Hemen or....u oldum.

Birde bu insanlarla birlikte oluyorsunuz ya bende ona şaşıyorum gerçekten adam tüm sosyal hayatını bitirmiş sen artık kendin için değil onun için yaşar olmuşsun kendini böyle adamlara mahkum ediyorsunuz ya hayretler içerisinde kalıyorum gerçekten !

Ve sende bekaret testi diyen adama hala sevgli diyebiliyosn pes dogrusu neyin kafasi bu anlamadim intihar meyillenmek yerine yediginiz nanelerle yuzlesin ve ayni halti bidaha yapmayin ve mumkunse siziden ayrildikdan sonra milettin icinde tokatlamiycak adamlarla sevgili olun allah yardimciniz olsn

Bekaret testimi !!
Nasıl insanlarla muhattap oluyorsunuz ..
Sizi sevip değer veren insanın umrunda bile olmaz..
Eğer böyle şeylere takılıyorsa bu ilişkiden zaten cacık olmaz.
Kendimden biliyorum ..
Uzaklaş uzak dur şöylelerinden böyle mal çok sende bende senden bekaret testi istiyorum de
Sonra saçmala ve uzaklaş ..

Herşeyden önce polise gidip seni darp eden o "erkek" adı altında gezen varlığı şikayet et. Sonra da kafayı zarla bozmuş sözde sevgilini terk et ve hayatına bak. Korkak olma, kendini de beş para etmez adamlar yüzünden ezdirme.

Girsem ne olacak ki zaten bana mı güvenecek, beni mi onemseyecek olmayan değerim daha da düşecek, artık kendime yeni bir ben yâratmam gerekiyor.
En ufak darbede sarsılmadan yasamam gerekiyor herşeyi
bu yuzden hayatindan bagzi insanlardan siyril. kimseye taviz verme yoksa boyle cirkin seyler duyarsin gencligine yazik etme okuyorsan okuluna konsantre ol ailenden ve sendr kiymetli kimse yok onlari dusun

keske herkes senin gibi dusunse

Off nasil kafalar bunlar ya. Hicbiriniz normal degilsiniz. Eskisinden dayak yiyorsun gidip yenisine soyluyorsun. Hayir adam psikopat olsa gidip bicaklasa veya vursa al basina belayi. Hangi akla hizmet yapiyorsun bunu? Polise git, ailene anlat. Niye sevgiline anlatiyorsun? Onu gectim bekaret testi isteyen birine hala sevgilim diyorsun ya ne diyeyim. Mustehak.

Bir insan kendine ne kadar zarar verir adlı calisma...
Onceki sevgilin de simdiki de bes para etmez,neden cekiyorsun ki..
Eskisini polise ver,simdikine bas tekmeyi.
Silah zoruyla mi yasiyosunuz bu hayatlari...

Bu senin hayatin.İstedigin gibi istedigin hayati yasarsin,bir baskasinin hak ve ozgurlugunu gasp etmedigin surece... O yuzden ahlakli ve temiz oldugunu yada baska bieseyi kimseye ispat etmek zorunda degilsin.
Seninle bu tarz seviyesiz bir tartismaya giren kisiyi hayatindan cikarmalisin, gercekten seven biri bu konulara takilmaz seni bu yuzden terk edecekse de birak gitsin
Bir kadinsin,ozel olarak yaratildin( her kadin gibi) bir erkege ihtiyacin yok.
Zor bir durum ve zor bir donem ama atlatilmayacak bir durum yok.
Calisma hayatina agirlik ver,kendini mutlu edecek hobilerine zaman ayir,farkli sehirler gezmeye kesfetmeye basla vb. Yani kendi mutluluguna odaklan.
Herkesin kendi ahlak anlayisi ,prensipleri degerleri var .herkesin hayat anlayisi birbirine uymaz. Eger birbirini anlamak mumkun degilse ayrilmak en mantiklisi.kimse kimseyi ne tutucu olmakla ne de ahlaksiz olmakla elestiremez.
O yuzden senle bu konusmayi yapan "sevgilin"den keisnlikle ayrilmalisin.
Uzulmekte haklisin ,ama haketmedigin asagilayici tutumlari gormezden gelemezsin.bu yuzden kendini toplamali , yeni insanlar yeni dostlar almalisin hayatina

Kuzum benim üzme kendini.. Şunu unutma seni intihara teşvik edecek derecede üzen insanlar varsa senın hayatında ne işleri var..sana şimdiden bu kadar baskı kurup üzerine geliyorsa ve daha şimdiden kendini kötü hissediyorsan bir de evlendikten snra olacakları düşün..seni herşeyinle kabul edip butun dunyaya karşı elini sağlam tutacak insanlara ihtiyacın var..asla saçma sapan ölüm düşüncelerine kapılma ha ya t herşeye rağmen çok güzel..

Saçmalama deli gibi sevseniz bile birbirinizi geçmişin ve yaşasıkların sadece senin bileceğin, ders alacağın ve kendini geliştireceğin anılardır. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin...
o doktora gidince kendi benliğini de kaybedeceksin hata bile olsa onu sırtlan ve onunla yaşa... Sakın ders almak yerine kendini suçlayarak bir hayat yaşama.. SAKIN

pardon da hoşt köpek diyemediniz mi? neden kendinizi bir erkeğe bu kadar bağlı hissediyosunuz

Mağazada olduysa güvenlik kamerası falan vardır, görüntüleri de vardır.
Bir de geçmiş zamanın geri dönüşü yok, hata veya değil yaptığın şeylerin arkasında dur kendine güvenerek
Kendi seçimlerin kendi kararların sen istedin bunu neden pişmanlık duyacaksın ki.
Yaptığın şey birine zarar vermek veya birinin canına kast etmek değil ki biriyle sevişmek sadece.
Biriyle seviştin diye kendini mi öldüreceksin,
Sana tek tavsiyem tekrar sevgilin olduğunda bunu takacağını hissettiğinde baştan otur anlat. Her şeyi değil ama sonra sinirlenince öne sürer. Sadece yalan söyleme. Yanında duran durur durmayan gitsin.
Dünyanın yarısı erkek vardır elbet gönlüne göre biri:)

Takma kafana. Bekarette önemli tabi. Polisi ara kamera kayjtlarini al şikayetci ol. Dovdurme kendini hicc

sana tokat atan adamı savcılığa şikayet et, diğer adamdan da ayrıl, uzun bir süre kimse ile de birlikte olma kafanı dinle. hayatındaki hiçbir insan beş para etmez. çok yanlış seçimlerde bulunuyorsun gördüğüm kadarıyla. ama geçmiş önemli değil, nereden düzeltmeye karar verirsen o kadar iyi.

Bu kızlar bu hale nasıl düşüyor 25 yaşındayım ama yine de anlamadım...okurken yurtta da vardı senin gibi kızlar...anlatırlardı böyle vay beee derdim...Size ne söylense faydasız kendi kafanızda devaam

Bununla devam edersen zaten intihar etmis olacaksin. N'olur kendini azcik seviyorsan uzaklas hemen sonra daha buyuk acilar kapini caliyor sen anlamadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…