- 1 Nisan 2015
- 491
- 200
- 18
- 39
Buraya bunu dert ettiğim için yazıp anlatyrm.. Sadce boşanmış ikinciye ewlenen çocuksz bir kadın olsaydım sizce şu an çok mutlu olmazmıydım?? Mutlu bile olamıyrm çnkü içim buruk aklım dolu beynim dolu yüreğim dolu.. Yıllarım açlarmı özledilermi ay hadi gelcekler iki gün kaldı diyerek geçti ve geçiyor..
Yani ben bunları anltmak istesem başka şekilde açardım konumu ama bunu kimsenin anlıcağını sanmıyrm.. O kadar içimde yaşıyrmki 5 yıldır anneme bile ben çok özledim diyip sarılıp ağlayamıyrm.. Bazen tekrar aynı adamlamı ewlnsem diye düşünyrm ama artık resmen bu konuda hasta olmuşum diri bi şekilde gömülsek bile daha kolay geliyo... Ne zaman yeter bunları anltmya nede cümle.. Ki onları büytrken ödüm kopardı iki günlük yoğurdu bile yediremezdim aman gğnlük mayalansın aman yemek saati geçmesin diye.. Sütüm aksın diye memelerimi kanatrdım pompayla sağarken.. Hiç aman ya boşver diyerek büyütmedim ve hiç ayrılrım sanmazdım sizin gibi ölürüm derdim..ölmedimde ölmekten betermiş gördüm.. Allahıma yalvarıyrm bütün çocuklarla birlkte benm çocuklarımıda her kötülten koru...