Hep aynı mı olur?

O size karşı eskisi gibi olur, şu an sizin kaybetmekten korktuğunuzu anladığı için tehdit ediyor aslında, ilişkiyi istediği yöne çekmeye çalışıyor. Gelmeyin bu manipülasyona. Siz de o öyle dediğinde ben de çok kırgınım, biraz uzaklaştım, zamana bırakalım deyin. Yapışmayın, hemen kendinizi düzeltmeye istediği gibi davranmaya çalışmayın. Mesafeli durun. Bir süre o arasın, sorarsa da ben de düşünüp tartıyorum bir şeyleri, daha yavaş ilerlemek istiyorum falan deyin. Ayrılmaya niyeti yok olsa geri gelmezdi. Çocukça davranıyor.
Daha önce de o yazmadığında ilgilenmediğinde trip attınız mı?

Aslında sorun biraz şu gibi, siz kaçandan kovalayan pozisyonuna düştüğünüzde erkekler bunalıyorlar. Eski heyecanı kalmıyor. İlgi beklememelisiniz, siz kendinize odaklandıkça o bir gün ilgilenmez, iki gün ilgilenmez, üçüncü gün ne oldu bu kıza beni sallamıyor diye üstünüze düşer tekrar. Geri çekilmek, bu işin en önemli taktiği bu. Ama o geldiğinde de trip atmamak, tatlı davranmak. Bir şeyden rahatsız oluyorsan da sen böyle yap diye değil, benim beklentim bu, bir ilişki böyle olmadığında uzaklaşıyorum, soğuyorum, şeklinde iletmek bunu. Beklenti bunaltır, o kendi isteğiyle gelmeli size. Anladığım kadarıyla bu heyecanını kaybetmiş, çünkü küçük bir şey gibi duruyor sorununuz. Aramayın, sormayın, geri çekilin. O geldiğinde de sıcak olun ama kucaklayıcı olmayın, hemen elde edemesin sizi. Böyle düzelir. Karşınızdaki insana çok cepte imajı veriyor olabilirsiniz, bu değerinizi düşürür o insanın gözünde. Güven vermek başka bir şey, ne olursa olsun her şeyi kabul eden sineye çeken bir insan imajı vermek başka bir şey. Hangisini yapıyorsunuz, bunu bir tartın bence. Size yeterli ilgi ve sevgiyi göstermediğinde sizi kaybedeceğini bilmez ve bundan korkmazsa pek uğraşmaz karşınızdaki insan.
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim biraz konuştuk seni ilk günkü gibi sevebilir miyim ama deneyelim dedi sadece senden beni sıkma her şeye razıyım dedi ben çalışan biriyim boş durmuyorum işim olmazsa bahçeyle uğraşıyorum sana yazmayınca da acaba kavga mı olacak diye bunalıyorum dedi sizce ben kendimi geri çektiğimde üstüne düşmediğimde eskisi gibi sever mi beni imkanı var mı

"Canım nasılsın, iyi misin? sesin çıkmadı epeydir, merak ettim" gibi mesajlar atmak varken, neden yazmıyorsun diye mesaj atmak egocenterismin dışa vurumu.

Ben ilgi duyulan, ben peşinden koşulan taraf olmalıyım diye bir düşünce halinde çoğu kızımız, ama ilişki karşılıklı...her iki tarafında da benzer ihtiyaçları var. Ortak paydada insanız çünkü.
Benim en büyük hatam ilişkilerimde bu zaten sürekli yazmalarını ilgi bekliyorum telefon elimden düşmüyor 😔😔

Benim en büyük hatam ilişkilerimde bu zaten sürekli yazmalarını ilgi bekliyorum telefon elimden düşmüyor 😔😔
Yapmayın bunu. Öncelikle kendi vaktinizden çalmayın. Her an yazsa bile boş işler bunlar neticede. Kendi hayatınıza, onu nasıl daha dolu hala getiririme odaklanın. İnanın öğrenmek, kendini geliştirmek, sevdiği işi yapmak, hayata anlam katmak kadar insanı tatmin eden bişey yok.
İlişki ikinci aşama. Siz tek başına da kalksa mutlu birey olduktan sonra zaten doğru insanları kendinize çekeceksiniz. Onlar size ulaşmaya, hayatınıza dahil olmaya çalışacak.

