- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
yok bende kasıtlı olarak can acıttığını düşünmüyorum o kadar kötü olamazlar değil mi? ama dediğim gibi yapamıyorsa bıraksın yahu kıyamıyorum el kadar bebeklere içim parçalanıyor.
hastanede yeğenim ağlardı ben ağlardım çünkü çocuk teyze deyip bana uzanıyorduyavrumun kolu yanıyormuş oysa ki. bu bahsettiğim de özel hastane ama hemşire becerememiş damar yolu açmayı ve ilaç hep deri altına gitmiş.
biz hemşireye uyarı verilmesini talep etmiştik ilgisizliği yüzünden..
Azıcık yırtık bi insan olsam az öncki mesajımda bahsettiğim kadını ben de döverdim! Tv ye çıkıp sessiz sakin aman şöyle oldu aman böyle oldu anlatıyolar olay yaşanırken kaplan gibiler.. Ciddiyim bu işin okulunu okuyanlara insan ilişkileri konuşunda eğitim vermeliler! İşini kötü yapanlar da şikayet edilince hasta yakını veya hasta dikkate alınmalı baştan kovarcasına tavırlarla insanlar delirtilmemeliameliyat sırasında hastanın içinde neşter unutan doktor da var. bunda da kasıt yok ama büyük ihmal var. yani diyeceğim şu ki olayı kendi içinde değerlendirince ben ortada suç göremiyorum. başka hemşirelerin doktorların cezasını tecrübesiz bi hemşireden çıkarmanın manası yok bence. sayfalarca sağlık çalışanları gömülüyor burda ama hasta yakınından dayak yiyen bir sürü sağlık çalışanı da var. hemşire de korkusuna gitmiş dava açmış işte.
ameliyat sırasında hastanın içinde neşter unutan doktor da var. bunda da kasıt yok ama büyük ihmal var. yani diyeceğim şu ki olayı kendi içinde değerlendirince ben ortada suç göremiyorum. başka hemşirelerin doktorların cezasını tecrübesiz bi hemşireden çıkarmanın manası yok bence. sayfalarca sağlık çalışanları gömülüyor burda ama hasta yakınından dayak yiyen bir sürü sağlık çalışanı da var. hemşire de korkusuna gitmiş dava açmış işte.
Bana da öyle geldi, böyle bir durumda hemşireye bırakalım zorlamayalim demek hastanın hakkı, ama acaba nasıl söyledi, ne dedi, orası var...Tck da mobbing in tanimi isveren ve isci arasında olan durumlar olarak gecer. Bir isci musteriye mobbing davasi acamaz. Suren bir davaniz var ise bu mobbing degildir. Demek ki anlatmadiginiz bir seyler var.
Pesss bu konuya hemşireler değil aklı olan herkes bozulur. Kan almak zaten can acıtan bi işlem bebeğin canı tabi ki acıyacak. Yani çalışan üreten bir kadını rezil etmeye çalışmışsınız o da hakkınızı verecek inşallah mahkemede, adalete güvenin sonucunuzu bekleyin :)@Mune hemşireler bu konuya bozuldu kapatabilir misiniz
Haklı çıkartan bir sistemimiz olduğuna emin misiniz? Hasta yakını tarafından taciz edildim, ziyaret yasak olduğu saatte servise almadım diye kolum sıkıldı morardı , doğuda deli gibi kar varken kaza yerine geç gittik diye tokat yedim daha bunun gibi bir sürü olay yaşadım. Üstlerimiz yaptığı mobingleri saymıyorum bile elime hiç bir şey geçmedi hep bir bahane bulundu. Hiç bir insan ufacık bir bebeğe acı çektirmek istemez hemşire durduk yer çıkartın diyen bir anneye dava açamaz o kadar kolay değil çünkü.hemşire bence abartmış ve sağlık çalışanlarını her türlü haklı çıkaran bir sistemimizin olmasına güvenmiş.
İnanın bazen uzman olsan da alınamayabiliyor o kan keşke her seferinde tak diye alınsa keşke.Insan çocuğu ağlayınca doğası gereği kötü oluyor eşim oglumuzdan kan alınırken odada dahi bulunmaz kasılır kalır. Bundan 1 hafta önce oglumdan kan alındı hastaneyi yıktı tahmini bi 10 dk sedyede çocuğun üstüne yastıkta o şekilde alındı...
Hemşire zaten stres altında (çocuğun cani yanıyor, ailenin stresi de yansıyor, hatta bazen ailenin bakışı bile korkutabiliyor onlari)
O sonuçta bu işin okulunu okumuş belki yeni mevzudur belki uzmanıdır cat diye alır kanı..
Anne olarak dayanamadın evet farkındayım ama o d bu işin okulunu okumuş bilir yani bişeyleri...
Keşke bu kadar tantana olmasaydı bence al bi çiçek ya da tatlı kusuruma bakma ben anneyim dayanamadım yavrumun aglamasina de konu kapansın..
Ben ne sana ne de hemşireye haklisin haksızsın diyemem..
Yani çocuk bu arkadaş bizim gibi dirençli değil ki o gün kolunu bi hemşire tuttu bacaklarını ben tuttum diğer hemşire sakin ol deyip başını okşadı ama dedim ya 10 dk sürdü.İnanın bazen uzman olsan da alınamayabiliyor o kan keşke her seferinde tak diye alınsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?