- 23 Ağustos 2012
- 51.477
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.598
- 898
bence kv adayı laf sokmak için söylememiş gibi geldi.öyle olsa şimdiye kadar çoktan fakrlı şeyler yapmış söylemiş veya bu evliliği onaylamamış olurdu..
çocuklarınız kaç yaşındalar?
bu durumda söylediği söz gerçeği yansıtıyor.yani laf sokmak için değil de gerçeği söylemiş olduğu gibi..siz evlenmeden herkes durumu anlatmak istememiş..normal geldi bana,neden uğraşsın ki herkesin lafı sözü ile..elbet öğrenirler siz evlendikten sonra..
çocuklarınızla arası iyiyse ve sizi seviyorsa(ki görünen o ki seviyor,herşeyi kabul etmiş) mutluluklar dilerim size.
uzun zamandır mı berabersiniz?
boşanalı 5 yıl oldu.. çocukların velayeti babalarında 15 günde bir hafta sonları ben alıyorumbir de boşanalı ne kadar oldu,çocuklar babalarını görüyorlar mı,siz şehir değiştirince çocuklar babalarını nasıl görecekler?
ben hep çocuk odaklı olduğum için bu konularda:)
boşanalı 5 yıl oldu.. çocukların velayeti babalarında 15 günde bir hafta sonları ben alıyorum
neden babalarında
boşanalı 5 yıl oldu.. çocukların velayeti babalarında 15 günde bir hafta sonları ben alıyorum
Ben bosanmis ve 2 cocuklu biri olsam hic evlenmemis biriyle 2.evlilik yapmam. Iki tarafi da yipratabilir. Tabi iyi örnekler de mevcut ama sevgilinizin über adam olmasi lazim.
bu bambaşka bir durum oldu o zaman..adam sizi çocuklarınızla beraber kabul etmemiş,sadece sizi kabul etmiş aslında.çocuklara abilik ya da babalık yapacak değil.peki siz şehir değiştirince çocuklarınızı nasıl göreceksiniz asıl öenmli konu bu............3 yıldır birlikteyiz
aslında bu konulara girersem çok konu sapar ve uzar ama kısaca şöyle söyleyebilirim.. boşanma sebebimiz zaten tüm aile yükünün maddi durum çok iyi olmasına rağmen aileme yüklenmesi bunun dışında yıllarca boşnamazsın çocukları vermem tehditleri ve çok küçük yaşta yapılan bir evlilikten sonra boşanma sürecinde yeni bir hayat kurma döneminde çocuklara yeterli olamama düşüncesi
bu bambaşka bir durum oldu o zaman..adam sizi çocuklarınızla beraber kabul etmemiş,sadece sizi kabul etmiş aslında.çocuklara abilik ya da babalık yapacak değil.peki siz şehir değiştirince çocuklarınızı nasıl göreceksiniz asıl öenmli konu bu............
bu bambaşka bir konu oldu belki haddim değil ama ne olursa olsun,ne kadar tehdit olursa olsun o dönem 3 ve 8 yaşındaki çocuklarınızı babaya verip kendinize "yeni" bir hayat kurabildiniz?aslında bu konulara girersem çok konu sapar ve uzar ama kısaca şöyle söyleyebilirim.. boşanma sebebimiz zaten tüm aile yükünün maddi durum çok iyi olmasına rağmen aileme yüklenmesi bunun dışında yıllarca boşnamazsın çocukları vermem tehditleri ve çok küçük yaşta yapılan bir evlilikten sonra boşanma sürecinde yeni bir hayat kurma döneminde çocuklara yeterli olamama düşüncesi
Boşanmış 2 çocuklu erkekler 25lik genç kızlara niyetlenirken, evlenirken bunları düşünüyor mu acaba?
15 günde bir h.sonu gördüğünüz çocuklarınızın çok bir sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum zannımca.o yüzden kim olsa ayda 2 gün abilik yapabilir sanırım onlara.o yüzden düşünmenize gerk yok bence.ki şehir değiştirince o 2 gün bile olmaz sanmıyorum.belki yaz tatillleri..??aslında evet zaten ben kendisine böyle bir sorumluluk yüklemeyi hiç bir zaman düşünmedim.. onlar benim çocuklarım tüm sorumlulukları benim kendisi sadece bana destek olabailcek ve çocuklarıma abilik yapabilcek kadar sorumluluk sahibi
Kv nin söylediği gereksiz olmuş o halde. Geldiklerinde çocuklar olmayacak madem.. Çekincesini anlayabiliyorum ama. Çok durmayın üzerinde.
Aşağıdaki mevzuları düşünmüşsünüzdür sanırım. Onlar daha önemli.
-Çocuklarınız sizin yaşayacağınız şehre rahatça gelebilecekler mi?
-Çocuklarınızla evleneceğiniz kişi anlaşıyor mu?
-Kv ile evlerinizin mesafesi ne kadar olacak? Şu durumda yakın olmaması daha iyi gibi geldi.
15 günde bir h.sonu gördüğünüz çocuklarınızın çok bir sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum zannımca.o yüzden kim olsa ayda 2 gün abilik yapabilir sanırım onlara.o yüzden düşünmenize gerk yok bence.ki şehir değiştirince o 2 gün bile olmaz sanmıyorum.belki yaz tatillleri..??
hemen cevaplıyrum,
- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas
aslında evet zaten ben kendisine böyle bir sorumluluk yüklemeyi hiç bir zaman düşünmedim.. onlar benim çocuklarım tüm sorumlulukları benim kendisi sadece bana destek olabailcek ve çocuklarıma abilik yapabilcek kadar sorumluluk sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?