Henüz iki buçuk yaşındaki çocuğum adına soruyorum gitmeli miyim? Kalmalı mıyım?

Konu sahibi, aklî melekelerinde bir problem var sanırım. Çocuklari adamın umrunda değil, ne kızına karşı bağı var ne oğluna karşı. Zaten şerefsiz adam, babayi geç,insan bile değil. Bu adam mı büyüdükçe vakit geçirecek çocuğuyla???
Bu adam için mi şehir değistirmekten korkuyorsun???
Git, sana neresi uygunsa orada sıfırdan bir hayat kur. Çocuğuna en azından 'baban da seni çok seviyor,çok görmek istiyor ama başka sehirde' dersin, yer ergenliğe kadar
 
Canım babam yok vefat etti.annem de adana merkeze çok uzak köyde oturuyor ben memurum mecbur merkezde olacağım
Annem babam yaşlı yazmışsınız mesajınızda ama dikkatinize en mi kaçtı ?
Neyse konuya dönecek olursak mesleğiniz var kendinize cocugunuzla bir hayat çizin baba da isterse görür zaten siz bide bunun derdine düşmeyin bence..iki günlük dünya artık huzur bulmaya calisin
 
İnsabın anne babasının akrabalarının ona destek olması çok güzel bir duygu ben bunu yaşayamıyorum. Çünkü yok.o yüzden burda paylaşmak istemiştim.ayrıca bir kez ben kızmıştım.çocuğu çok az görüyorsun diye o da napim şimdi küçük büyürse daha çok görürüm demişti.
 
Çok sağolun pardon kafam yerinde değil.babam 3 yıl oldu vefat etti.
 
şu an yaptığınız seçime çocuğunuzun ileride ne tepki vereceğini bilemezsiniz. sadece sizin kendinizi iyi hissettiğiniz yerde siz mutlu olacağınız için o da sizden dolayı pozitif olacaktır.
 
Adana'ya gidin annenizi de yanınıza alın olmaz mı? Hem size yoldaş olur hem çocuğunuza göz kulak olur bakıcı bile tutsanız başında durması iyidir. Baba şam babası gibi bişey belli, siz ona hem ana hem baba olacaksınız, pek bi beklentiniz olmasın yani. Hem gelmek isteyen adam haftasonu gelir mersin'den, atla deve değil 1 saatlik yol. Kimsenizin olmamasını dert etmeyin, benim de kimsem yok bu şehirde, arkadaş dost edinmeye çalışıyorum, kendimce bi çevre kuruyorum, hayata atılınca hepimiz öyle değil miyiz? Kaç kişi ailesiyle dip dibe yaşıyor ki? Benim kuzenlerin velayeti dayımda, adanada, ex yenge mersin'de, dayım cumadan çocukları trene bindiriyor anneleri ordan alıyor haftasonları görüyor, çocuk büyüyünce böyle yaparsınız olmadı. Ama önceliğiniz sizin nerde mutlu olacağınız. Adana memleketim olduğu için ben olsam gözüm kapalı giderim.
 
Bir Adanalı ve Mersin'de yazligi olan biri olarak kesinlikle Mersin diyorum. Adana'nın havası yaz kış berbat, insanları Mersin daha medeni
 
Kanım dondu tüylerim urperdi
 
Ben olsam annem ile babamın olduğu yere giderdim.
 
Kuzum babası ilgili olursa görmek ister tabi ilgisiz ise neden istesin bence babasını düşünme kendi aileni düşün derim bebeğin, annen, baban..
Mersin ve Adana arası uzak değil sonuçta
 
Adana Mersin arası fazlasıyla yakın zaten,görmek isteyen adam için sorun yaratacak mesafe değil.
 
Tufanbeyli büyük bir yer değil, hatta oldukça küçük diye biliyorum.
Çocuğun imkanları kısıtlanacak, düşecek.
Küçük yerlerde ayrıldı geldi dedikodusu çok olur, rahatsız eder sizi.
Şimdiye kadar fazla görüşmemişler, oraya taşınmanızla daha da azalır.
Dünyanın bin türlü hali var, bir şekilde eşinizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Yardım eder/etmez bunu bilemem ama, çocuğu için gelir diye iyi niyetli düşünmek istiyorum.
Hem sizin hem çocuğunuz için sosyal ortam, sosyal etkinlikler, ha deyince bir yere gidebilme gibi ruhu besleyen aktiviteler biter taşınırsanız.
Kısaca ben taşınmazdım.
Ha Adana merkeze gideceksem tabii ki taşınırdım.
 
Sİz nerede yaşamak istiyorsanız orada yaşayın.

Adana ve Mersin birbirine çok yakın 2 şehir zaten çocuğunu görmek isteyen Adana'da da görür ki 1 saatlik mesafe

Hergun Mersin'den Adana'ya iş için gidenler var yada üniversite için gidenler var yada tam tersi hergun Adana dan Mersine gelenler var.
 
Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
O adamla evli kaldınız. Siz bu soruyu cevaplayamıyorsanız biz nasıl cevaplayalım? Bu saçma soruya odaklı iş yapmayın. Çocuğun eğitim imkanları sağlık imkanları daha önemli. Görmek isteyen adam hep görür
 
Mersin adana arası 40 dk mesafede görmek isteyen nerede olursa olsun çocuğunu görür siz babasını düşünmek yerine çocuğunuzla nerede mutlu huzurlu olacaksanız orda yaşayın önemli olan çocuğunuz ve sizsiniz.
 
Sizi üzmek istemem ama henüz 2,5 yaşındaki çocuğunu bile düşünmeden boşanmak isteyen bir adam,büyüdüğünde görüşmek için can atacağını mi sanıyorsunuz?Adam çocuğunu zaten gözden çıkarmış.Hadi baba görüşmek istedi ya çocuk isteyecek mi bakalım onu görmek?Demeyecek mi beni o kadar sevseydin küçücük yaşta annemle bir başımıza birakmazdin.Siz nerede mutlu olacaksanız orada yaşayın,eski eşiniz yarın öbür gün başka biriyle tanışıp tekrardan evlenmeyi bile düşünecek.Ya da şöyle yaparsınız çocuğun aklı erene kadar babaya yakin oturursunuz baba-ogul ilişkisine bakarsınız iki tarafta görüşmek isterse orada yaşamaya devam edersiniz.Allah,yardımcınız olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…