Hemen or....u oldum.

Ay ne münasebet o testi gitsin kendi kendine yapsin. Ne hakla hangi konumda bunu sizden istiyor? Hem sizin sizden baska hic kimseye bekaretinizi isbatlamaya ihtiyaciniz yok. Ister bekaretiniz olsun ister olmasin sizden baska kimseyi ilgilendirmez. Siz kendinizi ezdirdiyiniz sürece daha neler neler isteyecektir sizden. Ayrilin böyle bir insan 1 dakika bile cekilmez. Ben okuyunca sinirleeimi ziplatti siz nasil dayaniyorsunuz bu zihniyetteki bir varliktan kacin kurtulun.

Sizce ne kadar sağlıklı bu ilişki ? Bir de utanmadan beraket testi isteyen bir adamdan nasıl bir beklentiniz var sizin ? Gerçekten tekmeyi basmak için ne olmasını bekliyorsunuz?

ne haddine bekaret testi yaa hangi devirde yaşıyorsunuz siz. ayrıca bir erkek için intihar etmek de ne demek neyin bunalımı neyin depresyonu. hayat böyle ucuz mu ya, siz bu kadar mı değer veriyorsunuz kendinize. hepsini herkesi çıakrtın hayatınızda. yolunuza bakın. bu tarz insanlar sizi aşağı çekmekten başka birşeye yaramazlar.

Eski sevgilin şerefsiz, yeni sevgilin ise karaktersizmiş.
ikisine de yol ver gitsin.
İletişim bilgilerini de değiştir.

İntiharı falan unutun kesinlikle bakın burdaki dertleri okuyun çoğu hanım da bütün zorluklara rağmen ayakta duruyor bir şekilde hayatına devam ediyor.Seviyor olabilirsiniz buna sözüm yok ama size güvenmiyor mu?Diyelim ilerde evlendiniz,bizim insanımız boş konuşmaya dedikodu yapmaya çok meraklı,yarın bir gün sizi bir erkekle gördüklerini falan söyleseler Allah korusun çeker vurur sizi.Kimseye mecbur değilsiniz.Ararsınız polisi şikayetçi olursunuz.Size saldırma cesaretini nerden buluyorlar?

Bu çocuktan ayrılıp bir süre hayatına kimseyi alma biraz kendini dinle.
Abla tavsiyesi

Böyle gerizekalı manyak erkeklerin oyuncağı olmayı kendine yakıştırmıyorsan tabii.

sen şikayet niye etmedin eski sevgilini ?? savcılığa suç duyurusunda bulunsana beni tehdit ediyor. mağazada kamera kayıtları vardır. bunu durdurman lazım. çünkü sürekli sana saldırıcak pislik

Zaten olanlar şu şekilde oldu dün gece bayıldım ve artık herseyin üzerimdeki etkisini anlamıs oldum. Psıkolojik olarak çökmüş durumdayım.
O kişide zaten affedemiyormuş bitsin dediğimde onu bile yapamıyorum diyor. Kendim rest cekip kendim uzaklasamıyorum diyor. Senden nefret etmek istyorum dedi ancak bu şekilde silebilirim seni tarzında, seviyorum sevmıyorum diyemem ama bununla ömrümün sonuna kadar savaşamam bu iyi ya da kötü benım geçmişim. Kendiyle yasanırken tamam baskasıyla yasanmasıyla birlikte işler degısıyor demi. Erkek egemanyasında olan durumlar şasırmıyorum artık , kalamıyorum sağlam sadece nasıl bir hayat kurabilirim bılmıyorum hepsi bu

Ben 19 esim 21 ken eski sevgilim bu şekilde konuştu eşimle.
Eşim küfür ederek susturdu bana soru bile sormadı. Sarildik,daha seni rahatsiz edemez dedi. Lanet olası ailesi olmasa biz ne asikmisiz ya...

Yani ayrılın ikisiyle de muhattap olmayın asla. Erkek olsan seviyorum dediğin insana laf dedirtmezdin nasıl seni adam yerine koymayıp onları diyor diye de bozun ayıyi

Sinirim bozuldu lütfen tekmeyi basar misiniz suna.

siz neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz yahu
ve bu insan müsvetteleriyle iletişimi hala nasıl kopartmıyorsunuz?

allah aşkına seni sen olduğun için sevmeyen biriyle olma . hayatın cehennem olur içinde ukde kalır. Sen sensin değerlisin teksin. Hesap vereceğin kimse yok senin kendinden başka. Sevgi ne demek sorgula lütfen . Tek kendinden pay biçme okuduğun kadınları haberleri vs düşün. bundan sıyrılan milyonlarca insan var senin yapamayacağını kim söyledi. Seni Sen olduğun için sevmeyen biriyle olma lütfen olma kadınsın sen toprak gibisin yetiştirensin değerlisin.

bu kadar bağımlı olmayın birilerine. o kim ki böyle bişeyle itham edip bi de test istiyor? onsuz yapamam intihar eder ölürüm dersen kendini adam yerine koyar her şeyi de yaptırır. izin verme buna asla. onsuz da yaşarsın gayet ilk zaman zorlanırsın ama alışırsın. sürekli baskı ve aşağılama ile yaşanmaz

siz neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz yahu
ve bu insan müsvetteleriyle iletişimi hala nasıl kopartmıyorsunuz?
Her konuda kendimi suclu buluyorum basında da böyle insanları nasıl hayatıma çektim diye kendime kızıyorum sadece

Yok zaten bunu yapmıcam o kesinde kafam felaket karısık sadece

Ben hata yaptım diye 1 yıldır herşeyimi kısıtlamasına izin verdim. Bunu bakarsanız ben istedim galiba , bunu yapınca hayatımda olmadıgında bile ona inat yapmak, hala aklımda onunla olan ılıskımın onunü kesmek için yaptıgımdan kendime o kadar kızıyorum tarif edemiyorum bunu. Kendim isteyerek severek keske aklımda hiç bişey olmadan ne yasarsam yasasaydım asla hesap verme geregım olmasaydı. Nasıl anlattım bılemıyorum tabi , ama beni ben olarak kabul etmediği kesin. Bunu bana söyleyecektin diyor bu bir kez olsa kabul ederim ama sen eğer cok kez denediysen demek ki isteyerek yapmıssın , bende diyorum sevmeye sevilmeye cok cabaldım, ama olmadı. Yani hala beni sorguluyor. Yok biz evlensek biri bir video atarsaymıs, insan bunları dusunuyor diyor. Yani herkes kendi sütten cıkmıs ak kasık gibi konusuyor. Beni hastayken bırakıp gitmemiş gibi benden 5 kez ayrılmamıs gibi, sokakta beni rezil etmemiş gibi hiç. Ondan ayrılınca olan durumlarq katlanamıyormus. Bu yasadıgıma saygı duyuyomus ama bunu bilmesi gerekiyomus ona göre seçim yapmakta onun tercihiymiş yani

sevgiline neden anlatiyorsun ki onu anlamadim ???
aldatmissin guvenmemesi normal de bekaret testine höst yani

agziniza saglik ama cok ozur dileyerek bir sey soylemek istiyorum pezevenk doğru olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…