- Konu Sahibi Umuthepvarr
-
zannetmek için kariyerim fazla dolusen öyle sanıyor olmayasın
size yapılan bir şaka? büyüyünce doktor olacan:))mühendis arkadaş da burda yaydı olayı yanlış anlamış kusuruna bakmayın
size yapılan bir şaka? büyüyünce doktor olacan:))
"devlet veriyor o ünvanı bize" ," bizde doktor kadar bilgiliyiz"diye atlayan hemşire arkadaşlar inanmaya dünden meyilliler, işte bunlar hep içte kalan uhde
zamanında mühendisleri öğretmen yapmışlar,bilirmisiniz?ben öğretmenim cicim ...ama senin yazdığına karşılık ben de dedim ki devlet veriyorsa o ünvanı ne çakması ? senin içinde uhde kalmış ki hemşireleri dr yapacaklar diye aklın gitmiş.....
sezarın hakkı sezara
size yapılan bir şaka? büyüyünce doktor olacan:))
"devlet veriyor o ünvanı bize" ," bizde doktor kadar bilgiliyiz"diye atlayan hemşire arkadaşlar inanmaya dünden meyilliler, işte bunlar hep içte kalan uhde
zamanında mühendisleri öğretmen yapmışlar,bilirmisiniz?
ne acı??
asla tam oldum demedimbu kadar kıvranma bence sancın neyse altta yatan eksikliklerini gider
sizin adınıza üzüldüm..mesleğiniz açısından üzüntü verici...ortalık malı olmayı istemez hiçbir meslekjoker eleman niyetine kullanılmışsınız demek ki....ben boş yere demiyorum ortalık mühendis kaynıyor diye bak nerede kullanılacağınızı şaşırmış devlet
Ablalarım o kadar kararsız bir haldeyim ki üniversite sinav sonucları açıklandı sıralamam mühendislik öğretmenlik ve hemşireliğe tutuyor.fakat ben mühendislik düşünmüyorum.Eğer öğretmenliği seçersem ailemle yaşadığim ilden 4-5 saatlik mesafedeki illerde ilköğretim matematik öğretmenliğini tercih edicem.Fakat ileride öğretmen olup atanamamaktan korkuyorum eğer hemsire olursam yaşadığım ilde okuyucam ve atanabileceğime inaniyorum onunda izni az ve nöbet sorunu olduğu için ailem pek istemiyor bense iki mesleğede aynı mesafedeyim ne yapıcam bilmiyorum bana fikir verir misiniz ?
sizin adınıza üzüldüm..
bu dediğimden bunumu çıkardınız?
az önce hemşirelerin doktor olmasını şaka bile olmasını savunan SİZ..
bakın teknik öğretmenlerde mühendis olmak için can atıyor, dersaneye gidenler var...
ve bunu bir öğretmen olarak söylüyorsunuz,garip,yazık...
şu ergen tavırlardan vazgeçsenizde keşke tarşabilseydik konuyu..
artık şu son yorumunuzdan anladımki,ama siz benimle tartışmaya müsait değilsiniz...
sağlıcakla kalın,0-5 yaş gurubu cevaplarınızla kendinizi tatmin edin
Boşver öğretmenliği.Kpss belasıyla ömrünü çürütme.Hemşire ol.En güzeli.
Ablalarım o kadar kararsız bir haldeyim ki üniversite sinav sonucları açıklandı sıralamam mühendislik öğretmenlik ve hemşireliğe tutuyor.fakat ben mühendislik düşünmüyorum.Eğer öğretmenliği seçersem ailemle yaşadığim ilden 4-5 saatlik mesafedeki illerde ilköğretim matematik öğretmenliğini tercih edicem.Fakat ileride öğretmen olup atanamamaktan korkuyorum eğer hemsire olursam yaşadığım ilde okuyucam ve atanabileceğime inaniyorum onunda izni az ve nöbet sorunu olduğu için ailem pek istemiyor bense iki mesleğede aynı mesafedeyim ne yapıcam bilmiyorum bana fikir verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?