Doğuma Hazırlık Henüz hamişşş olmamıışlar olmayıda çok isteyenler yada buyrun sohbete konuşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NAZLI_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
899
1
96
37
İstanbul
KIZLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM AMA SİTEYİ UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUM.EĞER ARANIZDA BENİM GİBİ HAMİŞŞŞ :ecrin_bebek:OLMAYI ÇOK İSTEYENLER VE BİR TÜRLÜ OLAMAYANLAR VARSA YADA KÖTÜ SONUÇLANAN VARSA BUYRUN KONUŞALIM BİLGİ BİRİKİMLERİMİZDEN YARARLANALIM DİMİ AMAAAkaydirigubbakcemile5

nazlıcım hadi hayırlı olsun topiğin :)
ben yeni evli sayılırım 7 ay oldu ve yeni yeni başladık bebek istemeye bakalım hayırlısı inşallah

UMARIM HAYIRLI BıR BEBıŞıN OLUR YUMURTALIK GÜNÜNÜ HESAPLAMAYI UNUTMA SıNıR STRES GıBı KADIN METABOLıZMAINI ÖNEMLı ÖLÇÜDE ETKıLEYEN BU GıBı ŞEYLER UZUAK DURMANI TAVSıYE EDERıM KALDIĞINDA HABERıMıZ OLSUN ŞEKERıM :ecrin_bebek:

HADı KISSSSLAR YOKMU HAMıŞ KALMAK ıSTEYENLER DÜŞÜK GıBı ANOMALı GıBı KÖTÜ SONUÇLARLA KARŞILAŞANLAR BıRBıRıMıZE YARDIMCI OLALIM AMA DıMı KADIN ıSTERSE YAPAMAYACAĞI HıÇ BıR ŞEY YOKTUR kaydirigubbakcemile5

bende varım canım 8 ay oldu yeni yeni başladık gibi.kısmet beklemedeyiz bakalım

biz daha 1 aylık evliyiz.maddi durumumuza güvensek bugün yapıcaz çocuk ama önce kendi geleceğimiz ve bebişin geleceğini garantiye almamız lazım

dogru söylüyorsun canım herşeyi garanti almak lazım degilmidir herşeyin sonunu düşüneceksin hayatta ne zaman nelerle karşılaşacagını bilemezsin.

bende 8 aylık evliyim .. bebiş istiyorum ama elifsever arkadaşın dediği ço doğru bebeğe güzel güvenli bir gelecek sunmak için kendimizin ve onun gelecegını garantiye almak gerekiyor

bende 6 aylık evliyim bebek istiyorum doktora gittim 1 seneden önce tedaviye başlamıyoruz dediler

Sevgili Elifsever,
umarım iyisin. Keşke herkes senin gibi olgun davransa bu konuda.....
Bravo sana....

Bende 3 yıllık evliğim ve ikimizde hala düşünmüyoruz....
allah gönlüne göre versin,
Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…