hemşirelik mi Öğretmenlik mi

Nasil yani yukseltip bölüm doktorlugu , eczacilik , fizyoterapist ?? Anlamadim ben biraz daha acabilir misiniz , bence yok oyle bir sey.Kimse kimsenin yerine ilerleyemez o sekilde lisansiniz neyse o isi yaparsiniz.

tabi ki öğretmenlik. hele de ilköğretim matematik geliyorsa hiç düşünme derim. ayrıca ayağa düştüğü falan da yok, inan hala en saygın meslek

ayrıca branşçıların alımları son yıllarda epey arttı. puanlar 67-68 e kadar düştü. tabi iyi puan alırsan istediğin yerlere gidersin ama bu her meslek için böyle

Herkes hedefine ulaşamıyor malesef diyetisyenlik istiyordum ama olmadı bu kadar kolay sinirlenmeniz saçma :-D
Öğretmenlik ayağa düştü gibi bir cümle kuran sen sn. Ergen sen gelme mümkünse sen öğretmen olma çünkü sen kendin daha olmamissin ciğsin bu ülkede öğretmenin değerini düşüren sen vb kişilerdir. Bu kadar insanın değer verdiği Atatürk ün Başöğretmen olduğu mesleğe ayağa düştü dediğin için seni kınıyorum. Bu sözlerin beni ve eminim ki birçok meslektasimi çok üzdü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hemşireliği sec öncelikli olarak. Ben de hemşirelik okuyorum mimarlık istiyodum son sene tüm listeye hemşirelik yazdım iyi ki se yazmıştım çok memnunum, is bulma sıkıntın hic olmuyo. O kadar açık var ki artık yurt dışından hemşire getiriyorlar. Ayrıca huzur evi müdürü olmak için lisans mezunu hemşireler araniyo hem nöbet çok çalışma derdin de pek olmuyo onu da düşünebilirsin. İşinde yükselme şansın da var yuksek lisans yapıp öğretim görevlisi olabilirsin hastanede çalışmaya gore okulda daha az çalışacaksın ve daha fazla para alacaksın. Kesinlikle hemşirelik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öğretmenlik ayaga düştü diye bir ifade kullanmadım ben :) kimin nasıl cevaplar verdigide ortada ergen olmak sizin icin küçümsenecek biseyse eğer ergenin daniskası da sizsiniz

stajim 1.sinifin 2.doneminde basladi gayet guzel gidiyor basta aşina olmaya calisiyosun zorlabiyosun,zaten stajer oldugun icin ilk baslarda is yapmiyosun gosteriyorlar hemsireler, sonradan ogrenip yapiyorsun, sen ne yaptin tercihleri suan ?

Hemsirelik yazdim :) en başa pdr yazdim fakat tutmucagını düşünüyorum hemsire olucam inşallah :)

Öğretmen olmuşsunuz ama ergen diye hakaret etmenizin yanlış olduğunuda size ben öğretmiş olayım , bide 1.sayfadaki ilk cevabı okuyun kimin öğretmenlik ayağa düştü dedigini anlarsınız biraz daha dikkatli bir insan olun lütfen siz öğretmensiniz yoksa mazallah yanlışlıkla size benzeyen öğrenciler yetiştirirsiniz

Nasil yani yukseltip bölüm doktorlugu , eczacilik , fizyoterapist ?? Anlamadim ben biraz daha acabilir misiniz , bence yok oyle bir sey.Kimse kimsenin yerine ilerleyemez o sekilde lisansiniz neyse o isi yaparsiniz.

Şöyle söyleyeyim hemşirelik olarak üniversiteye başladınız ilk sene belli bir taban puanı var bazı bölümlerin istediği ilk senenin sonunda o puana ulaşırsan 2.sene diğer bölüme geçiş yapabilirsin tabi ki dediğim bölümler arasında hemşirelikten geçiş var 2.sınıfta da geçebilir ama daha sonra bölümler ayrılır ve artık istese de kişi geçemez geçebilmesinin nedeni de diğer bölümlerin derslerinden görülmesi sadece sanırım bir kaç dersi alttan alması gerekiyor sadece

Ben tekrar össye girip o puani almadan diger bolume gecis oldugunu sanmiyorum.Hic hemsirelik okurken tıpa gecen falan gormedim kaldi ki ikisinin taban puanlari arasinda epey ciddi fark var o sekilde bir gecis ne kadar adil olur ki.Diger bolumlerin istedigi taban puan dediginiz ne anlamadim okul ortalamasi mi?Kaldi ki bolumler arasinda derslerde bile ciddi farklar var yani fakultede anatomi gormus olmak tiptaki anatomiyi gormus oldugunuz anlamina gelmiyor cogu bolum tipa gore cok yuzeysel goruyor.:26:

Son düzenleme:

Farkındaysanız eğer tıpa geçiş demedim fizyoterapist,besenme diyetetik belki eczacılık bunlara geçilebilir okuldaki başarı ortalamanla geçiş hakkını kullanmak isteyebilirsin onlarında bir sınırı vardır elbet ama var biliyorum bunun içindeyiz sonuçta

Bolum doktorlugu demissiniz?Ben tipi ornek verdim digerlerine de gecis oldugunu sanmiyorum ya da dogru bulmuyorum ama madem bu kadar eminsiniz arastiracagim.

Bolum doktorlugu demissiniz?Ben tipi ornek verdim digerlerine de gecis oldugunu sanmiyorum ya da dogru bulmuyorum ama madem bu kadar eminsiniz arastiracagim.

Alttan ders almak gerekli ama bazı dersleri sonuçta hemşirelikte görülmüyor yani belli bir ortalamanın üzerine çıkmak gerek ve bazı dersleri vermek gerek bu da oldukça zor ve akıllı işini bilen insan işi bunun için çaba sarfetmek gerek yoksa kimse elini sallayarak geçemez tabi ki

Tabiki de hemşirelik. öğretmen olursan büyük ihtimalle işsiz kalırsın

Ben ogretmenim kiz kardesim hemsire
Arada daglar kadar fark var.
O saglik ocaginda calisiyor.
8-5 cumartesi pazar tatil. Senelik izin 1 ay. Memur maasinin bir bucuk kati maas aliyor. Insanlarla ugrasiyor. Zor. Ama insanlar sira ile geliyor.

Ben ogretmenim. Calisma saatlerim 8-4 cumartesi pazar tatil.
2 ay yaz tatilim var. Memur maasi aliyorum. Hic de abartildigi gibi yuksek bir maas degil.
Atanmasi cok zor.
Meslegini yapmak ise cooook daha zor.
Sistem veli idare hepsi seni ogretmenlik mesleginden sogutmak icin el birligi ile calisacak. Bu meslek olmek uzere can cekisiyor. Hic tavsiye etmemmmmm

bende hemşireyim ve rahat da çalışıyorum gün aşırı çalışıyorum
yoğun bakımda çalıştığım için hasta yakını derdim de yok
3000 de maaş alıyorum ve daha iki yıllık hemşireyim

Hemşirelik.. Atanma şansın çok.. Yapabileceğini düşünüyosan hemşirelik en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…