Henüz yeni boşandığım eş ve çocuklar üzerinden problem çıkarması:((

Çocuklarda bile bir şeyi yapma ya da vurma diye uyarınca inatla yaparlar fakat izin verdiğimiz takdirde bir süre sonra bu davranıştan vazgeçerler hele bir de hiç ilgilenmiyorum gibi yaparsak daha da iyi olur. Arkadaşın dediği gibi izin verin ve hiç rahatsız olmuyormuş izlenimi verin daha da aramaz

birebir aynı süreçten geçtim asla telefon ile konuşmasına çcugun izin vermiyorum çocugumdan da zaten böyle bir talep gelmiyor aldıgı gün konuşssun sadece haftada bir resmini atıyorum okuldaki yaptıklarıyla ilgili o kadar bence çok yüz bulmuş

İzin alır gibi sorarsan tabi etmez

Ben çözümü söyle buldum. Kızımaeski hattını verdim
Ama tel onunelinde durmuyor. Sadece ben istediğimde sesini açıyorum. Kendime ayrı bir numara aldim. Başlarda oluyor bu sıkıntılar. Sonrası huzur inşallah

Çocuk için eski model nokialardan falan alın bbasını kaydedin sadece ordan konuşsunlar sizle hiç muhatap olmasın eski telefondan görüntülü de arayamaz.

Neyle tehdit ederse etsin. Neden boyun eğiyorsun ki? Boyun bükcek olsaydın evli kalırdın? Tehditlerine kanma korku dan cesaret doğarmış. Telefondan engelle arayamazsın sadece görüş günlerinde ilgilenirsen daha iyi olur diyip engelle gitsin...

Belli ki kendi ayaklarınızın üstüne durmanız beyefendiyi rahatsız etmıs sız sonuna kadar haklısınız goruntulu konusmaya hakkı yok sizinde kendi evinizin Icınde ozel hayatınız var cocuklarını cok dusunuyor olsaydı sevgilisini hamıle bırakmazdı hatta bir sevgili yapmazdı hadsiz cok cok rahatsız ederse uzaklaştırma kararı alın umarım eşlerine ihanet eden bu adamlar hıc mutlu olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…