiniz kişiden. Belki sizi denemiş dahi olabilir. Tabiki bu söylediğimin mantığa dayanan hiçbir tarafı yok tamamen his, gözardı etmenizi anormal karşılamam o yüzden ama yerinizde olsam ilgimi bu kişiye belli etmem, arkadaşça yaklaşır, hoşlandığı erkekten bahsettiğinde pozitif tepkiler veririm.

Bütün sayfaları tek tek okudum üşenmeden... inanın nerden tutsam elimde kalıyor konu. Gerçekten ilginiz varsa ve karşı taraftan da o ışığı aldıysanız niçin acilmadiniz? Samiyetimiz yoktu diyorsunuz ama ilgisi çekti diyorsunuz. Lezbiyen olabilirsiniz asla yargilsmiyorum ama karşı taraf normal biri bunu bilin...

Davranışları nasıl biraz örnek verseniz de bizde anlasak neleri bu şekilde anladınız

Vay anasına benim en yakın arkadaşımda benle çok ilgilenirdi,hatta o biraz kiloluydu fiziğine hastayım derdi,bana çok ozenirdi. Nasıl göremedim bu büyük aşkı nasil,yarın yazayım beni sevdiğini neden söylemedin diyim,ben evlenince de aglamisti biraz anlamaliydim,anlamaliydim.

ben inandım size
çünkü aynen ben de 8 kişilik kadın arkadaş grubunda 1 kişinin ilgisinden şüphelenmiş ve haklı çıkmıştım
insan bi şekilde şüpheleniyor, anlıyor
Evet tabii ki. 28 yasindayim ve bu zamana kadar hicbir arkadasimdan şüphelenmedim. Ki canim askim deriz öperiz iltifat ederiz birbirimize. Ama bu kizin cidden col tuhaf hareketleri vardi. Sadece bana karsi cinsin yaptigi seyler. Simdi de ben gelir gelmez hoslandigim cocuk falan diye baslayinca noluyor dedim ama burasi sorulacak son yermis ne yazik ki.

Çok zavallisin.

“Lezbiyen” tabiri çok kaba geliyor bence. Eşcinsellik daha iyi bu tanımlama için. Biseksüel olabilirsiniz illa tek bir cinsten hoşlanmıyor olabilirsiniz. Hayranlık mı sevgi mi önce ona karar vermelisiniz bence. Sonra üstü kapalı çevresinden de kendisinden de laf almaya çalışın. Tepkilerini ölçün derim.

E
ne acidan normal

Hayor sadece baska insanlarin da fikrini almakti ama buranin uye profili cidden cok bozulmus. Ne kadar beyinsiz varsa toplanmis. Cinsel hicbir sey yok dediğimde sen onune gelenle yatiyor musun diye yorum yapiyorlar.
Bakin insanlara karsi nazik olursaniz ayni karsiligi sizde alırsınız.Fakat sizde herkese udlubunuzu bozarak cevap vermissiniz.ve hala bunu sürdüyordunuz.Icinde bulundugunuz durum ve şu sordugunuz soru sizin bile henuz kabul etmediginiz bir durum oldugu icin sizde bir komplex yaratmis olmasi doğal bunu anliyorum.Ama buraya gelipte konu acmayi düşündüğünüzde bunlarin olacagini zaten biliyordunuz.O hakaretlerinin hicbirini haketmiyor benim arkadaslarim.Madem cinsel tercihlerin konusunda ozgur olabileceğini dusunecek kadar modernsin ozur dilemeyi bilecek kadar da ol bari..

Senin o arkadaslarim dedigin guruh benim sorumla dalga gecerek ve sprumu çarpıtarak son derece duzeysiz cevaplar verdiler ve karsiligini da aldilar. Bu nedenle ozur dileyecek kisi de ben degilim.

Çok ilginç gerçekten ... kız lezbiyenim diyor herkes hakaret ediyor... bu kadar mı hoşgörümüz yok bu kadar mı herkes bize benzemek zorunda?
Zavallısın israfsın vs yazanlara gerçekten hayret ettim!

Bi
Çok ilginç gerçekten ... kız lezbiyenim diyor herkes hakaret ediyor... bu kadar mı hoşgörümüz yok bu kadar mı herkes bize benzemek zorunda?
Zavallısın israfsın vs yazanlara gerçekten hayret ettim!
Soruyu actigimdan beri linc ediliyorum bi de ben pzur dileyecekmisim. Nasil insan bunlar anlamiyorum. Baska sorulara kimse cevap vermez. Buna dakikalardir sacma sapan yorum yapiyorlar. Tek istedigim dogru duzgun birkac yorum almaktı durumla ilgili ama buranin insan profili cidden cok bozulmus. Yillardir da uyeyim oysa ki. Cok yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…