Ben onun erkek arkadasini mi taniyorum da ondan hoşlanayımBirsey soracagim. Acaba kiz, senin onun erkek arkadasinda hoslandigini dusunup senden uzaklasmayami calisiyor. Yada oda ayni senin gibimi dusunuyor benden hoslaniyor gibisinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun erkek arkadasini mi taniyorum da ondan hoşlanayımBirsey soracagim. Acaba kiz, senin onun erkek arkadasinda hoslandigini dusunup senden uzaklasmayami calisiyor. Yada oda ayni senin gibimi dusunuyor benden hoslaniyor gibisinden
Hayatin boyunca hic tercih edilen olmamissin belli iyi biliyorsun bu konulari :) isssiz issiz benim yazdiklarimi oku haydi sen
Teyzecim haydi naşKarsilik alamadigin icin kompleksli degilsin tabiki..buraya actigin bu konu yüzünden kompleks yaptin.
Bu arada kendi adima konusayim zavalli degilim..cok sevildim ve cok sevdim..bu halen sürmekte..
Lutfetmiyorum sana nazik olmanin kurallarini ogretiyordum vazgectim..
Son olarak cinsel tercihi ne olursa olsun o tercih yuzunden kimseyi asagilamadim hic benimde bir kac gay arkadasim var zira..dile kolay 42 yasinda Avrupanın gobeginde yaşıyorum yillardir..
Neyse..
Haydi sana is cikti kac sayfa oldu oku oku bitmez. Hepiniz zavalli mahalle karisisiniz.Off sendende anca böyle bi cevap gelirdi zaten. . Neyse hadi valla vakit kaybisin
İns Allah : )) yazan bir kadın bana Türkçe öğren diyor inanamiyorum,poff.Ins
Allah Türkçeyi ve yazi yazmayi öğrenirsin :)
Yas kac 15 miİns Allah : )) yazan bir kadın bana Türkçe öğren diyor inanamiyorum,poff.
Haydi sana is cikti kac sayfa oldu oku oku bitmez. Hepiniz zavalli mahalle karisisiniz.
Hem onu tanimiyorsun, onun senden hoslandigini dusunuyorsun. Kiz hakkinda hicbirsey bilmiyorsun. Bu kaniya nerden vardin. O zaman kiz bende uzak dursun sıkayimda yaklasmasin bana diyo oda senin dusundugunu dusunuyor herhaldeBen onun erkek arkadasini mi taniyorum da ondan hoşlanayım
Tam bir varos mahalle kadini uslubu, yani tam senlik.Senin o dilini koparirlar.
Ne oldu,kelime haznen yeterli gelmedi mi cevap vermeye? Yasa vurdun olayi,cevap vereyim merakin gitsin 27.Yas kac 15 mi
Bak bak verdigi cevaba bak ya..resmem buraya polemik yaratip aklinca eglenmeye gelmissin.Ama bu saygisiz ve seviyesiz tavirlarin gunluk hayatta da boyle ise asik oldugun hemcinsinin neden seni tercih etmediği cok acik..Teyzecim haydi naş
Hem onu tanimiyorsun, onun senden hoslandigini dusunuyorsun. Kiz hakkinda hicbirsey bilmiyorsun. Bu kaniya nerden vardin. O zaman kiz bende uzak dursun sıkayimda yaklasmasin bana diyo oda senin dusundugunu dusunuyor herhalde[/QUOTE
Kiza hic yaklasmadim zaten
He teyzecim he avrupanın gobeginde oturan medeniyetten zerre nasip almamis mahalle karisi teyzem benim.Bak bak verdigi cevaba bak ya..resmem buraya polemik yaratip aklinca eglenmeye gelmissin.Ama bu saygisiz ve seviyesiz tavirlarin gunluk hayatta da boyle ise asik oldugun hemcinsinin neden seni tercih etmediği cok acik..
Bir teyze nasihatı;once saygili olmayi ogren sonra ask mesk olaylarina gec..karakterin bir otursun sonra karar ver ne istedigine tamammi kizim?)
Varossun.Ne oldu,kelime haznen yeterli gelmedi mi cevap vermeye? Yasa vurdun olayi,cevap vereyim merakin gitsin 27.
Hangi davranışları şüpheli geldiki senden hoşlandığını düşündün. Anlatmadığın için anlayamıyoruz.