Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?Çocuk suan cok küçük, kendi düzeninizi kurarsanız daha iyi olur. O da zamanla alışir bu duruma. Anne mutluysa cocuk her zaman mutlu olur , adana mersin uzun bir mesafe degil.
İstanbulda bile karşı yakalara geçmek daha fazla zaman alıyor düşünün.
Eski eşim zaten beni sevmediği mantık evliliği yaptığı için boşandı.biz evliyken bile keşke birine aşık olsan da bıraksan beni diyordu.sorun yok yani.evlensem muylu olur.çocuğunun üvey babayla yaşamasına dünden razı.Çocuğun büyüyünce okula başlayacak eşin de çalışıyor olacak zaten hafta içi görüşme ihtimalleri çok düşük ve vakitleri kısıtlı olacak. 2 şehrin arası yakın haftasonu çok rahat görüşebilirler. Çocuğun biraz daha büyüdüğünde 7 8 yaşlarında kendisi de gidip haftasonu kalabilir.
Bir arkadaş da değinmiş belki bi süre sonra hayatınıza birini almak isteyeceksiniz bu durumda eski eşiniz nasıl davranır? Akrabaları onun çevresinin olduğu yerde rahat edebilir misiniz?
Eşinizi siz tanırsınız eski eşinden de bir kızı varmış onunla arası nasıl düşünebilirsiniz mesela? Çocuğunu seven vakit geçirmek isteyen adam her türlü görüşür. Kendi eşimden pay biçeyim Allah korusun ama ne olacağımız belli değil ayrılır da anamın babamın yanına gidersem çocukları için haftasonları hiç üşenmez 1000 km bile gider. Hatta kalkar peşlerine tayin bile ister o derece düşkündür.Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
Şöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.Eşinizi siz tanırsınız eski eşinden de bir kızı varmış onunla arası nasıl düşünebilirsiniz mesela? Çocuğunu seven vakit geçirmek isteyen adam her türlü görüşür. Kendi eşimden pay biçeyim Allah korusun ama ne olacağımız belli değil ayrılır da anamın babamın yanına gidersem çocukları için haftasonları hiç üşenmez 1000 km bile gider. Hatta kalkar peşlerine tayin bile ister o derece düşkündür.
Büyüdüğünde bence değişen bisi olmaz. Hatta tam aksi de olabilirTek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
Çok üzüldüm durumunuza .rabbim hakkınızda en hayırlısını versin . Ama neden adana neden Mersin başka şehir de geçimini sağlayacak durumun varsa sıfırdan yeniden başlayın . Böyle sorumsuz biri ni unutsun gitsin zaten ..! Çocuğun la mutlu mesut olursun üzülme incinme daha fazla . Bir evlat için insan ömründen vazgeçer boyleleride iki üç saat ilgilenir .merak etme sen daha çok sever daha çok ilgilenirsi n olmaz olsun öyle baba ve sevgisiHepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
Siz hala bu adamdan sağlıklı bir baba oğul ilişkisi mi bekliyorsunuz? Düşünmeniz hata sizi sevmeyen sizde olan çocuğu istemeyen bir adam. Basın gidin adanaya acaba mı diye sormaya değmez.Şöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.
Canım bebek henüz 8 buçuk aylıktı boşandığımızdaÇok üzüldüm durumunuza .rabbim hakkınızda en hayırlısını versin . Ama neden adana neden Mersin başka şehir de geçimini sağlayacak durumun varsa sıfırdan yeniden başlayın . Böyle sorumsuz biri ni unutsun gitsin zaten ..! Çocuğun la mutlu mesut olursun üzülme incinme daha fazla . Bir evlat için insan ömründen vazgeçer boyleleride iki üç saat ilgilenir .merak etme sen daha çok sever daha çok ilgilenirsi n olmaz olsun öyle baba ve sevgisi
İnanın adana merkezde ailem akrabam olsa saniye durmam ama ordaki yalnızlık belirsizlik de korkutuyor beni.ama sanırım gideceğim.Siz hala bu adamdan sağlıklı bir baba oğul ilişkisi mi bekliyorsunuz? Düşünmeniz hata sizi sevmeyen sizde olan çocuğu istemeyen bir adam. Basın gidin adanaya acaba mı diye sormaya değmez.
Ben sevmiştim hem mantığıma hem gönlğme uymuştu.aptalmışım.nikaha giderken bile şaka yollu güya acaba vaz mı geçsek demişti bana.keşke o zaman vazgeçseydim.Allah yardımcınız olsunama aklıma takıldı sizin için de mi mantık evliliği idi? Bunu bilerek mi evlenip çocuk sahibi olmak istediniz?
Size şu kadarını söyleyeyim arkadaşım ülkemizde boşanmış kadın olmak çok çok zor hala önyagılar yıkılmış değil öcü gibi bakıyorlar insana. Sokakta bir iş arkadaşın ile ayaküstü muhabbet etsen bile ağzını tutamayacak boş konuşacak insan dolu ortalık. O yüzden akrabalarının yanına gitmektense hem onlara istediğin an ulaşabileceğin kadar yakın hem de her adımından haberdar olamayacakları sana müdahale edemeyecekleri kadar bir uzaklıkta olmayı tercih etmelisin.İnanın adana merkezde ailem akrabam olsa saniye durmam ama ordaki yalnızlık belirsizlik de korkutuyor beni.ama sanırım gideceğim.
AnladımBen sevmiştim hem mantığıma hem gönlğme uymuştu.aptalmışım.nikaha giderken bile şaka yollu güya acaba vaz mı geçsek demişti bana.keşke o zaman vazgeçseydim.
Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
Hamile eşi mağaraya götürmek sizce de anormal değil mi?AnladımÇünkü çok korkunç şeyler eski eşinizin yaptığı , ne demek bilerek mağaraya götürmek falan akıl almaz bir şey ve söyledikleri... inşallah kendinize güzel bir hayat kurarsınız yolunuz açık olsun
Haklısınız düşünme konusunda sorunlarım var.lütfen kızmayın.sadece çocuğum ve onun psik.odaklı düşünüyorum.Ben bu sorunun altındaki düşünceyi çözemedim. Biraz daha açar mısınız? Yani insan 2,5 yaşındaki çocuğuna ne kadar düşkünse, büyüyünce de o kadar düşkün olmaz mı? Yaşı büyüdükçe adamın babalık duygularının yükseleceğini mi düşünüyorsunuz? Üstelik hamileliğinizden beri istemediği bir çocuğa karşı?
Ailemin yanında dede anane ile büyütürdüm paşa babası da gelip görmek istediğinde görürdü.Hepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
Öyle bir ihtimal yok işte de de nene ihtimaşi yok cannım.Ailemin yanında dede anane ile büyütürdüm paşa babası da gelip görmek istediğinde görürdü.
Haklısınız düşünme konusunda sorunlarım var.lütfen kızmayın.sadece çocuğum ve onun psik.odaklı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?