Daha önce de o yazmadığında ilgilenmediğinde trip attınız mı?
Aslında sorun biraz şu gibi, siz kaçandan kovalayan pozisyonuna düştüğünüzde erkekler bunalıyorlar. Eski heyecanı kalmıyor. İlgi beklememelisiniz, siz kendinize odaklandıkça o bir gün ilgilenmez, iki gün ilgilenmez, üçüncü gün ne oldu bu kıza beni sallamıyor diye üstünüze düşer tekrar. Geri çekilmek, bu işin en önemli taktiği bu. Ama o geldiğinde de trip atmamak, tatlı davranmak. Bir şeyden rahatsız oluyorsan da sen böyle yap diye değil, benim beklentim bu, bir ilişki böyle olmadığında uzaklaşıyorum, soğuyorum, şeklinde iletmek bunu. Beklenti bunaltır, o kendi isteğiyle gelmeli size. Anladığım kadarıyla bu heyecanını kaybetmiş, çünkü küçük bir şey gibi duruyor sorununuz. Aramayın, sormayın, geri çekilin. O geldiğinde de sıcak olun ama kucaklayıcı olmayın, hemen elde edemesin sizi. Böyle düzelir. Karşınızdaki insana çok cepte imajı veriyor olabilirsiniz, bu değerinizi düşürür o insanın gözünde. Güven vermek başka bir şey, ne olursa olsun her şeyi kabul eden sineye çeken bir insan imajı vermek başka bir şey. Hangisini yapıyorsunuz, bunu bir tartın bence. Size yeterli ilgi ve sevgiyi göstermediğinde sizi kaybedeceğini bilmez ve bundan korkmazsa pek uğraşmaz karşınızdaki insan.