hep aynı konudan kavga ediyoruz ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ben 175 boyundayım 74 kiloyum . Kemiklerim iri boyumda uzun olunca baya büyük görünüyorum malesef . bi de vücudum çok orantısız babaanneme çekmişim yanlarım çok çıkıyo iğrenç duruyo gerçekten ben bile hi. beğenmiyorum vücudumu . Bu yüzden de sevgilimle sürekli kavga ediyoruz . Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana . Ben de madem istemiyorsun beğenmiyosun s..git o zaman bidahada benimle konuşma hayvan gibi davranıyosun bana sürekli hakaret ediyorsun bidaha asla yazma dedim . facemide dondurdum .
Ama benim cidden zayıflamam lazım ama bir türlü çikolatadan vazgeçemiyorum diyetisyene de gittim ama hala böyleyim .
Onun beni sevdiğini biliyorum ama malesef ona bana hakaret ederek zayıflamamı sağlayamazsın desem de o bu yolu seçiyo beni rencide ediyo çok fazla . Ben de çok seviyorum onu kaybetmek asla istemiyorum ama resmen artık ağlatacak duruma getirdi beni .
Şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi . Ne yapabilrim ?

Gerçekten seven kişi sizi olduğunuz gibi sever. Zayıflamanızı isteyebilir, bunda sakınca yok ama üslubu çok yanlış! Bana göre ayrılmanız çok isabetli olmuş.

Canım öncelikle zayıflasan da bu arkadaşla olmaz. Görende zayıfken çıkmaya başladınız da sonradan kilo aldın sanır. Öyle bile olsa bazı şeyleri söylemenin adabı vardır. Sağlık için gel bveraber spor yapalım gibi şeyler söyleyebilir. Sen de eğer yediklerine dikkat edemiyorsan spor yapmayı deneyebilirsin. Yürüyüş ya da evde plates gibi.

Kusura bakma ama işe ilk önce o insan müsvettesi kılıklı sevgilinden kurtulmakla başlayabilirsin. Hakaret etmek de ne demek, beğenmiyorsa yol alıp gitsin beyefendi !

Okul ile ilgili sorununuz vardı ve daha önce sevgiliniz orda yazdığınıza göre yine git başımdan gibi birşeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam. sevgilinizin o sözlerine bile çok kızmıştım. bu sizi motive etmek için güzel bir yöntem değildi.

yine aynı şeyi yapmış. çok ağır ve kırıcı konuşuyor. ben 174 boyunda, 73 kiloyum; üst bedenim 38 alt bedenim 40. Daha çok kilo aldığım dönemlerde oldu ama eşim hiç laf etmedi(sevgili olduğumuz zamanlarda dahil).

üniversiteye başladığımda 46 bedendim 69 kiloydum. değişik birşey oldum ben, şuan 73üm ama 40 bedenim 8. sınıftayken 82 kiloydum ben, bir sürü doktora gittik falan ama yok kilo veremedim. ayrıca benim vücudum çok yağlıydı. özellikle basenlerim vardı. belimde de bir simit vardı sanki. Üniversitedeyken yürüyerek okula gidiyordum, bi baktım 6 ay sonunda kilo vermişim yürüyüş ve bol su içmek bana çok yararlı olmuştu.

isterse 10 yıllık kocan olsun sana öyle demeye asla hakkı yok.

Bugün zayıflasan, evlenseniz yarın birgün hamile kalacaksın; kilo alacaksın, ne yapacak boşanacak mı ozaman senden. töbe ya rabbim

canım benim çikolatayı kesemesen bile arkadaşların dediği gibi spor yapabilirsin
en azından haftanın 3 günü yürüyüş yapmaya gayret edebilirsin.

şakamı yapıyosunuz hala beni sevdiğine eminim diyebiliyosunuz öncelikle sana saygısı yok bu adamın zayıflamazsan seninle evlenmem ve o kadar kız varken bu devi seçtim demesi ne kadar terbiyesizlik. kilo verin ama kendiniz için.gerçkten sinirlendm.

gerçekten sadece sizin zayıflamanız için mi söylüyor bunu? emin misiniz.. ben bu şekilde rencide oluyorum demenize rağmen devam ediyorsa bir sorun var. daha önceki konunuzu okudum mu hatırlamıyorum ama bir bayan söylemiş, orada da hiç güzel konuşmamış size karşı. düzgünce konuştunuz mu hiç sordunuz mu diyeceğim ama çok tartışmışsınız bu konularda, anlamıyor mu kırıldığınızı? nedir bu ısrar? çokta sizi düşünüyormuş gibi görünmedi bana...

yok artık!

kırılmadın mı? yaptığı şey seni ondan soğutmadı mı ? kin oluşmadı mı?

allah allah bende mi sorun var kiiii:44:

en dayanamadığım şeydir görselliğe laf söylenmesi...

Sürekli senin görünüşünle alakalı kavga ediyorsanız bitirin gitsin.
Senin de sevgiline s...git demen hiç hoş değil.
Karşılıklı hakaretler olan bir ilişki zaten yürümez.

