Hemşirenin yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu yaşıma kadar hiçbir yerde itiraz etmedim vardır bir bildiği demisimdir hep ama burada minik bir yavrum söz konusu,mucizem.Neyazikki çok anlayışlı olamıyorum bu konuda
Allah allah bu bakış açısıyla bakarsan kan almaya çalışan hemşirede birinin mucizesi
Yapmayın bunu ya

Kına yakarsınız olumsuz olursa..anlaşılan kendinizi gördünüz o hemsirede
Beni hiç tanımadan kendinizi gördünüz herhalde ve kına yakın demeniz sizin bakış açınızı ve seviyenizi gösterdi .Allah sizinle karşılaşan herkese sabır ve selamet versin Eften püften bi olayda davalık ol ,gel burda konu aç bide herkesin seni haklı bulmasını bekle .kafanın güzelliğine gel

Tamam,sen-sin

Gerçekten bu kan alma işi hemşireye göre değişen biri .Benim öbür oğlumdan hatırlıyorum hastanedeki çalışan kaç yerden girdiydi damar bulmak için çok zor bulmuştu sarılık için . Ama şimdi bebeğim var ve 2.5 kg doğdu ondan aldılar kanları hemen tek sefer de buldular işinin ehli demek bu bence .

Aynen öyle

Doktorum, bana da ister hemşire ister doktor damar yolu açıldığında çoğu zaman damarlarım patlıyor deri altı mosmor günlerce geziyorum, ha damarı mı bulana kadar da deri altı geziyorlar. Ama biliyorum ki bu iş böyle. Meslektaşımı veya hemşire hanımları şikayet etmiyorum. Halkimiz çok simartilmis sağlık konusunda. Karşınızda robot yok insan onlar da. Yurtdisinda olsaydınız anlardınız simartilmis olmaktan ne kastettiğimi. İnş davayı kaybedersiniz de sizin gibiler artık vazgeçer bizle uğraşmaktan

Onlar bulamiyorsa bir dahakine gitmeyin evde kendiniz bulun damarinizi.Nasilsa her halti biliyorsunuz.

Bizimki öyle gergin filan değildi.bir an önce yemeğe çıkmak istiyordu anlaşılan sabirsizdi.gergin olsaydı keşke umursamaz oluşu canimi sıkan seydi

Gergin olup olmadığından emin olduğunuzu sanmıyorum. Belli ki yeni personel. Ki yeni olmasa bile herkes gerilebilir. Sonuçta damarı kıl gibi bir canlı var karşısında. Empati kurmak zor değil.

Çocuğunuza mucizem diyorsunuz da biz de internetten sipariş verip sahip olmadık. Bizimki de evlat. Ama kendimizin beceremeyeceği şeyde engel olup ahkam kesmiyoruz.

Tepkiyi diğer personel ve insanların içinde gösterdiğiniz için mobing denmiştir. Sonuçta hemşireyi herkesin içinde mimlediniz.

O zamanlar görmemişsinizdir siz doğumdan henüz çıktığınız için, ama yenidoğandan topuk kanı almak da çok ağlatan bir yöntemdir mesela. Sağlıkçı değilim ama biliyorum. Baya baya ağlatıyorlar..

Onlar bulamiyorsa bir dahakine gitmeyin evde kendiniz bulun damarinizi.Nasilsa her halti biliyorsunuz.
Bakın sizleri gerçekten anlıyorum.kaprisli vatandaşı ben de sevmiyorum kendimi de haklı bulmuyorum açıkçası.Sakince sorsaydin belki hemşire de sakince aciklardi durumu kendimi bu konuda eleştiriyorum.zirt pırt birine bulaşan biri değilim.Negatif enerjiniz sizi bulsun vatandaş açısından bakmadığıniz icin

Bebeklerden kan almak zaten aşırı zor bir şey ağlaması,ebeveynlerin baskısı vs vs bu baya zor...
Ağlayınca zaten insan geriliyor bir kere....
Ki bu iğne çevirme hareketi bana da yapıldı açıkçası....

evet sizin yavrunuz da herkes bir ananın yavrusu çocukları ağlar normal olarak....
Anne baba olarak biraz dayanıklı olmak gerek bence....

ayrıca sıkıntı türk ebeveynini alıştıran sağlık sisteminde....
Çocuk getırıyorlar hastaneye hemen anlaşılsın istiyorlar yüzüne bakınca bir panik bir şey
Yurtdışında böyle olmadığını biliyorum yurtdışında yaşayan çok arkadaşım var hatta şaşkınlıkla anlatıyorlar....

Hasta yakınlarına bazı şeyler bıldırılmeli....
Sizin olayınız için söylemiyorum ama tarzınız yanlış direkt şikayet edebilirdiniz o kadar diğer hemşireleri ayağa kaldırmaya gerek yok....

sadece bir defa o iğneyi kolumun içinde oynattılar ben bile ağlayacaktım normalde iğneler kan almalar asla canımı acıtmaz ama o iğnenin içeride oynatılması fazla can acıtıyor.

Kan alan hemşiremiz çok tecrübeli kadın tık diye buluyor. En son gittiğim de farklı bi hemşire vardı yeniydi sanırım aynen anlattığınız gibi iğneyle içinde aradı damarı tabi bizim ki feryat figan ağlıyor. Evet insan stres oluyor ama hemşirereye iğneyi çıkar demek aklıma gelmedi eminim ki oda stres olmuştur kadını daha da strese sokmaya gerek yok, işlem 2 dk uzadı sonra geçti gitti.

size nasıl mobing davası açmış olabilir ki, işveren değilsiniz nihayetinde.

onun dışında karşılıklı dava açmanızı gerektirecek bi durum yok. hemşire bilinçli olarak hastanın canını niye yaksın ki?

yorumları şaşkınlıkla okudum, konuda bahsedilen bir bebek!

eğer bir hemşire bulamayıp diğer hemşire ilk denemede buluyorsa bu ilk hemşirenin beceriksizliğidir.
kimsenin çocuğu o hemşirenin kobayı değildir, gitsin bilmiyorsa öğrensin!

böyle beceriksiz bir hemşire yüzünden 1,5 yaşında ateşten hastanede yatan yeğenimin damar yolu açmayı bilmeyen hemşireye denk gelmesi yüzünden çocuğun kolu şişti bir de onun acısıyla uğraştı ki fazlasıyla yakar!!

hemşirenin nesi savunulmuş gerçekten anlamadım açamadın mı? daha bilgili birisinden yardım istersin çocuğa eziyet etmezsin.

allah herkese vicdan versin

Hasta yakını olarak size hak veriyorum..Ancak bebeklerde kan almak hakikaten zor..Ve bakıyorsunuz bir bebekte çok iyi almışsınız diğerinde alamamissiniz..Ya da biri çok iyi alır diğeri alamaz..Yani sonuçta kolay bir işlem değil..Kimse isteyerek bebeğinizin canını yakmıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…