Henüz iki buçuk yaşındaki çocuğum adına soruyorum gitmeli miyim? Kalmalı mıyım?

Adana ya gidin.Bu arada adama bak ya çocuk yap yok vazgeçtim de oyun gibi istemiom de boşan Başkasının da başını yakmaz inşallah

daha çok görmek isterse babası atlar otobüse arabaya gelir görür. siz mi daha çok görmek isteyeceksiniz acaba ilerde?
ya da görmek istemeyeceksiniz?
ailenize yakın olun bence. eşinizle çocuğunuzun görme sıklığı sizin taşınma fikriniz için belirleyici bir ölçüt olmamalı. kendi mutluluğunuzu ve hayatınızı (dolayısıyla çocuğunuzunkini çünkü sizinle yaşayacak) düşünün.

Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
Çocuğun en tatlı zamanı şimdi yarım yamalak konuşuyor paytak paytak yürüyor hapşırması bile şirin. Bu durumda burnunun dibindeki evladını haftada bir gören baba yetişmiş ihtiyaçlarını dile getiren neden baba diye soran çocuğunu daha mı sık görmek isteyecek sanıyorsunuz? Adamın derdi çocuğunu görmek filan değil bunu anlamak istemiyor musunuz? Adana-Mersin bir saat. Görmek isteyen hergün iş çıkışı gider gelir yine görür. Boşandığınız adam evladını görmek isterse bir saatlik yolda zahmet olur diye mi çekiniyorsunuz? Saçmasapan bir düşünce yapınız var. Boşandığınız adamın yaşadığı şehirde sizin bir bağınız yok. Gidin ailenizin yaşadığı şehre en azından çocuk büyükbaba-büyükanne şefkati görerek büyüsün, bir ihtiyaç durumunda yardımınıza koşacak bir aileniz olsun yanınızda

E daha derdin ne o zaman. Evlat adamın umrunda değil. Ensesinden tutup zorla mı görüştürmeyi planlıyorsun? Hem adam istemiyor çocuğunu hem daha mı çok görüşürler Mersin de kalsam bu nasıl bir kafa

Sen iyiysen çocuğun iyi. Daha çok küçük zaten hani gittiği bi okul vs yok, herhangi bi durum yok çocuğu şu an için etkileyecek. Nerede düzen kurarsan kur çocuk adapte olur. Babası görmek isterse gelip görür, zaten şu an bile çok görmüyormuş. Eğer o şehirde mutsuzsan hiç kalma derim. Belki Adanada daha mutlu olursun. Annen baban daha rahat gelir, sen daha rahat gidersin. Destek olurlar. Sonuçta daha yakın.

Hamile eşi mağaraya götürmek sizce de anormal değil mi?
Benim eşim beni hamileyken astım mağarasına gezmeye götürse boynuna atlar teşekkür ederim.
Sizin eşiniz götürmüş, amacı başıma birşey gelmesi çocuğu düşürmemdi diyorsunuz. Yani bana göre normal size göre anormal.

Arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruö yorumlarınız için.ama adanata gitsem de yalnız kalcağım kimsem olmayacak.

Dur durdugun yerde. Bi insanin boyle biseyi yanlis yazabilmesi için agir travma gecirio olmasi lazim. Karar alma bisey yapma düzenin dışına çıkma şu an.
Canım özellikle son iki gündür ruh gibi geziyorum.mide ağrısından kustum.iyi değilim.

Ama işte sadece bu olay olsa tamam normal diyeceğim ama adam bana bebek düşsün diye dua ediyorum çocuk düşerse boşanalım diyen bir insan?

Adananın size katkısı yoksa mersinde bakıcı vs düzenininiz varsa bakıcıya muhtaclık bitene kadar mersinde kalın.
Ailenizin tümü ilçede mi. Teyze amxacdayı vs var mı Baska karı Baska sehşrde vs.
Cocuk az daha büyüdüğünde ona göre bakarsınız.

Tabi Baska sehir olunca cocugun gidince uzun kalması gerekir. Bunu da hesaba katıyorsunuzdur.
İlk etapta bence Mersin

Son ekleme. 2.5 yasında iken primler kendinizi ve sartlarımız düşünün. Çünkü bakan cekip ceviren sizsiniz.

Mutlu anne=mutlu çocuk.
Eline bir kagıt al ve iki tarafında senin için artılarını ve eksilerini yaz.
Ben beni mutlu edecek yerde yaşamayı isterdim.
Baba sorumsuz mu mesela ?
Evladını görmeyi istemeyecek kadar merhametsiz mi ?
O halde sen evladınla mutlu olmaya bak.
Görüşmek istemiyorsa ona asla görmesi için engel olmadığını istedigi zaman görebilecegini söylersin.
Düzenin eger Mersin'de yerindeyse ve mutluysan bana göre Adana'ya gitmen için bir sebeb yok.

E bende onu dedim zaten
Benim durumumda normal, sizin durumunuzda anormal dedim
Kusur bakmayın ben anlamayamadım kafam yerimde değil.yani ben söyle söylediniz anladım ne var burda adam seni gezmeye götürmüş işte?aslında normal ama sen anormal karşılıyorsun anladım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için.o dediğiniz akrabaların hiçbiri yok bende.bir anne bir kardeş.onlar da merkeze çok uzaktalar.primler derken ne demek istediniz?

çalışıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…