Hım
Biraz sıkıntılı bi sürec bekliyor gibi sizi.
Yorumları bende merak ettim
İnşallah mutlu olursunuz. Karşı taraf densiz bir laf etmiş, takmayın.
Evlenmemiş biri olduğu için başkaları da diyecektir, Allah yardımcınız olsunöncelikle herkese sevgiler.
ben konuyu hiç uzatmadan direk anlatıcam...
ikinci evliliğime hazırlanıyorum. evleneceğim insanın ilk evliliği. benim iki oğlum var.. önümüzdeki günlerde söz yüzüğü için aileler bir araya gelecek.. söz gününü konuşmak ve ön ısınma olması amacıyla annem gündüz karşı tarafın ailesine oturmaya gitti.. karşı taraf kaç kişi gelelim gibi bir soru sormuş bunun üzerine annem biz kalabalık olmucaz fakat siz istediğiniz kim varsa davet edebilirisiniz demiş.. bunun üzerine karşı taraf yok bizde kalabalık olmucaz daha kimseye pek söyleyemedik çocukların olduğunu falan dedikodu olur diye demiş... annemde çok bozulmuş bana böyle anlatınca ilk mahcubiyetliğimi yaşamış oldum.. zaten ikinci kez alınan bir kararın ağır sorumluluğu üzerimde birde ayrı bir şehire gidicem böyle sorunlar başta normalmi acaba yoksa tekrar mutsuz olucağımın sinyallerimi... (((
Daha önce aileyle tanışılmadı mı, evleneceğiniz kişi bu sorumluluğu kaldıracak biri miöncelikle herkese sevgiler.
ikinci evliliğime hazırlanıyorum. evleneceğim insanın ilk evliliği. benim iki oğlum var.. önümüzdeki günlerde söz yüzüğü için aileler bir araya gelecek.. söz gününü konuşmak ve ön ısınma olması amacıyla annem gündüz karşı tarafın ailesine oturmaya gitti.. karşı taraf kaç kişi gelelim gibi bir soru sormuş bunun üzerine annem biz kalabalık olmucaz fakat siz istediğiniz kim varsa davet edebilirisiniz demiş.. bunun üzerine karşı taraf yok bizde kalabalık olmucaz daha kimseye pek söyleyemedik çocukların olduğunu falan dedikodu olur diye demiş... annemde çok bozulmuş bana böyle anlatınca ilk mahcubiyetliğimi yaşamış oldum.. zaten ikinci kez alınan bir kararın ağır sorumluluğu üzerimde birde ayrı bir şehire gidicem böyle sorunlar başta normalmi acaba yoksa tekrar mutsuz olucağımın sinyallerimi... (((
bence kv adayı laf sokmak için söylememiş gibi geldi.öyle olsa şimdiye kadar çoktan fakrlı şeyler yapmış söylemiş veya bu evliliği onaylamamış olurdu..
çocuklarınız kaç yaşındalar?
öncelikle herkese sevgiler.
Daha önce aileyle tanışılmadı mı, evleneceğiniz kişi bu sorumluluğu kaldıracak biri mi
bu durumda söylediği söz gerçeği yansıtıyor.yani laf sokmak için değil de gerçeği söylemiş olduğu gibi..siz evlenmeden herkes durumu anlatmak istememiş..normal geldi bana,neden uğraşsın ki herkesin lafı sözü ile..elbet öğrenirler siz evlendikten sonra..evet aslında şimdiye kadar hep bizden yana oldu çünkü evleniceğim insanın aileside yarılık yaşamış..çocuklarım 13 ve 8 yaşlarındalar...
Ben bosanmis ve 2 cocuklu biri olsam hic evlenmemis biriyle 2.evlilik yapmam. Iki tarafi da yipratabilir. Tabi iyi örnekler de mevcut ama sevgilinizin über adam olmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?