Hemcinsime âşık oldum!

Hayatin boyunca hic tercih edilen olmamissin belli iyi biliyorsun bu konulari :) isssiz issiz benim yazdiklarimi oku haydi sen

Off sendende anca böyle bi cevap gelirdi zaten. . Neyse hadi valla vakit kaybisin

Karsilik alamadigin icin kompleksli degilsin tabiki..buraya actigin bu konu yüzünden kompleks yaptin.
Bu arada kendi adima konusayim zavalli degilim..cok sevildim ve cok sevdim..bu halen sürmekte..
Lutfetmiyorum sana nazik olmanin kurallarini ogretiyordum vazgectim..
Son olarak cinsel tercihi ne olursa olsun o tercih yuzunden kimseyi asagilamadim hic benimde bir kac gay arkadasim var zira..dile kolay 42 yasinda Avrupanın gobeginde yaşıyorum yillardir..
Neyse..
Teyzecim haydi naş

Valla bence de "kadın" yaratılmış şeylerin en güzeli. İtiraf ediyorum erkek arkadaşım olmasa kadınlarda da denerdim şansımı ben çok estetik buluyorum çok güzel kadınlar var :KK15: bence öncelikle bu kadının cinsel yönelimini bir şekilde öğrenmelisiniz. Sonrası için de kalbinizi dinleyip öyle devam edin:)

Ben onun erkek arkadasini mi taniyorum da ondan hoşlanayım
Hem onu tanimiyorsun, onun senden hoslandigini dusunuyorsun. Kiz hakkinda hicbirsey bilmiyorsun. Bu kaniya nerden vardin. O zaman kiz bende uzak dursun sıkayimda yaklasmasin bana diyo oda senin dusundugunu dusunuyor herhalde

Teyzecim haydi naş
Bak bak verdigi cevaba bak ya..resmem buraya polemik yaratip aklinca eglenmeye gelmissin.Ama bu saygisiz ve seviyesiz tavirlarin gunluk hayatta da boyle ise asik oldugun hemcinsinin neden seni tercih etmediği cok acik..
Bir teyze nasihatı;once saygili olmayi ogren sonra ask mesk olaylarina gec..karakterin bir otursun sonra karar ver ne istedigine tamammi kizim?)

Bak bak verdigi cevaba bak ya..resmem buraya polemik yaratip aklinca eglenmeye gelmissin.Ama bu saygisiz ve seviyesiz tavirlarin gunluk hayatta da boyle ise asik oldugun hemcinsinin neden seni tercih etmediği cok acik..
Bir teyze nasihatı;once saygili olmayi ogren sonra ask mesk olaylarina gec..karakterin bir otursun sonra karar ver ne istedigine tamammi kizim?)
He teyzecim he avrupanın gobeginde oturan medeniyetten zerre nasip almamis mahalle karisi teyzem benim.

Hangi davranışları şüpheli geldiki senden hoşlandığını düşündün. Anlatmadığın için anlayamıyoruz.

çözüme yönelik sorulara cevap vermiyor boşuna bekleme:)
kavga etmeye gelmiş belli ki.

halbuki birkaç örnek verse kız gerçekten ilgi mi göstermiş ışık mı yakmış yorum yapabiliriz. velev ki konu sahibesi doğru sinyaller aldıysa bence kız gözlerini dikerek erkek arkadaşının açılmasını beklediğini konu sahibesine söylüyor. açıl artık diye mesaj gönderiyor.

Kız kaç yaşında? Nasıl bir ortamda tanıştınız? Is mi arkadaş ortamı mı? Yani acaba başkaları yanında sana farklı mi davranıyor. Saldırmaktan cevap vermiyorsun ki

Back
X