Kilon çok değil ama sınırda.Sadece 5 kilo versen bile çok farklı görünebilirsin.
Hedefi düşük tutarsan daha rahat motive olursun.

bozma moralini sevmek aynı zamanda karşındakini oldugu gibi görmeyi de gerektirir. kimi insan böyle şeyleri görmezden gelir kimi göremez. Erkekler de bazen bayanlar kadar dikkat ediyorlar. Benim bir arkadaşım vardı erkek kimin dip boyası gelmiş kimin kaşları çıkmış kim uyumsuz giyinmiş bizden beter inceliyordu ve kız arkadaşını sürekli giyim kuşam konusunda eleştiriyordu. ojenin rengi kıyafete uymamış bile diyordu. normalde çok iyi biridir ancak yanında sevgilisini öyle görmek istiyor. o yuzden bazen anlaması zor. üzülme sakın inat et. benim boyum 155 kilo 48. bundan 4 sene önce işe başladığımda 56 57 kilo oldum bir anda . boy kısa olunca milletin dalga konusu olmuştum. çikolata tatlıyı da çok severim.elim yemeğe gittikçe sevgilimi zayıf kızlarla hayal ettim. biraz gaza getirdi beni. yemedim . yürüdüm . geçti gitti.

yani diyeceğim o ki kendini üzmemeye çalış rahatsız isen biraz kilo ver yürüyüş yap. Azıcık da süslendin mi bütün gözler senin üstünde olur. senden kıymetli mi var hayatta . Kendine değer ver özgüvenini kaybetme hiç. gerisi gelir.

Ohaaaa ne hödük bi sevgilin var ya zayıflamazsan evlenmem ne demek yuh bu adamla bir ömür geçermi.Allah'ım ben bile o kadar sinirlendim ki şuan.Senin yapacağın ilk öncelik bu beyinsizle tüm bağını kopartmak.Sonrada gerçekten kendini hazır hissettiğin an başla diyete öncelikle kilon çok değil boyuna göre 9 kilo versen fıstık gibi olursun uzun boyunla..bol bol spor yap yeşil çay iç soda iç.nefsine mukayyet ol bişeyi canın çektiğinde kendine deki şimdi ben bu çikolatayı yicem ve sadece 5 dklık bi haz duyucam ama sonra geçecek ve pişman olucam ne gereği var ki de.bide benim yöntemim kesinlikle işe yarıyor yanına para alma sadece gereken miktar kadar mesela otobüs taksi paran olur yada su parası o kadar.bu dışardan fast food yemeni önler.çantana koy elma erik gibi şeyler çok açıkınca ayran iç iştah kesiyor ekmek yeme..tabi birde diyet yap verirsin canım milet 40 50 kilo veriyo çok fazlan yok ver kilolarına ve o dümüksüz pişman olsun tüm dediklerine.tabi önce kendin için yapacaksın bu işi

boydaşım merhaba kapı gibi 1.75 boyum 77 de kilom var

kemiklerim iri,kalçalarım ve basenlerim büyük omuzlarım genetik yapımdan dolayı geniş ve kum saati tipli bir vücudum var..

emin ol kimseyi rencide etmek istemem ama uzun olmayı isteyecek bi dolu hatun var bu 1...

o sevgilin var ya o sevgilin ondan kurtulursan esas rahatsız olduğun kiloları da o zaman verirsin işte...

kendini de sıkmazsan biraz sevinirim canım sen kendinden memnunsan TÜM DÜNYA SENDEN MEMNUN OLMAK ZORUNDA.....

erkek arkadaşın fazlasıyla patavatsız..

senin düşündüğün gibi kilo vermen iin bu tarz aşağılamalara seeiyor diyelim aksine bu tarz davranışlar seni yemeden içmeden kesmek yerine daha da fazla yemeni sağlar..

seni seviyorsa olduğun gibi sevmeli...

Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda istediğin kiloya kavuşursun..
Aslında ook aşırı kilon yok..diyetisyene gidip 1 hafta uygulasan bünyen alışır..

Erkek arkadaşınız sizi sevmiyor bence.etrafta ne şişman insanlar var sevgilileriyle el ele geziyorlar. Böyle insanlar için canınızı sıkmayın bence.

arkadaş biz mi çok alınganız bu lafları bana diyecek sabah akşam ağlar o adamın da canına okur burnundan getiririm.
ne biçim bir sevgi anlayışınız var anlamadım bence bağımlı falansınız siz.adam daha hangi hareketiyle odunluğunu göstersin ya...
aman hemen zayıfla sen sevgilin istedi diye sevgini göstermiş olursun.

Ben kendim için zayıflayacağım onun için değil .

Ben kendim için zayıflayacağım onun için değil .

ama yazdıklarından hiç öyle anlaşılmıyor.eminim abarttığı kadar değilsindir.yazık ya bulunmaz hint kumaşımı bu adam?
bu kadar mı vaz geçilmez?biliyorum bir ilişki kolay başlamıyor ama bak böyle basit gibi görünen şeyler birikiyor ilerde daha büyük sorun oluyor

kendine saygı duymalısın canım
böyle bir adamı hayatında tutarak ömrün boyunca haketmediğin hakaretleri duymak için kendi kuyunu kazmış olursun,
aşkın gözü kördür demiyor bazen aşık insanda kusurları görür ama asla bunu hakaret ederek karşısındakine belli etmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…