Ben sana, seven insan olduğu gibi kabul eder diye birşey demeyeceğim.Yok böyle birşey.Seviyorum diye koca göbekli bir kocayla dolaşmak istemem mesela.Ama seven insan,sebep ne olursa olsun,sevdiğine hakaretamiz konuşmaz.
Senin veridğin ölçülere göre 10 kg fazlan var.Sana şu an az gibi görünebilir ama,kalın kemikli insanlarda verdikleri 3 kg bile çok farkeder.1,75 boyda olduğuna göre,çok çirkin bir surata sahip olsan da,kendine baktırabilirsin.Boy dikkat çeker çünkü.
Canım,sen kendini,sevgilim hırs yapıp zayıflayayım diye bana hakaret ediyor,aslında çok seviyor diye şartlandırmışsın.Azıcık aklın varsa,yerde ki gururunu eğil al ve ardına bakmadan yürü git onun yanından.Destek böyle olmaz.Bir insanın kişiliğine hakaretle olmaz.Sana aciz,o sevgili olmasa kimse olmayacak,nerdeyse acıdığı için sevgilin olmuş gibi bahsediyor.Kendine gel.Tek derdin kilo olsun.Çözülmeyecek bir problem değil.
Diyetisyenle değil de,öncesinde psikologla çözebilrsin bu sorununu.Psikologlar fazla yememe konusunda daha çok deste veriyorlar.