hep aynı konudan kavga ediyoruz ..

çok merak ettim, siz sevgilinizi zincirle eve falan mı bağladınız da böyle laflar söylüyor? pes ya saygısızlığın bile bir sınırı var.

Kusura bakmayın ama çok terbiyesiz bi sevgiliniz varmış... Sizi üzmeye sizinle bu şekilde davranmaya asla hakkı yok. Sonuçta yapı olarak siz babannenize çektiğinizi söylüyosunuz.. Sizi bu şekilde görüp bu şekilde çıkmadımı... Siz sonradan bile kilo almış olsanız bile konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi Siz zayıflarsınız kilo verirsiniz ya onun o anki sizi aşşalamalarını unutabilirmisiniz..

'Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim diye resmen hakaret etti bana'
Bunları diyen, bu kadar gurur kıran adamın sevgisinden eminsin ve çok seviyorsun ? emin misin canım iyi düşün bence. bu ne patavatsızlık ya? demekki kaybetme korkusuda yok adam da.iyi etmişsin dönme sakın.ben olsam dönmem ona inadıma da hırs yapar tığ gibi olurum.terbiyesiz

yanlarım çıkıyo demişsiniz.
bir çok kız da dümdüz olmakdan yana dertli.
herkesin kusuru var merak etmeyin.
kendinizi asla 'iriyim' diye hakir görmeyin.
kendinizden bahsederken 'malesef' demeyin.
sizin gibi uzun boylu olmak isteyen ne kızlar var.
ayrıca kilonuz da fazla değil.
kendini beğenmemek yaradılışını beğenmemek demektir ki bu da Allah'ın gücüne gider.
ne çok ne az... ama biraz kendinizi beğenir olmanız kişiliğinizin sağlığı ve sağlamlığı için şart.
belki de size uzakdan bakıp iç geçiren ne erkekler var...
evlenmeyi düşündüğünüz insandan, sizi olduğunuz haliyle kabul etmesini istemeniz en tabii hakkınız.
bu gibi basit şeylere takılan bir erkek ilerde daha büyük sorunlar çıkarabilir.
ama belki de sadece biraz tecrübesiz olduğu için patavatsızlık etmiş de olabilir, bilemem.
yada sizi kendi keyfi için değil de sizin iyiliğinizi düşündüğü için uyarmak istemiş de olabilir.

canım kardeşim harika boyun var
bir de kilo versen manken gibi olursun
o insan müsveddesi arkandan bakmakla kalır
iri olduğun için her girdiğin ortamda dikkat çekiyorsundur
kıskanıyor ve rahatsız oluyordur emin ol
çikolatayı bırakman şart
karatay diyetini okumanı tavsiye ederim
bir de o saygısızı hayatından çıkarmanı
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

Böyle erkeklere nasıl %100 anlayışla bakıyorsunuz?
Ben de sana ve senin gibi kadınlara %100 hayretle bakıyorum...

Kocamansın diyo bana zayıflamazsan asla evlenmem seninle diyo . Şimdi yine kavga ettik . Bissürü güzel kız varken ben gittim devi seçtim.... Buda nedir yahuuu bana bunları dicek bende hala devam edicem oldu bee böyle zayıflatmak için bile olsa ! asla böyle laflara göz yumamam....

Bi insan eğer seni sen olduğun için sevmiyosa hiç sevmesin daha iyi..Birsürü güzel kız var ben devi seçtim de ne demek ne ayıp bi laf bu..İlerde evlenirseniz çocugunuz olsa doğum kilonu falan da takıntı haline getirir..Bence bi an önce sevgilinden kurtul,milyonlarca erkek var seni sen oldgun için seven bi erkek bulursun onamı kaldın..Oda gitsin o birsürü güzel kızlara..

Sevgilinin seni kızdırarak motive etmeye çalıştığını düşünüyorsun ve bu yüzden ayrılmıyorsun sanırım.

Ama bana göre yanılıyorsun.

Adam bildiğin hakaret ediyor, seni beğenmediğini söylüyor.

Yarın bir gün hamile olunca da ıyy koca göbekli der eminim.

Ayrıca kilona göre giyinirsen belli olmaz bu kadar.

günaydın canım ben 163 boyunda 85 kilo olarak evlendim eşim bu konuda bu zamana kadar hiç bişi demedi ben seni olduğun gibi seviyorum dedi ama sağlık açısından tabikide vermek lazım o ayrı bir mevzu. Ama seven olduğun gibi sever. Onun için değil kendin için zayifla. Seni olduğun gibi seven biriyle mutlu olursun bunuda unutma :)

ne olursa olsun isterse 10yıllık kocam olsun bana bu kelimeleri kullanamaz seninle görüşmek isterken görmemiş mi seni şimdi niye sorun yapıo ki bende 1.70 boyunda 70kiloyum Allahtan vücudum orantılı görende o kadar olduğuma inanmıyor zaten ama maalesef ki varım o kadar biraz yedim mi hemen 75çıkıyorum benimde sen gibi kemiklerim iri yani 60kiloyada düşsem minyon bi tip olamıyorum zaten çok da kafama takmıyorum ama yediklerimede dikkat ediyorum stresle yoksa hiç veremezsin

bu adam seni beğenmiyor farkında mısın? seni beğenmeyen bi erkek nasıl sevebilir?
demekki onun için herşey dış görünüşten ibaret
ben mesela hamilelikten dolayı kilo aldım öküz gibiyim ama kocamda en ufak değişen bişey olmadı bu konuda ve çok ilgili
sakın seni rencide eden bi adamla devam etme

