Ben ankarada yaptırdım. İlaçlar 1500 civarı tüp bebek 6000 embriyo dondurma da 1800 tl tuttu. Ama şimdi döviz kurundan hesaplandığı için fiyatlar daha da yükselmiştirSorması ayıptır nekadar masraf gitti tüp bebege
Baya masrafliymis ama en son dusunulcek bişey artık.bakalım doktora git cem o nedicekBen ankarada yaptırdım. İlaçlar 1500 civarı tüp bebek 6000 embriyo dondurma da 1800 tl tuttu. Ama şimdi döviz kurundan hesaplandığı için fiyatlar daha da yükselmiştir
İnşallah canım böyle duyuncada benim beklediğim nolcak daha 7ay Allah sana da sabır versin inşallah senin de olur yakın zamandainşallah daha fazla beklemezsin ne diyelim ben 4 yıldır bekliyorum hala bekliyorum
Canm bak biz de bir sene kendimiz istemedik sonra 6-7 ay ugrastık hemen olmadi sonra oldu çok sükür.. Uzun süre korununca yumurtalıklarda yembellesme meydana geliyormus bnmkşlerde hafif yavas calisiyordu..İnşallah canım böyle duyuncada benim beklediğim nolcak daha 7ay Allah sana da sabır versin inşallah senin de olur yakın zamanda
Tabiki daha bunu düşünmek için çok erkenBaya masrafliymis ama en son dusunulcek bişey artık.bakalım doktora git cem o nedicek
inşallah canım benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur bakalım adetim gecikti inşallah bebistir dua edin banaİnşallah canım böyle duyuncada benim beklediğim nolcak daha 7ay Allah sana da sabır versin inşallah senin de olur yakın zamanda
Öyle bende regl bitince doktora cikcam.esimde cikcak zaten.sonrada hiç takmamaya caliscam bakalım nolcakTabiki daha bunu düşünmek için çok erken
Açıkçası ben çok takıyordum kafaya pek sağlıklı bi durum degıldı benimki . Beklemek istemediğimiz için yaptırdık ki ilk denemede oldu. Tedaviyi yapan doktor bile gerek yok zamana bırakın olur demıstı. Bi de herkesin dediği gibi kafan rahat olacak ben onu yapamadım işte
merhaba ben yeniyim sizlere birsey sormak istiyorumm benim fsh 22.38 ckti amh 0.6 tüp bebege karar vrldi 3 gun once adet olmam gerekti olmadim esimle adetime 5 gün kala iliskiye girmistim sizce gebe kalabilirmiyimmSıkma canını olur vakti zamanında vardır ben 10 yıl bekledim çok şükür bekliyoruz. biraz sabır ve bol dua inan zamansız yaprak bile kıpırdamıyor. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Eğer adetlerin düzenli değilse olma ihtimali var.adete yakın yumurtlamis olabilirsinmerhaba ben yeniyim sizlere birsey sormak istiyorumm benim fsh 22.38 ckti amh 0.6 tüp bebege karar vrldi 3 gun once adet olmam gerekti olmadim esimle adetime 5 gün kala iliskiye girmistim sizce gebe kalabilirmiyimm
insallah neden olmasın ah bi kafaya takmasakkkkBnmde basmdan 1 kurtaj gecti snrasi kanamam falan baya uzun surmustu bende allah nadip ederse yaza evlencm korkuyrm cocugum olmazsa diye naparm ben allah insallah hepimize nasip eder allahm
Kaç yasindasinki menopozu dusunuyorsunolur
insallah neden olmasın ah bi kafaya takmasakkkk
25 ama doktor fsh 22.38 ciknca menopza griyosun acil tüp bebek gerek dedi adetinn 3.gunu gel dedi ama adet olamiyrm endslniyrm ondanKaç yasindasinki menopozu dusunuyorsun
Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
sormaaa o çevredekileri iyi bilirim benim eltimde bitaraflarini yirtsanda cocuk sahbi olamzsn dyo kanser hastasym bde düşün dger eltimde 2 aylik hamile dun ultrasna grdi bebek kocamn bi gor dyo tobe yarabbm havan kime verende allah alandaahh ahh kanayan yarama tuz bastınız beni tanır burda çoğu.. hep aynı konuları açarım elimde değil bende sizin gibi çok istiyorum..
5 yıllık evliyim iki yılı geçti olmuyor. .
7 ay çok az bi süreç. . bende sanmıştım ki hemen hamile kalicam yıllardır bekliyorum 2 yılı geçecek nerdeyse. .
daha bugün hamile haberi aldım benim de sabahtan beri beynimde sadece bu vardı..
geçen ay umutlandim yine olmadı. .
arkadaşımin 4 aylık bebeği var..
sürekli görüşürüz. .
bana öyle bi cümle dediki beynimden hiç silinmiyor yakında kafayı yiyeceğim..
aynen şunu dedi. .
AL BAK KOKLA CENNET KOKUYOR BEBEĞİM SEN BILMEZSIN BU KOKUYU. .
içim acıyor içim parcalaniyor sabır diyorum başka da bişey gelmiyor elimden. .
yarın Jinekolog da randevum var..
Allah sonucunu Hayır etsin isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?