Her seferinde aynı konu, her seferinde aynı tartışma, sorun şu, okuduğum bölümün ailem tarafından daha doğrusu babam tarafından beğenilmemesi, yine tartıştık az önce, neymiş ben mezun olunca iş bulamazmışım, okuduğum bölüm bölüm müymüş, neymiş dün bankaya bi arkadaşının kızı gelmişmiş, işletme okuyormuşmuş, babam iktisat mezunu, bankacı, bana onu örnek gösteriyor, bıktım artık sürekli birileriyle kıyaslanmaktan, birilerinin bana örnek gösterilmesinden, gelmişim 2.yılıma, babam hala aynı yerde, babam ya işletme okumamı istiyordu, kendi mesleğini seçmemi istiyordu, hala daha istiyor, yada hukuk, ama ben istemiyorum, daha önce defalarca anlattım bunu babama, oturup konuştuk, ama nafile, 2 tane ablam var, ikisi de evli, ikisinin de meslek seçimine hiç karışmadılar, ben evin en küçüğü olduğumdan mıdır nedir artık, aynı konu sürekli ısıtılıp ısıtılıp önüme geliyor, tamam anne baba çocuğunun iyiliğini ister ama bi insanın da üstüne bu kadar gelinmez ki, var mı böyle benimle aynı durumu yaşayanlar ?