Allah allah bu bakış açısıyla bakarsan kan almaya çalışan hemşirede birinin mucizesiBen bu yaşıma kadar hiçbir yerde itiraz etmedim vardır bir bildiği demisimdir hep ama burada minik bir yavrum söz konusu,mucizem.Neyazikki çok anlayışlı olamıyorum bu konuda
Beni hiç tanımadan kendinizi gördünüz herhalde ve kına yakın demeniz sizin bakış açınızı ve seviyenizi gösterdi .Allah sizinle karşılaşan herkese sabır ve selamet versinKına yakarsınız olumsuz olursa..anlaşılan kendinizi gördünüz o hemsirede
Ya işte ne bileyim bir anlık öfke hali..olmasaydı iyi olurdu tabi.Allah allah bu bakış açısıyla bakarsan kan almaya çalışan hemşirede birinin mucizesi
Yapmayın bunu ya
Tamam,sen-sinBeni hiç tanımadan kendinizi gördünüz herhalde ve kına yakın demeniz sizin bakış açınızı ve seviyenizi gösterdi .Allah sizinle karşılaşan herkese sabır ve selamet versinEften püften bi olayda davalık ol ,gel burda konu aç bide herkesin seni haklı bulmasını bekle .kafanın güzelliğine gel
Aynen öyleGerçekten bu kan alma işi hemşireye göre değişen biri .Benim öbür oğlumdan hatırlıyorum hastanedeki çalışan kaç yerden girdiydi damar bulmak için çok zor bulmuştu sarılık için . Ama şimdi bebeğim var ve 2.5 kg doğdu ondan aldılar kanları hemen tek sefer de buldular işinin ehli demek bu bence .
Onlar bulamiyorsa bir dahakine gitmeyin evde kendiniz bulun damarinizi.Nasilsa her halti biliyorsunuz.Tamam damar bulmak zor, cocukta daha da zor. Ben en son Turkiyeye gittigimde devlet hastanesinde kan verdim ve Istanbuldaki devlet hastanelerinde genellikle lisede saglik okuyan bilincisiz, tecrubesiz ogrenciler kan aliyordu.
Benimde damarim buyuk ama biraz derinde oldugu icin buradaki hemsilerler bulmakta zorlaniyo. Zaten sol kolumda hic bulamiyolar hep sag tarafimi vermeme ragmen bilmislik tasladigimi dusunup surat yapiyolar bide.Doktorlardan beterler!
Sag kolumda nokta atisi gosteriyorum yinede beceremiyolar. Her defasinda iki kolumda mor, kevgir gibi cikiyorum ve sinir oluyorum !! Nokta seklinde dovme yaptiricam igne burdan giricek diye
Eger damar acma probleminiz varsa kelebek igne kullanmalarini soyleyin!
Bizimki öyle gergin filan değildi.bir an önce yemeğe çıkmak istiyordu anlaşılan sabirsizdi.gergin olsaydı keşke umursamaz oluşu canimi sıkan seydi
Doktorum, bana da ister hemşire ister doktor damar yolu açıldığında çoğu zaman damarlarım patlıyor deri altı mosmor günlerce geziyorum, ha damarı mı bulana kadar da deri altı geziyorlar. Ama biliyorum ki bu iş böyle. Meslektaşımı veya hemşire hanımları şikayet etmiyorum. Halkimiz çok simartilmis sağlık konusunda. Karşınızda robot yok insan onlar da. Yurtdisinda olsaydınız anlardınız simartilmis olmaktan ne kastettiğimi. İnş davayı kaybedersiniz de sizin gibiler artık vazgeçer bizle uğraşmaktan
Bakın sizleri gerçekten anlıyorum.kaprisli vatandaşı ben de sevmiyorum kendimi de haklı bulmuyorum açıkçası.Sakince sorsaydin belki hemşire de sakince aciklardi durumu kendimi bu konuda eleştiriyorum.zirt pırt birine bulaşan biri değilim.Negatif enerjiniz sizi bulsun vatandaş açısından bakmadığıniz icinOnlar bulamiyorsa bir dahakine gitmeyin evde kendiniz bulun damarinizi.Nasilsa her halti biliyorsunuz.
O deri altı kıvırma hareketi belki de damar aradığı içindir ? Onun yerine girip girip çıksa kolu delik deşik olacak çocuğun hep kanayacak bir de bu yönden düşünün.
Gerçekten çocuklarda damar çok ama çok zor bulunuyor kıl kadar ince. Keşke biraz anlayışla yaklaşsak insanlara, herkes işini yapmaya çalışıyor. Siz başında çıkarın çıkarın derken işler kolaylaşmıyor ben hemşire değilim ama ben yapıyor olsam ben de strese girerim daha da yapamam. Sonucunda olan çocuğunuza olmuş. Belki sabırlı davransanız 20 sn sonra bulabilirdi.
Gerçekten sizi de anlıyorum annesiniz ama mecburi olduğu için yapılan bir işlem. Elbette ağlayacak koca koca insanlar ayılıp bayılıyor ama sabır sabır. Ha bir de Tekniğini bilmediğimiz konularda yorum yapmamak gerek. Boşa mı okumuş o zaman yoldan geçeni çevir açsın çocuğuna damar yolu? Olmuyor dimi hemşire lazım okumuş öğrenmiş insan çünkü bir farkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?