Erkekler 30'unu geçmiş kadınlarla evlenmek istemiyormuş gibi bir laf duydum
Evet doğru söylüyorsunuz normalde mezun olma yaşım 22 ama ben daha geç mezun olacağım belki de kaygım bu yüzdendir.sakın eğer biriyle tanışırsam evlenmek için eğitimimi bırakırım diye düşünmeyin.hayatının hatasını yaparsınız
daha yaş 22 ne bu acele.önünüze bakın daha yaşayacak çok gününüz var
Çok hoşuma gitti bu anekdot.Üzerine düştüğün hiçbir şeyin vadesi gelmez, ben bunu bilir bunu söylerim. Bir şeyi kafana taktıkça o inatla olmaz. Bu hayatın "Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir gibi bir laf okumuştum bir yerde, katılıyorum açıkçası.
Eskiden kadınlar erken evlenirmiş şimdi ise üniversiteden,kariyer yapma isteğinden dolayı biraz daha geç evleniyor.Bunların bilincindeyim lakin bir süreden sonra çocuk yapma isteği sevgi isteği vs olacak.Aslında sevdiğim bölümdeyim kafama böyle boş boş düşünceler girdi.Hiç alakası yok. Üzerine düştüğün hiçbir şeyin vadesi gelmez, ben bunu bilir bunu söylerim. Bir şeyi kafana taktıkça o inatla olmaz. Bu hayatın "Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir gibi bir laf okumuştum bir yerde, katılıyorum açıkçası. Belli bir düzen oturttuktan sonra olacağı varsa oluyor, bazen de olmuyor yani herkes evlenecek diye bir kural yok. Dediğin gibi sırf evlenmek için evlenmek de daha büyük sorunlara yol açıyor. Velhasıl kelam, fazla üzerine kafa yorma. Şu an eğitimin üzerine kafa yormalısın, senin yaşındayken vize final derdindeydim "Ne zaman evleneceğim"den ziyade. Şimdi işim var, 2 senedir çalışıyorum, daha yeni sözlenme fikri gündeme geldi. Onunla alakalı bile çekincelerim var, o bile erken geliyor şu an.
Erkekler 30'unu geçmiş kadınlarla evlenmek istemiyormuş gibi bir laf duydum.
Erkek cinsiyetinden birisi söyledi.O yaştaki kadınlarla evlilik oluyorsa da aşktan ziyade mantıj evliliği oluyormuşBunu malum yerlerinden kim uydurdu ?
Eskiden kadınlar erken evlenirmiş şimdi ise üniversiteden,kariyer yapma isteğinden dolayı biraz daha geç evleniyor.Bunların bilincindeyim lakin bir süreden sonra çocuk yapma isteği sevgi isteği vs olacak.Aslında sevdiğim bölümdeyim kafama böyle boş boş düşünceler girdi.
Erkek cinsiyetinden birisi söyledi.O yaştaki kadınlarla evlilik oluyorsa da aşktan ziyade mantıj evliliği oluyormuş
Sanırım bir eş bulamamaktan korkuyorum ilerde.Benim ilkokul arkadaşım şu an hamile üniversite okumamış.Evlenmek sorumluluk işi biliyorum kaygım daha ziyade ilerisi için.Her şeyin bir yeri, zamanı var. Benim bölüm arkadaşlarımdan da mezun olur olmaz evlenenler oldu ama benim daha yapacak işlerim var, ben direkt kendimi ev hayatı, çoluk çocuğa adamak istemiyorum. Evlenince iki kişilik düşünmek zorundasın, hele çocuk da olursa hayatını sadece ona adapte etmek zorundasın, bencillik edemezsin. Ben mezun olur olmaz Interbus yaptım, Avrupa ülkelerini gezdim, yeni insanlar tanıdım. Tatilden döndüm 2 ay boş oturdum, sonra işe başladım. Bir ilişkim vardı o yıllarda da ama inan ki hiç evleneyim, haydi ne zaman nişanlanıyoruz diye düşünmedim. Ciddi düşünüyorduk da ben daha hala vakit var gözüyle bakıyordum. Daha yeni "Ailenden isteyelim" konusu gündeme geldi ben attan düşmüşe döndüm. Zira evlilik de kolay değil, hayatını iyice dolu dolu yaşamadan evlenme derim. Evlenip çocuk yaptığında "Ah bekarken şunu şunu da yapaydım" dememelisin bana kalırsa.
Sanırım bir eş bulamamaktan korkuyorum ilerde.Benim ilkokul arkadaşım şu an hamile üniversite okumamış.Evlenmek sorumluluk işi biliyorum kaygım daha ziyade ilerisi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?