- 30 Eylül 2011
- 594
- 27
- 318
- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
Mf3 67bin mf1 76 bin canımCanim bende tercih yapacagim.
Muhendisligi gec sansin, torpilin, derecen yoksa is bulamazsin.
Sanirim puanlarimiz ayni duzeyde kac bindesin? Ama ben senin yerinde olsam hemsirelik derdim cunku herseyden onde garanti meslek benim ablam bankada mudur yardimcisi hemsirelerden dusuk aliyor.
3-3.5 aliyorlar. Ogretmenlik eskisi gibi degil dersanelerde muallakta ama illa ogretmenlik dersen bari matematik falan yaz. Bizin dersanede 1 fizik-kimya ayni hoca vardi 1biyoloji 6 matematikci vardi
ama bence hemsirelik her zaman 1 adim ondedir
eeee peki kararın nedir tercihlerini yaptın mı
ne seçersen seç inşallah hakkında hayırlısı olur ve hayırlısı da seni mutlu eder
Tercihler Temmuz'un 7 şinde başlıyor hemşirelik sıcak geliyo çünkü hem kendi memleketimde okuyup rahatça atanaileceğime inanıyorum hemde biraz kendi sağlık problemim icin öyle düşündüm eğer hastanede calisirsaam kendi problemime daha çok ilgilenebilirim gibi geldi
İnşallah seçimin mutlu eder seni...Allah hayırlı uğurlu etsin...
canım ben bi öğretmen olarak fikrimi söyleyeyim: bi bayan için öğretmenlik tıptan bile iyidir.hem ev hanımısın hem maaşın var.kendine eşine çocuğuna kısacası hayatına değer verebiliyosun çok güzel yaşıyosun.çünkü ayırabileceğin bi zamanın var hem de çok geniş ve planlı programlı bi zaman...dünyaya bi kere daha gelsem yine öğretmen olmak isterdimAblalarım o kadar kararsız bir haldeyim ki üniversite sinav sonucları açıklandı sıralamam mühendislik öğretmenlik ve hemşireliğe tutuyor.fakat ben mühendislik düşünmüyorum.Eğer öğretmenliği seçersem ailemle yaşadığim ilden 4-5 saatlik mesafedeki illerde ilköğretim matematik öğretmenliğini tercih edicem.Fakat ileride öğretmen olup atanamamaktan korkuyorum eğer hemsire olursam yaşadığım ilde okuyucam ve atanabileceğime inaniyorum onunda izni az ve nöbet sorunu olduğu için ailem pek istemiyor bense iki mesleğede aynı mesafedeyim ne yapıcam bilmiyorum bana fikir verir misiniz ?
Öğretmenlik ayağa düştü artık çok baş ağrıtıcı bir meslek ve değersiz bir meslek olmaya başladı. Ama hemşirelikte de nöbet ve izin sıkıntısı var. Öğretmen olursan 3 ay tatilin olacak filan.. Öğretmenlik derim ben. Zorluklarına katlanabileceksen. Tabi her meslegin kendine göre zorlukları vardır hemşirelik de kolay degil hep ayakta olacaksın. Öğretmen olursan tenefüslerin filan da olur dinlenirsin az da olsa :) Atanmak içinse çok çalışman lazım. Ya da köylerde çok öğretmen eksikliği var köyde çalışmayı göze alabilirsen..
Herkes hedefine ulaşamıyor malesef diyetisyenlik istiyordum ama olmadı bu kadar kolay sinirlenmeniz saçma :-DÖğretmenliik neeee mühendislik neee hemşirelik nee.Şu ana kadar çoktan bir hedefin olmalıydı.Çok alakasız şeyler sinirlendim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Stajlarının başladı mı ? Zorlanıyor musunuz peki :)Iki sene once bende senin durumundaydim muhendislik,ilkogretim matematik ogretmenligi tutuyodu matematigi de seviyodum tamam ama hemsirelik istedim hemsirelik okuyorum suan memnunum :)
canım ben bi öğretmen olarak fikrimi söyleyeyim: bi bayan için öğretmenlik tıptan bile iyidir.hem ev hanımısın hem maaşın var.kendine eşine çocuğuna kısacası hayatına değer verebiliyosun çok güzel yaşıyosun.çünkü ayırabileceğin bi zamanın var hem de çok geniş ve planlı programlı bi zaman...dünyaya bi kere daha gelsem yine öğretmen olmak isterdim
stajim 1.sinifin 2.doneminde basladi gayet guzel gidiyor basta aşina olmaya calisiyosun zorlabiyosun,zaten stajer oldugun icin ilk baslarda is yapmiyosun gosteriyorlar hemsireler, sonradan ogrenip yapiyorsun, sen ne yaptin tercihleri suan ?Stajlarının başladı mı ? Zorlanıyor musunuz peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?