Hep aynı şeyi yaşamak!

Hicbir şeyi yanlış yapmamışsınız. Benzer olay benim de başıma geldiği için bu şekilde tahminde bulundum. Aynı kişi olmasın :) o da boşandıktan sonra ilk defa birine yani bana ilgi duyduğunu söylemişti. Uzun süre peşimden koştu. İlgimi cekmiyordu çünkü çok zıt karakterlere sahibiz. Ama zamanla benimle ilgilenmesi tabi hoşuma gitti ve kayıtsız kalmadım. Ortak arkadaşlarımız da var. Bilerek sürekli ondan bahsedip duruyorlardı. Birlikte birşeyler yapmayı hep reddediyordum. Sonra bir gün ansızın arayıp biseyler yapmayı teklif ettim. Yanında arkadaşları olduğunu ama gelebilecegimi söyledi. İyi ki gitmişim. O arkadaşlarımız arasında yanından hic ayrılmayan bir kiz da vardı. Bu kızla tanışmışlar ve kiz hemen ertesi gün iş yerine ziyarete gelmiş. Ama çok çirkin hic tipim değil dedi ve arkadaş olduklarına beni ikna etti. Ortak arkadaşımız da onayladı. Şimdi o kızla evli :) Belki sizin durum daha farklıdır. Ama erkekler aynı anda birden fazla kişiyle flört etmeye bayılıyorlar. Hele de boşanmış erkekler o boşluğu doldurmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar. Vaka birazcık benzeyince aynı sebep olabilir diye düşündüm
Not: Tespitlerim her erkek için geçerli değildir.

Başkasını değerlendirirken yakınlaşmışlardır. ve boylece diğer adaydan vazgeçmiş olabilir
Hıııı O şekilde,, anladım.

Haklısınız.

Bu arada yaşadığınız tecrübeyi yazmışsınız. Aklıma geldi.
“Soğudum, bende bitti.”diyen er kişisinin hakkında bu sözleri sarf ettiği kişi ile evli olduğunu gördü bu gözler.

Miss biz seninle kaç konuda karşılaştık. Çoğu kez aynı kafadan yorumlar yaptık.
Her zaman gerçekli öneriler ve çıkarımlar yaparsın.
Sen böyle diyen adamın başka adaylara şans vermediğine emin olma.
Yani sözlerinin doğruluğuna çok güvenme.
Yalan söylemiş gibi hissetmemek için sağından solundan kırpıp, ayrıntı vermeden ketumluklarına devam ediyorlar. Biz de ay ne dürüst adam diye tav oluyoruz. Aslında kurnazca işine gelen şekilde bir şeyler söylüyor biz inanıyoruz kendimiz gibi sandığımız için.
Asla yapmaz dediğim insanların ne ihanetleri oldu.

Valla panpacım artık değilim

Karantinanın çoğunu birlikte geçirdik bütün gün çalıştı akşamları da benimle oturup TV izledi. Öyle telefona falan da takılmadı. Bilemedim yani ... öte yandan ben de yedeği vardır diye düşünüyorum. En efendi görünen adam bile birden fazla kişiyle mesajlaşıyor vallahi.

Son cümlene aşırı katılıyorum.

Alışverişe çıkıyor sanki kafa yapısına bak sen

Evimden def etmedigime cidden pismanim. Madem uymuyorum kriterlerine bak kapi orda cektir git dicektim valla evime gelen misafire kabalik yapmamak icin demedim
Vallahi konuyu anlattigin mesaji okuyunca ben de defetseydi,hazir kendi evinde,kalk oyleyse kapi orda deseydi dedim.
Ama anliyorum da,bazen insana bir kal geliyor,sanki sonradan algiliyor birseyleri.
Kriter listesini bir gece once oluşturmuş sanirim,aceleye gelmiş,dengesiz....

Hayır canım. İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yazmayacağım ama. Hoş o beni bitirmiş zaten. Benim ne yaptığımın pek bir önemi de kalmadı.
Ne yaptiginizin onemi var.Ayni seyi tekrarlamayarak sessiz kalmaniz size ozguven verecek eminim.Kendinizle gurur duyacaksiniz 10 gun sonra.
Belki bu döngüyü kirarsiniz kimbilir...

Ne yaptiginizin onemi var.Ayni seyi tekrarlamayarak sessiz kalmaniz size ozguven verecek eminim.Kendinizle gurur duyacaksiniz 10 gun sonra.
Belki bu döngüyü kirarsiniz kimbilir...
Teşekkür ederim. Evet elimden geleni yapacağım. En azından demek ki o kadar sevmiyormuş. Yoksa arardı der belki. Bu döngü belki burada kırılır.

Teşekkür ederim. Benim sanırım tercihlerim de sıkıntı var biraz da. Hep bu tarz insanları seçiyorum.

Ben de kendi hayatımda hep belirli tipleri seçtiğimi fark ettim. Resmen adamların huyları da yanlışları da aynı. Ancak bu durumdan hiç memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Dediğiniz gibi bir şey yanlış ve ne olduğunu bilmiyorum. O yüzden psikologa gitmeye karar verdim çünkü seçtiğimiz kişileri bilinçli seçmiyoruz aslında. Ve biz kendimizle ilgili sorunları çözmeden seçtiğimiz insanlar değişmeyecek malesef.

Size de tavsiyem bir psikoloğa gitmeniz ve bu durumu açıklayıp sorunun kaynağını bulmaya çalışmanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…