Hayatımda hoşlandığım biri var. o hislerinin benden daha fazla oldugunu söyluyor. Her dakıka görmek konuşmak istedigini söyluyor bunu bellide edıyor. Hislerine inanıyorum. ancak henüz sevgililiğe adım atmadık. ama o daha şimdiden benimle cinsellik adına neler yaparsın. en fazla ne yaparsın gibi sorular sormaya basladı. herseyı benımle yapmak ıstedıgını (tabıkı cok ileri gitmeden) ama eger ben yapmazsam baska kadınlara gidecegini bunu yapmak zorunda oldugnu söyluyor..
Her erkek sevdigi kadından bu tarz seyler ıstıyormu sizce
deneyımlı üyelerin yardımlarını bekliyorum şimdiden tesekkurler..
Bunun cevabını siz daha iyi bilmelisiniz.Sevgili olmayı kabul ettiğinizde cinsellik vermediğiniz zaman başkasına gitmesini kabul edermisiniz?
Hayatımda hoşlandığım biri var. o hislerinin benden daha fazla oldugunu söyluyor. Her dakıka görmek konuşmak istedigini söyluyor bunu bellide edıyor. Hislerine inanıyorum. ancak henüz sevgililiğe adım atmadık. ama o daha şimdiden benimle cinsellik adına neler yaparsın. en fazla ne yaparsın gibi sorular sormaya basladı. herseyı benımle yapmak ıstedıgını (tabıkı cok ileri gitmeden) ama eger ben yapmazsam baska kadınlara gidecegini bunu yapmak zorunda oldugnu söyluyor..
hazır hoşlanma evresindeyken, hayatından çıkar derim. böyle şey olur mu ya? insan sevdiğinin saçının teline dokunmaya kıyamazken nasıl bunun pazarlığını yapar? kendine değer verdiğini, ve bazı şeylerin iki bacakla olmadığını göster bence ona. hatta göstermekle bile uğraşma bırak "başka kadınlar" göstersin. saçmalık! bu erkek milletinin her yeri özgüven olsa ne olur..
yani tüm sucu da ona atmak yanlış olabılır aslında. ben bıraz cekıngenım yaklaşmamamdan korkuyor sanırım. herkes sevgılısıne dokunmak öpmek ıster oda bunlardan fazlasını ıstemeyecektir belki
bencede katılıyorum seni gerçekten seviyosa aşıksa drek böyle bir soru yöneltmez ne demek ne kadar ileri gidebilirsin ya bırak yol ver gitsin ttmalı kendini ne bu ya başka kadına giderim hiç başlamadan bitir bence sana gerçekten aşık olsa böyle konuşur muydu hem yaşlarınız kaç ?hazır hoşlanma evresindeyken, hayatından çıkar derim. böyle şey olur mu ya? insan sevdiğinin saçının teline dokunmaya kıyamazken nasıl bunun pazarlığını yapar? kendine değer verdiğini, ve bazı şeylerin iki bacakla olmadığını göster bence ona. hatta göstermekle bile uğraşma bırak "başka kadınlar" göstersin. saçmalık! bu erkek milletinin her yeri özgüven olsa ne olur..
belki de.. ama bilemeyiz ki.. tedbirli ol sen yine de çok kaptırma kendini, üzülen sen olma isteriz biz
hepiniz aynı görüşte oldugunuza göre haklısınız aklın yolu birdir dıyorum bende size katılıyorum zaten bu konuda tereddutlerım vardı ben abartıyorum sanıyordum abartmadıgmı haklı oldugumu gördüm hepinize cok teskkur ederim
Adam sana baştan ben seni aldatırım huyum bu daha doğrusu karaktersizliğim bu diye açık açık ve sanırım Türkçe olarak anladığın dilde söylüyor sen hala bu tipten bir cacık olur mu diye soruyorsun sence de burada bir mantıksızlık yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?