Hemen or....u oldum.

Yeni erkek arkadaşa eski erkek arkadaşım beni dövdü diye gitmek ne demek yaaaa.. Oğlum var Allah uzak etsin inşallah bu kafa yapısındaki kızlardan. Senin yüzünden birinden biri canından olabilir diğeri hapse girebilir di. Kendi işini kendin çöz önce. Sen adamı kendi şahsi meselene yollarsan oda bekaret testi ister yuz bulup

hemen ayrı bir dahada bir başka biri ile ilişkiye başlıcan zaman böyle şeylerden konuşma

arkadasim neden bu kadar cahil davraniyorsunuz! boyle yazilari okudukca kafayi yiyorum ya. suan ki sevgiliniz bessss para etmez odlegin teki! gecmisteki zaten insan degilmis. siz neden birey olamiyorsunuz. yapacaginiz sey gidip darp raporu alip polise sikayet etmek! yasiniz kac bilmiyorum ama buraya derdinizi yazabildiginize gore haklarinizi ogrenebilecek kapasitede oldugunuzu dusunuyorum. ya haberleri aciyorum ahmet kural silayi tartaklamis. buraya bakiyorum benzer muhabbetler. o kadin taninirligi falan umursamamis gitmis sikayet etmis. helal olsun ya. siz de yapin hatali olan siz degilsiniz.

kimsenin sizin ozel alaniniza girmesine izin vermeyin. ozeliniz sizindir. ..r cekip gonderin size bu psikolojik baskiyi yapani da.

O kadar haklısınız ki güya seviyorum diye herseye boyun eğdim inanın neden bılmıyorum. Herseyi hak etmiş gibi davranıyorum. Meseleyi vicdan meselesi yaptım ve herşeyi hak etmiş gibi davranıyorum. Neden bi fikrim de yok. Psıkolojık destek de aldım ama çözüm bulamadım. Ben kendime değer veremedikce acaba daha neler yasayacagım ve okumus eğitimli biriyim.insanın canını yakan da aslında bu

bak canim simdi gordum. 23mussun. gecmisinde ne yasadin nasil bir ailede buyudun, neden bu bagimlilik psikolojisi bilmiyorum. mesela bana da de. uzaktan ne ahkam kesiyosun hayatimi bilmeden de. ama biyerden basla. kendine bu eziyeti yapma. kimse sana karisma hakkini kendinde bulamasin. varos varos tiplerden de uzak dur

Bekaret testi istediği halde hala onu dusu nuyorsan sana da yaziklar olsun hangi devirde kalmis kendi bakirmiymis seninkini sorguluyormus bir suru insan cikar karsina bundan adam olmaz vur kicina tekmeyi

Analar babalar el bebek gül bebek baksın büyütsün... Elin hırtları da dövsün ,test istesin..

ETME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…