Ben de penye battaniye içine bir takım hastane çıkışı( bere, eldiven, çorap, tulum, alt ve üst zıbın , bir adet çocuk bezi ve silmek için penye bez ) koymuştum. Bunları battaniye içinde çantanın en üstüne koydum hastanede de bir poşete yerleştirdim öyle verdim. Kullanılmayanlar geri geldi. Penye beze gerek olmadığını söylediler. Ben üniversitede doğum yaptım. Yıkamadıklarını sadece bebe yağı ile sildiklerini söylediler. Tertemizdi minik kuşum. Bu arada yeni doğduğunda giyeceği çorap havlu çorap veya kalın bir çorap olsun. Ben çorapları hep merserize almışım. Nisan'da doğdu ama ilk gün çok üşüdü bebeğim kan şekeri düştü.
çarsıya cıkınca baktım bi kaç yere daha önce o kalın battaniyelerden yoktu.sordum sezon deil zor bulursunuz dediler.ilginç...dogana kdr biraz daha bakarım ama zaten hastane özel oldugu için muhtemelen soguk falan olmaz.cıkısta a evımız hastaneye 5 dk bişi zaten arabayla getiririz.inşallah üşümez kuzucum
hangi hastanede doğum yaptın canım onuda yazda yeni hamilelere bilgi kynagı olsun
canım bende medical parka gidiyorum kısmetse orada doğum yapıcam, doktorun kimdi senin?göztepe medical parkta yaptım yaptım canım
Benim sütüm eve gelip duş alana kadar gelmedi canım. Yani hastanede bebeğimi hiç emziremedim. Emzirdim ama doymadı yani. Bir de Nisan başında odada kalorifer yanmıyordu. Sorduk yanmayacak dediler biz de bebeği sardık iyice. Sonra akşama doğru bebek hemşiresi göbek bakımı yapmaya geldiğinde farketti ki çok üşümüş ayakları. Kan şekerine baktı sınırdaydı. Götürüp bebek odasına besledi ısıttı.cnm bebeğin kan şekeri düştüğünü ilk defa duydum .nie oluyormus ki??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?