Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Henüz 22 yaşındayım ama Aile Kuramamaktan Korkuyorum.
Once okulunu bitir meslek sahibi ol evlilgi dusunme daha cok gencsin.Bnde cok okumak istiyodum sagolsun babam okuldan aldi beni.Cok uzuluyorum simdi arkadslarim hepsi meslek sahibi olucaklar ben ise evlendim.Mutluyum.cok sukur ama okumadigim icin uzuldum
Önce okulu bitirip işe girme gayretindeyim kaygım ondan sonraki yıl için benden küçüklere bile görücü geliyorken bana gelmemesi gerçi gelse bile izin vermezler okulu bitirmeden aile kurmama.Lakin insan panik yapıyor.
panik yapacak bir durum yok tatlım, herkesin kısmeti kendini bekler, bana da hiç görücü gelmedi bu arada, erkek arkadaşım geldi aldı gitti:) takma kafaya, hayat 22den sonra çok hızlı geçiyor inan ki, yaşamaya bak, sevgiler..
Kardeşim senin nasibin seni bekler.22 zaten oldukça erken bi yaş sen okulunu bitirmeye bak.An gelir hiç bi engelin olmaz yine evlenemezsin.Bu isler nasip kısmettir kafana takma Allah'a bırak
36 da evlendim; okudum, çalıştım, malımı mülkümü aldım. Eşim benden 2 yaş büyük, o da işini gücünü bitirmiş, evliliğin tadını çıkartıyoruz. Milleti boşver, kendi hayatını kurmadan başka biriyle bir hayat kurmayı düşünme