marasligelinn
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 21 Ekim 2025
- 11
- -7
- 1
- 26
- Konu Sahibi marasligelinn
-
Hayatta iyi kötü her türlü insan çıkacak karşımıza. Hiç tanımadığım biri bana " saçların ne yağlı" dese şaşırır kalırım herhalde. Ne münasebet?kimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok
Peki erkeklerle aranız nasıl merak ettimkimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok
1 kimseyle anlaşamayan arkadaşım yok diyen insanlarlakimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok
Aynen öyle hiç tanımadığım insan durup dururken böyle dedi :)Hayatta iyi kötü her türlü insan çıkacak karşımıza. Hiç tanımadığım biri bana " saçların ne yağlı" dese şaşırır kalırım herhalde. Ne münasebet?
Babamla nasılsa onlar da öyle yargılamazlar birşey sorursan cevap verirler öyle çok samimiyetim yok.Peki erkeklerle aranız nasıl merak ettim
Herkesle aynı sorunu yaşamıyorum tabi ki nezaket kuralları gereği kısa süreli konuştuğum insanlar komşular iş arkadaşları falan oluyor ama "dost" "yakın arkadaş" seviyesine gelemiyorum bir türlü.Herkesle bu tarz sorun yaşiyorsaniz sorun sizdedir. Ne sorununuz var onu bilemem ama net sizdedir.
Doğrusu bende arkadaş olalım diye koşarak kucaklarına sarılmaya gitmiyorum .. Ama insan yine de samimiyet ve adım atılmasını bekliyor.1 kimseyle anlaşamayan arkadaşım yok diyen insanlarla
2 hemcinsleriyle anlaşamayan insanlarla
Arkadaş olun size onların nasıl haklı olduğunu ıspatlasınlar
Yani çok ilginç gelir bana hep bu bizim ergenliğimizde de bu modaydı ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum falan demek ama bana hep itici gelir neden bir insan dünya üzerinde bir tane bile kendi cinsinden biriyle anlaşamaz ki mutlaka vardır bir nedeni herkes yanlış herkes manyak herkes hatalı da bir doğru siz olamazsınız
Siz sicaklik gostermiyorsaniz, mesafeli duruyorsaniz insanlar niye samimiyet gosterip adim atsin ki?Doğrusu bende arkadaş olalım diye koşarak kucaklarına sarılmaya gitmiyorum .. Ama insan yine de samimiyet ve adım atılmasını bekliyor.
İstekler karşılıklıdır onlar da böyle istiyor olabilir her şeye tüm dünya bize karşı gibi kurularak yaşayamayız mesela benden habersiz wp kurulmuşsa ve ben o gün yoksam gider selam sabah merhaba beni de alın arkadaşlar der geçerim hiç beni dışladıkları aklıma gelmez yokmuşum düşünmemişlerdir der geçerim saçın yağlı meselesi de eğer hiç selamsız sabahsız sohbet bile yokken böyle bir şey konuşulduysa terslerim ağzının payını alır ona benden nefret etmek için gerçek bir sebep veririm oraya kuaför olmaya gelmedik yani ne alaka susarak içimizden kendimizle konuşarak bir şeyler çözülmezBabamla nasılsa onlar da öyle yargılamazlar birşey sorursan cevap verirler öyle çok samimiyetim yok.
Herkesle aynı sorunu yaşamıyorum tabi ki nezaket kuralları gereği kısa süreli konuştuğum insanlar komşular iş arkadaşları falan oluyor ama "dost" "yakın arkadaş" seviyesine gelemiyorum bir türlü.
Doğrusu bende arkadaş olalım diye koşarak kucaklarına sarılmaya gitmiyorum .. Ama insan yine de samimiyet ve adım atılmasını bekliyor.
Siz sicaklik gostermiyorsaniz, mesafeli duruyorsaniz insanlar niye samimiyet gosterip adim atsin ki?
Doğrusu ben gitmiyorum onlar da bana gelmiyorlar . Mesafeli falan durmuyorum işimi yapıyorum yani insanlar bana yaklaşmıyor sorun bu.İstekler karşılıklıdır onlar da böyle istiyor olabilir her şeye tüm dünya bize karşı gibi kurularak yaşayamayız mesela benden habersiz wp kurulmuşsa ve ben o gün yoksam gider selam sabah merhaba beni de alın arkadaşlar der geçerim hiç beni dışladıkları aklıma gelmez yokmuşum düşünmemişlerdir der geçerim saçın yağlı meselesi de eğer hiç selamsız sabahsız sohbet bile yokken böyle bir şey konuşulduysa terslerim ağzının payını alır ona benden nefret etmek için gerçek bir sebep veririm oraya kuaför olmaya gelmedik yani ne alaka susarak içimizden kendimizle konuşarak bir şeyler çözülmez
E tamam sen bir ortama girdin arkadaşlar merhaba selam naber vs demiyosan onlar mı gelcek senin ayağına çözemedim yabani olan sensin demek kiDoğrusu ben gitmiyorum onlar da bana gelmiyorlar . Mesafeli falan durmuyorum işimi yapıyorum yani insanlar bana yaklaşmıyor sorun bu.
kursa sadece 2 saat geç katıldım
Ne alaka yahu yurtdışına bile baglamisdiniz. Abartmayın. Psikolojik destek alın.kimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok
Yaban turpu kardeş aynaya bak ÖNCE :)E tamam sen bir ortama girdin arkadaşlar merhaba selam naber vs demiyosan onlar mı gelcek senin ayağına çözemedim yabani olan sensin demek ki
Mobbing ve dışlanma bir tek benim başıma gelmiyor buraya yazdığıma pişman oldum git sen psikolojik destek al bide benden psikoloğa selam söyle.Ne alaka yahu yurtdışına bile baglamisdiniz. Abartmayın. Psikolojik destek alın.
İlk mesajıma gelmiş olduk böylece neden dışlandığınız insanlarla anlaşamadığınız gayet açık daha konun 1 sayfa dolmadan insanlar daha size soru sorarken saldırıya geçtiniz ki bu daha yazıda böyle gerçek hayatı hiç düşünemiyorum varmış insanların bir bildiği bbYaban turpu kardeş aynaya bak ÖNCE :)
Mobbing ve dışlanma bir tek benim başıma gelmiyor buraya yazdığıma pişman oldum git sen psikolojik destek al bide benden psikoloğa selam söyle.
Rica ediyorum modlar konuyu kapatsınlar teşekkürler :)
yAhu kadın sen bana yabani diyorsun bende sana yaban turpu dedim ne var bunda :) benimki saldırı da senin ki ne acabaİlk mesajıma gelmiş olduk böylece neden dışlandığınız insanlarla anlaşamadığınız gayet açık daha konun 1 sayfa dolmadan insanlar daha size soru sorarken saldırıya geçtiniz ki bu daha yazıda böyle gerçek hayatı hiç düşünemiyorum varmış insanların bir bildiği bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?