Henüz ilişki başlamadan cinselliğin pazarlığı yapılır mı?

Direk soruna cevap veriyorum, yanitlari okumadim. Her erkek sevdigi kadinla cinsellik yasamak ister tabii ki.
Senin durumuna yorum yapmak gerekirse, henuz daha adiniz bile yokken seni sevdigine kesinlikle inandirma kendini. yuzsuzce sana baska kadinlara gidecegini, buna mecbur oldugunu falan soylemis. Bu kesinlikle dogru degil. Cinsellige ihtiyaci olsa bile bunu bi baska kadinla yapmaya mecbur degil, sag elini kullansin tovbe tovbe..

Böyle birşey olabilir mi ya? Senden hoşlandığına felan sakın inanma kuzum.Belli ki tek derdi cinsellik..He erkektir evet belki isteyebilir ama tutupta sen istemezsen başa birisine giderim gibi sözler sarf ediyorsa ben bunda sevgi yada hoşlantı aramam besbelli adamın derdi o .Dikkat et canım !

ilişkilerde cinsellik kısmen yaşanabilir derecesini dozunu ayarlayarak tabi..ama bunu sorması çok ama çok saçma bunu bil..sen buna izin versen de vermesende senle birlikte olmak isteyen adam neden başından bunu soruyormuşş acaba?hem böyle şeyler sorulurmuymuş öpmek istiyorsa zamanı gelir ilişki oturur hoş romantik bir an olur böyle bir şeye yeltenir davranışsal olarak siz geri çekilirsiniz yada isteseniz vs vss...bu konular hassas tır böyle konuşulmaz yaşanır..ama sana şunu söyliyim senle birlikteyken başka kadınlara gidecek ve sen buna izinmi vereceksin
neden efendim sen onunla ilişkiye girmediğin için o zaman olduda evlendiniz sağlık sorunu hamilelik vs ilişki yaşayamadığınızda başka kadınlara gider ..yok o zaman gitmez demeyin o zamanı bu zamanı mı var?
böyle adamla olmaz sana söylüyorum gitsin mastürbasyon yapsın kendini durdursun o ne ergen gibi..
bence ona hayatının dersini ver ..sevgililik aşk bağlılık saf duygulardır öyle aradan başkaları geçmez

Affedersin ama çok çirkin, kaba ve bayağı bir tavır.
Böyle şeylerin hesabı yapılır mı ya?
Bir şeyler olacaksa kendiliğinden gelişir, olur zaten
Sana yaklaşıp yaklaşamayacağını da herhalde ki tanıdıkça anlar
Ne yani sen şöyle böyle yaparım desen ilk günden atlayacak mı üstüne
I-ıh beğenmedim bu tavrı ergen gibi ne o öyle
Bir de çok ileri gitmeden demiş, gel de sinirlenme ya sağolsun bekaretin sana kalır demek istemiş abimiz
Neyse daha yazmıcam kızdım

Son düzenleme:
aslında merak ettigim her ilişkide bunlar oluyor mu her erkek bunları ıstıyor mu az yada cok
Hayır. Normal olan hiç bir erkek sevgili olmadan daha birine bu şekilde sorular soramaz. Sorarsa niyetini en baştan belli etmiş olur. Sen kabul etmez isen, seninle başlasa başkalarına gidecek ve sen bunları bileceksin. Bu durumu da zamanla kaldıramaz hale geleceksin. İşte bu noktadan sonra döneceği nokta gene sen olacaksın. Senden bunları yapmanı talep edecek. Bence bu talebe eğer ilişkini ilerteceksen hazırlıklı ol. Sevdiğine sadık olmak diye birşey var hayatta. Ben seni aldatırımın o şekilde açıklaması da böyle oluyor sanırım. Ne rahatlık yani pes! Bence yol ver gitsin!

benim aklıma şöyle bişi geldi;
arkadalarından ve yakınlarından bu tür konular hakkında olumsuz şeyler duymuş olabilirr.
ben de duydum eşiyle birlikte olmak istemeyen bayanları.
belki bu yüzden endişeleniyordur.

saçmalık.... o istekler olsa bile kendini bilen istemez yşamaz bu örf det dinen de böyle....her şeyin zamanı sırası var helali var ondan sonra tenasül hastalıklarıyla uğraş dur......

aslında merak ettigim her ilişkide bunlar oluyor mu her erkek bunları ıstıyor mu az yada cok

hayir canim her iliskide bunlar olmuyo.seni kimsenin kullanmasina izin verme.esimle 1 yillik bir sevgililik donemimiz oldu suan 4 yillik evliyiz.birkez olsun bana cinsellikten bahsetmedi ve oyle bir talebi asla olmadi.ozellikle geceleri gec saatlerde konusurduk.telefonda bile oyle bir muhabbetini duymadim zaten duysadim yapim geregi sogurdum.esim normalde cinsellige duskun bi insan.evlendigimiz ilk zamanlar cok sasirmistim ve hatta sormustum.bu yonunu hic farketmedim birkez olsun o tarz muhabbetlere girmedin,hic benden oyle bi talebin olmadi diye.cvbi aynen o tarz muhabbetlere girilecek bi kiz olsaydin zaten suan benim karim olmazdin diye oldu.yani anlayacagin her iliskide bunlar yasanmiyo.bu tarz seyleri isteyen insanlarda alacaklarini alip arkalarina bile bakmiyolar canim.lutfen buna izin verme.hayat senin hayatin ama bence karsindaki insan guvenilir deil.yol yakinken kurtar kendini...

Bu işin pa<arlıgı konusması mı olurmus. Brabrkn <aten cıınsellık kendı kendıne glısen birsy. O an ki duygularının seni yönetmesı sonucunda olan durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…