Henüz iki buçuk yaşındaki çocuğum adına soruyorum gitmeli miyim? Kalmalı mıyım?

Çok sağolun ben de bu yönde karar verecek gibiyim.

nerede mutlu ve huzurlu olacaksanız öyle yapın bence ben olsam şuanlık kalırsın mersinde denerdim enazından
Annem de aynısını söylüyor birkaç yıl kal diyor.çocuğun daha çok küçük adanada da kimsen yok rezil olursun oraya alıştın hiç değikse diyor.bu arada adanalıyım ama adana merkezi bilmem çok fazla.

Bence Adana'ya gitmelisiniz. Her ne kadar orda merkezde aileniz olmasa da en azından tanıdığınız bildiğiniz bir şehir olduğu için kendinizi daha rahat hissedersiniz. Zaten Mersin ile arası 1.5 saat eşiniz çocuğu görmek istediği zaman oraya da gelebilir. Bende normalde Adanalıyım ve eşimin işi mersinde olduğu için evlenip buraya yerleştim. Kendimi sizin yerinize koyarak düşündüm burada çalıştığım bir işim olmasına rağmen eğer boşanacak olursam Mersin de 1 gün bile durmam Adana'ya dönerdim.

Ben olsam hangi şehir çocuğuma eğitim, sosyallik anlamında daha iyi imkanlar sunacaksa o şehirde yaşardım. Neticede iki şehirde de yalnız olacaksanız tercihinizi direk şehirdeki yaşam şartlarına göre yapmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…