O insandan bir nane olmaz seni bu kadar kırmaya hakkı yok ezdirme kendini bırak gitsinn

sewen insaaan hakaret etmez... aşiri derecede kilonuzla ilgili kirici olmaz.. bnce ayrilin, bir daha da barismayin .. 3lt su icin gunde, ekmek cikolta sekeri kesinn,,, kilo vermenz dha kolaylasir. Snra zayiflayinnn kiiii sizi kaybettgne pisman olsun. Gercekci oun lutfeen. Sizi sevdigi falan yook

O çocuktan bir cacık olmaz. Sen hemen vazgeç. Seni olduğun gibi kabul edecek insan ancak seni seviyorsa eder. O şahıs seni sevmiyormuş. Geçmiş olsun. Kurtulduğuna sevinmelisin. Hamile olduğunda doğur, zayıfla sonra gel yoksa eve almam bile der yani...

ben sana tatlı delisi olrak yazayım istiyorum ben adetti üzüntü sevinç bahanesi ile sarelle kavonozları reçeller tepsi tatlıları hiç birini ayırmam birbirinden ama şimdi tatlı istemiyor canım diyetisyenim akşam layt süte tarçın koy iç dedi yapınca baktım iyi geliyor sonra ben gündüz dayanamadığım anlar var deyince suya tarçın koymammı söyledi inan 1 aydır yapıyorum adetim yeni bitti ve ben hiç tatlı yemedim tavsiye ederim ......

Böyle adamlar insanın özgüvenini yer bitirir. Şimdiden kendi vücudun için "iğrenç duruyor" diyorsun, bu adamla birkaç sene daha geçirirsen kendinden nefret edersin ve kimsenin bunu sana yapmaya hakkı yok, kesinlikle izin vermemelisin.

Benim erkek arkadaşım eski sporcu olmasına rağmen normal iş yaşamına geçip sporu bırakınca kilo aldı, şimdi göbeği var :)) Bu durum bana kesinlikle batmıyor, öyle seviyorum onu. Kısmetse evlendiğimizde birlikte spora başlayacağız, sağlığı için kilosunu kontrol etmesini tabii ki isterim ama sevilen insanın kusurları bile göze hoş gelir. Bu kusurdan dolayı hakaret etmeyi seçen insanın gerçekten sevdiğine pek ihtimal vermiyorum ben.

Yeme isteği fizyolojik bir rahatsızlık olabileceği gibi psikolojik de olabiliyor. Gerekirse biraz psikolog desteği biraz dengeli beslenme ve sporla kilo verebilirsin. Ama bunu o seni beğensin diye değil kendin için yapmalısın.

canım bence önce o sevgilinden tamamen kurtul derim ben böyle olmaz çünkü insan kalbiyle sevmediği zamn dış görünüşebakıyor malesef

bak sana anlatayım ben evlendiğimde 75 -78 arası gidip duruyordum 1 senede tam 35 kilo aldım ve 115 kiloya kadar çıktım ben dışarı çıkmaya utanırken eşim beni arkadaşlarının yanına hiç çekinmeden götürürdü doğru olan bu zaten ben kendimden nefret ederken bana kendimi bu şekilde de sevmeyi eşim öğretti... şimdi zayıflama konusunda da en büyük destekçim eşim kendisi çok zayıf ama benimle spora bile geliyo

seni olduğun gibi seven insanlarla arkadaşlık et... ve sadece kendin için kilo ver canım

Onun seni sevdiğini biliyo musun?

Nasıl ya! Seven sevdiğine dış görünüşünden hakaret eder mi?
Rencide edip gönlünü kırar mı?
Seni sevdiği falan yok, aklını başına devşir kurtul ondan!
Sen evlilik kolay mı sanıyorsun, hamile kalsan biraz kilo alsan ne yapıcak bu adam?
Ya da (ALLAH korusun) bir kaza geçirsen yüzüne bakılmaz olsa?
Ne demek dışarıda o kadar güzel kız var demek?
Demek ki bakmış hepsine tek tek..

Önce kendinle barış, iğrenç falan değilsin..
İğrenç olan o adam..
Demek ki sana vereceği tek değer dış görünüşünle ilişkili..
Yol yakınken ayrıl evlenilmez böylesiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…