- 9 Ocak 2019
- 306
- 526
- 33
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Malesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyoGeçmiş olsun, iyi ki ayrılmışsınız böyle iğrenç birinden, narsistlik var sanırım, kendinize dikkat edin.
Yarın öbür gün hayatınıza birini almayı düşünürseniz bu damızlık daha çok bela olur gibi geliyor.
Devletin verdiği haklar çerçevesinde görsün, madem çok çocuklarını düşünüyordu neden yuvanıza ihanet etmiş? Onları perişan etmiş? Amaç çocuk değil kesinlikle onları kullanıp sizi rahatsız ediyor aşağılık.
Karakola gidip şikayet edemez misiniz? Şehrinizi değiştiremez misiniz?
Onun yanında yaptığını düşünmüyorum işteyken öüsaitken arıyor onun yanında biz çok kötüyüz sevgilisinin yanında bi hakaretler sen kimsin ben........... onu seviyorum falan haykırıyor çocuklar yok o zaman.o olmadığında çocukları değerleniyorKendisi evlenmedimi o çok övdüğü kadınla. Eğer hala birlikteyse kadın nasıl izin veriyor sizi baskılamasına.
Üzülme kuzum çünkü kanı bozuk. Kusura bakma çocuklarını çok sevdiğinide düşünmüyorum, çocuklarını seven adam ihanetin babasını yapıp onları perişan etmezdi, çocuğunu seven adam annesini kötülemez, bir ihtiyacın var mı der, bilir ki mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez.Malesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyo(((
Bırakmamakla iyi etmiş sende bu narsistten kurtulmuş olmuşsun, istersen YouTube’dan bak narsistlerle nasıl başa çıkılır yada psikologdan yardım alYanındaki kadın kadınmıki benimle yarışa girdi arsız bekarlara kıran girmiş gibi evli çocuklu olduğunu bile bile yalvardım evlatlarım var dedim bırak dedim ah günah alma dedim dinlemedi.oda biliyo bilmezmi eş kişisinin ne kadar şerefsiz olduğunu kaç kere kandırdı onuda yalan söyledi bekar kalırım diye korkuyo heralde yeryüzünde bi onu bulmuş onuda kaybetmek istemiyo bende şaşırıyorum bu kadar yalancı eksik bir adamı neden ister bi insan diye.neymiş evli adamı sevemezmiymiş eş kişisinin bana verdiği teselli.bi suçu yokmuş.bende korkuyorum benim huzurlu olmam deli ediyo.sürüncek biliyorum ama şartlarıda sürekli zorlayıp benimle muhatap olmak istiyo kabullenemiyo.brnim onu köpekler gibi sevdiğimi bırakamayacağımı derdi hep.ok egolu biri
Direk avukat tutun onunla muhattap olsunMalesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyo(((
Narsidt kelimesine baktım şimdi netten aynı birebir tüm maddeler sanki eş kişisi için yazılmış.herşeyin en iyisini o bilir ben merkezci güzellik dış görünüş zeka akıl la kendini göstermeye çalışır küstahtır asla empati yapmaz karşısındakini kullanır asla düşünmez.birebir.benim iyi niyetinle 10 sene geçmiş mahvoldum yoksa kimse dayanmaz bu adamaBırakmamakla iyi etmiş sende bu narsistten kurtulmuş olmuşsun, istersen YouTube’dan bak narsistlerle nasıl başa çıkılır yada psikologdan yardım al
Avukatım var bitti davada ama bu telefon konusunda görüşme yapcam böyle bir hakkı varmı diye.görüştürüyorum telefonda ama daha fazlasını istiyo kimse onu kısıtlayamazmış nasıl bağırıyor asla dinlemiyor hep kendi konuşuyor çok saygısız inanılmazDirek avukat tutun onunla muhattap olsun
Bunların hepsi bir model galiba yeni ürediler bunlar. Bizim başımıza dert oldular narsistler. Benim başımda da var bir adetNarsidt kelimesine baktım şimdi netten aynı birebir tüm maddeler sanki eş kişisi için yazılmış.herşeyin en iyisini o bilir ben merkezci güzellik dış görünüş zeka akıl la kendini göstermeye çalışır küstahtır asla empati yapmaz karşısındakini kullanır asla düşünmez.birebir.benim iyi niyetinle 10 sene geçmiş mahvoldum yoksa kimse dayanmaz bu adama
Psikoloğa gidip yardım alamaz mısın? Ne yapacağını nasıl davranacağını onlar bilir, çünkü laftan anlamaz kanı bozuk sana zarar vermesin de, narsiste ne dersen de o değişmeyecek, sizi düşünmeyecek ve bulaşmaya devam edecek, çünkü kimseyi sevmezler. Sana nasıl davranacağını en iyi bu işin eğitimini almış kişiler söyler, bir danış devletin veya özel.Narsidt kelimesine baktım şimdi netten aynı birebir tüm maddeler sanki eş kişisi için yazılmış.herşeyin en iyisini o bilir ben merkezci güzellik dış görünüş zeka akıl la kendini göstermeye çalışır küstahtır asla empati yapmaz karşısındakini kullanır asla düşünmez.birebir.benim iyi niyetinle 10 sene geçmiş mahvoldum yoksa kimse dayanmaz bu adama
Allah yardımcın olsun. Olan çocuklara oluyor işte kullanılacak birşeymiş gibi üstlerinden yürüyor. Bir nebze düşünse bu kadar iğrençleşmezdi. Şu evli erkeklerle sevgili olabilenleri allaha havale ediyorum insanlar nasıl geniş mideli. Eşinse benim eşimle aynı şuan boşanma aşamasındayım. Ayaklarının üzerinde durduğun için yediremiyor evdeki demirbaş eşyaymışız gibi hep orda olalım istedikleri gibi vurup kırsınlar istiyorlar ama yok görüntülü konuşmaya izin verme yeterince rahatsız insan bol bol hakaret duyarsın çocuklarında psikolojisi etkilenir zaten ayrılık travması var. Haftasonu görülersin sadece
Nasıl pislik bi adammış öyle 10 yıl nasıl dayandın helal valla. Çocuğunu sevdiginide zannetmiyorum ama illa telefonla görüşecekse şu eski tip telefonlar var ya kamerasiz onlardan al 100 150tl ye bulabirsin heryerde onunla konuşsun görüntülü arayamaz böylece.sende muhattap olmamaya çalış bu pislikle.Allah sabır versin ve yardımcın olsun bacım ne
Bazen diyorumki ben mutlu olamıycakmıyım neden izin vermiyor zormu.ailemden çekindiğinden fazla yanaşamıyor yoksa asla beni bırakmaz kan kustururdu bana.şuanda bile böyle düşünün sahipsiz olsam bana neler yapar neler nefes aldırmaz.çok lanet birisi.inanrmısınz sevgilisiyle evlenmesini diliyorum kurtulmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?