İlk eşinden olan kizini görmeye gidiyor mu?bu adam bence eskide kalmis kimseyi görmek istemioTek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
Dur durdugun yerde. Bi insanin boyle biseyi yanlis yazabilmesi için agir travma gecirio olmasi lazim. Karar alma bisey yapma düzenin dışına çıkma şu an.Çok sağolun pardon kafam yerinde değil.babam 3 yıl oldu vefat etti.
Adana ya gidin.Bu arada adama bak ya çocuk yap yok vazgeçtim de oyun gibi istemiom de boşanHepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
daha çok görmek isterse babası atlar otobüse arabaya gelir görür. siz mi daha çok görmek isteyeceksiniz acaba ilerde?Çok teşekkür ederim cevabınız için.mersinde kalmam çocuk için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.sonuçta babasına daha yakın olacak.ileri vadeyi düşünüyorum.birkaç yıl sonra çocuk büyüyünce babasını daha çok görmek ister mi?
Çocuğun en tatlı zamanı şimdi yarım yamalak konuşuyor paytak paytak yürüyor hapşırması bile şirin. Bu durumda burnunun dibindeki evladını haftada bir gören baba yetişmiş ihtiyaçlarını dile getiren neden baba diye soran çocuğunu daha mı sık görmek isteyecek sanıyorsunuz? Adamın derdi çocuğunu görmek filan değil bunu anlamak istemiyor musunuz? Adana-Mersin bir saat. Görmek isteyen hergün iş çıkışı gider gelir yine görür. Boşandığınız adam evladını görmek isterse bir saatlik yolda zahmet olur diye mi çekiniyorsunuz? Saçmasapan bir düşünce yapınız var. Boşandığınız adamın yaşadığı şehirde sizin bir bağınız yok. Gidin ailenizin yaşadığı şehre en azından çocuk büyükbaba-büyükanne şefkati görerek büyüsün, bir ihtiyaç durumunda yardımınıza koşacak bir aileniz olsun yanınızdaTek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
E daha derdin ne o zaman. Evlat adamın umrunda değil. Ensesinden tutup zorla mı görüştürmeyi planlıyorsun? Hem adam istemiyor çocuğunu hem daha mı çok görüşürler Mersin de kalsam bu nasıl bir kafaŞöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.
Sen iyiysen çocuğun iyi. Daha çok küçük zaten hani gittiği bi okul vs yok, herhangi bi durum yok çocuğu şu an için etkileyecek. Nerede düzen kurarsan kur çocuk adapte olur. Babası görmek isterse gelip görür, zaten şu an bile çok görmüyormuş. Eğer o şehirde mutsuzsan hiç kalma derim. Belki Adanada daha mutlu olursun. Annen baban daha rahat gelir, sen daha rahat gidersin. Destek olurlar. Sonuçta daha yakın.Hepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
Benim eşim beni hamileyken astım mağarasına gezmeye götürse boynuna atlar teşekkür ederim.Hamile eşi mağaraya götürmek sizce de anormal değil mi?
Canım özellikle son iki gündür ruh gibi geziyorum.mide ağrısından kustum.iyi değilim.Dur durdugun yerde. Bi insanin boyle biseyi yanlis yazabilmesi için agir travma gecirio olmasi lazim. Karar alma bisey yapma düzenin dışına çıkma şu an.
Ama işte sadece bu olay olsa tamam normal diyeceğim ama adam bana bebek düşsün diye dua ediyorum çocuk düşerse boşanalım diyen bir insan?Benim eşim beni hamileyken astım mağarasına gezmeye götürse boynuna atlar teşekkür ederim.
Sizin eşiniz götürmüş, amacı başıma birşey gelmesi çocuğu düşürmemdi diyorsunuz. Yani bana göre normal size göre anormal.
Adananın size katkısı yoksa mersinde bakıcı vs düzenininiz varsa bakıcıya muhtaclık bitene kadar mersinde kalın.Hepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım
GÜNCELLEME
Arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruö değerli yorumlarınız için.Yalnız siizn gözden kaçırdığınız bir nokta var.bazı arkadaşlar demiş ki adanaya git ailenin yanına.adana merkezde hiçkimsem yok.annem yaşlu hasta ve uzakta kardeşimle beraber yaşıyor.adana merkezde güçlü bir aile bağım olsa akrabalarım olsa burda saniye durmazdım.ama şimdi hem mersinde hem adanada yapayalnızım.o yüzdeb karar vermeiyorum.mersinde bir düzen kurdum ortamım oldu.adanaya gitsem 2 buçuk yaşındaki çocukla yapayalnızım.destekçim yok.burda da yok.yani ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.
E bende onu dedim zatenAma işte sadece bu olay olsa tamam normal diyeceğim ama adam bana bebek düşsün diye dua ediyorum çocuk düşerse boşanalım diyen bir insan?
Kusur bakmayın ben anlamayamadım kafam yerimde değil.yani ben söyle söylediniz anladım ne var burda adam seni gezmeye götürmüş işte?aslında normal ama sen anormal karşılıyorsun anladım.E bende onu dedim zaten
Benim durumumda normal, sizin durumunuzda anormal dedim
Çok teşekkür ederim cevabınız için.o dediğiniz akrabaların hiçbiri yok bende.bir anne bir kardeş.onlar da merkeze çok uzaktalar.primler derken ne demek istediniz?Adananın size katkısı yoksa mersinde bakıcı vs düzenininiz varsa bakıcıya muhtaclık bitene kadar mersinde kalın.
Ailenizin tümü ilçede mi. Teyze amxacdayı vs var mı Baska karı Baska sehşrde vs.
Cocuk az daha büyüdüğünde ona göre bakarsınız.
Tabi Baska sehir olunca cocugun gidince uzun kalması gerekir. Bunu da hesaba katıyorsunuzdur.
İlk etapta bence Mersin
Son ekleme. 2.5 yasında iken primler kendinizi ve sartlarımız düşünün. Çünkü bakan cekip ceviren sizsiniz.
Primer yazmak istemiştim. Öncelikli anlamındaÇok teşekkür ederim cevabınız için.o dediğiniz akrabaların hiçbiri yok bende.bir anne bir kardeş.onlar da merkeze çok uzaktalar.primler derken ne demek istediniz?
çalışıyor musunHepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım
GÜNCELLEME
Arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruö değerli yorumlarınız için.Yalnız siizn gözden kaçırdığınız bir nokta var.bazı arkadaşlar demiş ki adanaya git ailenin yanına.adana merkezde hiçkimsem yok.annem yaşlu hasta ve uzakta kardeşimle beraber yaşıyor.adana merkezde güçlü bir aile bağım olsa akrabalarım olsa burda saniye durmazdım.ama şimdi hem mersinde hem adanada yapayalnızım.o yüzdeb karar vermeiyorum.mersinde bir düzen kurdum ortamım oldu.adanaya gitsem 2 buçuk yaşındaki çocukla yapayalnızım.destekçim yok.burda da yok.yani ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.
Evet işim var şükür.çalışıyor musun
mersinde deneyin bakalım nasıl olacak peki çocuğu ne yapıyorsunuz işteyken kreşe verdinizEvet işim var şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?