Peki şimdi tekrardan şans verdik eskisi gibi olur mu sevgisi

Yapmayın bunu. Öncelikle kendi vaktinizden çalmayın. Her an yazsa bile boş işler bunlar neticede. Kendi hayatınıza, onu nasıl daha dolu hala getiririme odaklanın. İnanın öğrenmek, kendini geliştirmek, sevdiği işi yapmak, hayata anlam katmak kadar insanı tatmin eden bişey yok.
İlişki ikinci aşama. Siz tek başına da kalksa mutlu birey olduktan sonra zaten doğru insanları kendinize çekeceksiniz. Onlar size ulaşmaya, hayatınıza dahil olmaya çalışacak.
Peki şimdi şans verdik eskisi gibi olur mu sevgisi düzelir mi bişeyler

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Hayatımda üç kişi oldu başlangıçta her şey o kadar güzel ki sanki masallardayım benimle hayal kuruyorlar güzel sözler aramalr merak etmeler, ama bir ay geçiyor her şey bitiyor ben onlara yakın davrandıkça kendilerini çekiyorlar sevgimi ilgimi verdikçe kaçıyorlar. Birinde tamam ama hepsinde mi bu yaşanır ya hep acı çekiyorum üç aydır biriyle çıkıyorum her şey o kadar iyi ki çocuk resmen hayalimdeki gibi huyu suyu üstüme düşmesi ama dün neden yazmıyorsun dedim diye kavga çıktı olay berbat hale geldi gece mesaj atmış tartışıyoruz olmuyor diye bitirelim diye saçmalama dedim severken kolay mı dedim her şey güzeldi seviyordum evet ama tartışma az da olsa sevgiyi azalttı soğuttu dedi zamana bırakalım dedim tamam bakalım dedi ama eskisi gibi olur muyum bilmiyorum dedi ne yapacağım bana akıl verin ben nerde hata yapıyorum neden sürekli aynı senaryo neden 😔😔😔😔
Erkekler genelde ilişkiye çok üstten başlar. Birden ilgilenir, sever, aşık olur vs. Ama aslında kendi de duygularından emin değildir. Bunu genelde bir şablon gibi yaparlar, karşısındaki kadını etkilemek için. Sonra da zamanla ilişkileri hakkındaki gerçek düşünceleri, duyguları oluşur. Çoğu zaman karşısındaki kadını sevmediğini, hoşlanmadığını fark eder. Karşısındaki kadın çok ilgiliyse birden uzaklaşır. Yok kadın pek ilgili değilse zaten geniş bir alanı vardır, uzaklaşmasına gerek kalmaz zaten çok yakın değillerdir.
Bunu genelde genç ve duygusal olarak gelişmemiş erkekler yapar. Maalesef ülkemizdeki erkeklerin çoğu da böyledir.
Bir daha sana böyle yaklaşan bir erkek olduğunda hemen kapılma. Naz yap demiyorum, duygusal olarak kapılma. Hemen sevme, zaman ver, tanı, ağırdan al. Bunu karşındaki erkek değer versin diye yapma çünkü değer vermeyecek erkek ne yaparsan yap değer vermez. Bunu kendi duygularını korumak için yap.
Son konuştuğun kişiyi de yolla gitsin, o seni çoktan gözden çıkartmış.

Erkekler genelde ilişkiye çok üstten başlar. Birden ilgilenir, sever, aşık olur vs. Ama aslında kendi de duygularından emin değildir. Bunu genelde bir şablon gibi yaparlar, karşısındaki kadını etkilemek için. Sonra da zamanla ilişkileri hakkındaki gerçek düşünceleri, duyguları oluşur. Çoğu zaman karşısındaki kadını sevmediğini, hoşlanmadığını fark eder. Karşısındaki kadın çok ilgiliyse birden uzaklaşır. Yok kadın pek ilgili değilse zaten geniş bir alanı vardır, uzaklaşmasına gerek kalmaz zaten çok yakın değillerdir.
Bunu genelde genç ve duygusal olarak gelişmemiş erkekler yapar. Maalesef ülkemizdeki erkeklerin çoğu da böyledir.
Bir daha sana böyle yaklaşan bir erkek olduğunda hemen kapılma. Naz yap demiyorum, duygusal olarak kapılma. Hemen sevme, zaman ver, tanı, ağırdan al. Bunu karşındaki erkek değer versin diye yapma çünkü değer vermeyecek erkek ne yaparsan yap değer vermez. Bunu kendi duygularını korumak için yap.
Son konuştuğun kişiyi de yolla gitsin, o seni çoktan gözden çıkartmış.
😔😔😔

Back
X