Henüz ilişki başlamadan cinselliğin pazarlığı yapılır mı?

gamze9334

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
8
0
6
İstanbul
Hayatımda hoşlandığım biri var. o hislerinin benden daha fazla oldugunu söyluyor. Her dakıka görmek konuşmak istedigini söyluyor bunu bellide edıyor. Hislerine inanıyorum. ancak henüz sevgililiğe adım atmadık. ama o daha şimdiden benimle cinsellik adına neler yaparsın. en fazla ne yaparsın gibi sorular sormaya basladı. herseyı benımle yapmak ıstedıgını (tabıkı cok ileri gitmeden) ama eger ben yapmazsam baska kadınlara gidecegini bunu yapmak zorunda oldugnu söyluyor..
Her erkek sevdigi kadından bu tarz seyler ıstıyormu sizce
deneyımlı üyelerin yardımlarını bekliyorum şimdiden tesekkurler..

sınırlarını merak ediyor,ona göre devam edecek ya da tamam diyecek belli ki...yapmazsan başkalarına gideceğine göre tek derdi cinselliği yaşayabilecek birini bulmak...ha sen ha başkası yani...kabul edersen,ileri gitmeyeceğinin garantisini nasıl verebilir?boş ver ısrarcı olursa yol ver gitsin,henüz sevgili bile değilken bunları konuşuyor olması midemi bulandırdı...

Bunun cevabını siz daha iyi bilmelisiniz.Sevgili olmayı kabul ettiğinizde cinsellik vermediğiniz zaman başkasına gitmesini kabul edermisiniz?

Son düzenleme:

hazır hoşlanma evresindeyken, hayatından çıkar derim. böyle şey olur mu ya? insan sevdiğinin saçının teline dokunmaya kıyamazken nasıl bunun pazarlığını yapar? kendine değer verdiğini, ve bazı şeylerin iki bacakla olmadığını göster bence ona. hatta göstermekle bile uğraşma bırak "başka kadınlar" göstersin. saçmalık! bu erkek milletinin her yeri özgüven olsa ne olur..

Her erkek tabiki ilişkisinde cinsellik adına birşey ister kimisi eller tutuşmakla yetinir kimi öpüşmekle ama illa ki istenir fakat canım senin ki gibi birşey isteyen erkekler çoğunluk değil bence abartmış ne demek senle olmazsa bu cinsellik başkasına gitmek zorunda kalırım böyle bir zorunluluk yok arkadaşım seninle sevgili olmak istiyorsa bedenine değil de kalbine sahip çıkmaksa niyeti kusura bakma da öyle bir zorunluluk yok hersey cinsellik değil bence bırak gitsin

yani tüm sucu da ona atmak yanlış olabılır aslında. ben bıraz cekıngenım yaklaşmamamdan korkuyor sanırım. herkes sevgılısıne dokunmak öpmek ıster oda bunlardan fazlasını ıstemeyecektir belki

yani tüm sucu da ona atmak yanlış olabılır aslında. ben bıraz cekıngenım yaklaşmamamdan korkuyor sanırım. herkes sevgılısıne dokunmak öpmek ıster oda bunlardan fazlasını ıstemeyecektir belki

belki de.. ama bilemeyiz ki.. tedbirli ol sen yine de çok kaptırma kendini, üzülen sen olma isteriz biz

bencede katılıyorum seni gerçekten seviyosa aşıksa drek böyle bir soru yöneltmez ne demek ne kadar ileri gidebilirsin ya bırak yol ver gitsin ttmalı kendini ne bu ya başka kadına giderim hiç başlamadan bitir bence sana gerçekten aşık olsa böyle konuşur muydu hem yaşlarınız kaç ?

Adam sana baştan ben seni aldatırım huyum bu daha doğrusu karaktersizliğim bu diye açık açık ve sanırım Türkçe olarak anladığın dilde söylüyor sen hala bu tipten bir cacık olur mu diye soruyorsun sence de burada bir mantıksızlık yok mu?

evet haklısın bunu ima etti ancak ben kendımı cektıkçe hala ılgılenıyor ugrasıyor benı kazanmak ıcın. tahammul edılemeyecek seyler yapıyorum sureklı aramasına ragmen cogunu acmıyorum ancak vazgecmıyor. elının altında bı suru kız var zaten neden bu kadar ugrassınkı ben erkek olsam hemen vazgecerdım

Ne kadar açıksözlüymüş ya hayran kaldım ne kadar ileri gidebilirsin bide üstüne yapmazsan başka kadına gitcek valla bunu kabul etmek için güzel bir mide lazım yapmazsanda aldatırım diyo bu ne basitlik nasıl bir iğrençlik ya bu kadar mı basit her şey ya kısacası iğrendimmmmm....

Son düzenleme:
Yahu niye kimse de kalkıp bu adama ne edebsiz ne hayasız dememiş yaaa. Hangi ülkede yaşıyorum ben şaşırdım. Kızım böyle sapık görmedim ben saf olma 20 yaşındasın daha çocuksun bırak ipini gitsin.

Şu cümleleri duyduktan sonra hala nasıl acabalarda kalıyorsun anlamadım ki.
Okudum 20 yaşındaymışsın çocuk değilsin ki.
Hoşuna mı gidiyor kendini aşağılatmak anlamadım ki...
Ben ki cinselliğe evlilik öncesi bile olsa açık bir insanken şu konuşmalardan midem bulandı sen oturup bir de kafa yoruyorsun!

onun derdi senı buna ikna etmek yani "kandırmak" yok baskasına giderim falan demek
seni baskı altına almak demek..
ne sacma coluk cocuk muhabbetı olmuş bu ya 23 yasında bunu söliebılıcek bı erkekse daha cocuktur o
daha hıc bı seye doymamiştir yaşamamıştır
sen acabaları bırakta bıraz ac gözunu canım
her yönden bence guvenilicek biri değil üzülme sonra
senı yargılamıyorum ama dişardan da tam olarak böyle anlaşıyor yani:/

Şöyle yapın hatta o bir liste yapsın, siz yapabileceklerinizi işaretleyin.
Böyle saçma şey mi olur??
Oturup anlatacakmısın ben senle bu kadar sevişebilirim, şunu bunu yapabilirim diye.
Pazarlığı yapılırmı bu işin.
abazalığında bir raconu var yahu.
Bu kadar da aleni olmazki kardeşim.
İğrenç rresmen, gitsin başka yerlere o zaman,derin duygularınıda yanında götürsün.
Kullandırtma kendiini bu adama, sevgi böyle bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…