- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Yok durun hemen bitti demek yok bu seferBu içinde olduğum saçma ilişkiden de bir an önce kurtulmalıyım değil mi?
Ben bitirmesem o bitirecek ama. Sabah 11 gibi konuştuk. Bir daha yazmadı.Yok durun hemen bitti demek yok bu sefer
Tamam kuzum bitti deme ne kaybedeceksin arama sorma da..umursama senin için bitti ama sen söylemeyeceksinBen bitirmesem o bitirecek ama. Sabah 11 gibi konuştuk. Bir daha yazmadı.
Tamam. O yazarsa ne yapayım peki?Tamam kuzum bitti deme ne kaybedeceksin arama sorma da..umursama senin için bitti ama sen söylemeyeceksin
2.paragrafa %100 katılıyorum sevdiğini söyleyemiceksen ne anladım ben ilişkide bulunmaktan ...
Bana yönelik tarafa gelincevallahi bilmiyorum. 3 yıldır hayatında kimse olmadığını boşandıktan sonra anca toparlandığını söyledi. Önceden başkalarıyla görüşmüş bakmış ama kimseden hoşlanmamış (Buraları ortak arkadaşımız da teyit etti, kız söyledi). Yani öyle birden fazla kişiyle görüşcek biri gibi gelmedi bana. Şu anda da kimseyle konuşup görüşmüyormuş yine ortak arkadaş söyledi. Zaten çok seyahat gerektiren yoğun bir işi var. Sizin dediklerinizi tekrar düşündümbilemedim internetten mi buldu etti nedir
Öte yandan dediğinize %100 katılıyorum kim her şey güzel giderken saçmalasın kriter listeme uymuyorsun desin?? Yani gerçekten hiçbir mantık göremiyorum. O çekip gitmedi, ben çok alındım üzüldüm, atıştık sonra ben bundan sonra bu şartlar altında sadece arkadaş oluruz dedim. Ondan sonra çıktı gitti. 2 gün sonra kandilimi kutlamış. Sonra da ne aradı ne sordu.
Kafamı milyon etti de gitti. Önce saçma sapan konuştu sonra ben tepki gösterince ben kötü oldum. Neyi yanlış yaptım bir fikrim yok gerçekten.
Sorularına cevap yaz ama hemen yazma umursama kesinlikleTamam. O yazarsa ne yapayım peki?
Başkasını değerlendirirken yakınlaşmışlardır.Elle derken?anlamadım vallahi
HııııBaşkasını değerlendirirken yakınlaşmışlardır.ve boylece diğer adaydan vazgeçmiş olabilir
Bizden uzak olsunlar yeterHııııO şekilde,, anladım.
Haklısınız.
Bu arada yaşadığınız tecrübeyi yazmışsınız. Aklıma geldi.
“Soğudum, bende bitti.”diyen er kişisinin hakkında bu sözleri sarf ettiği kişi ile evli olduğunu gördü bu gözler.
2.paragrafa %100 katılıyorum sevdiğini söyleyemiceksen ne anladım ben ilişkide bulunmaktan ...
Bana yönelik tarafa gelincevallahi bilmiyorum. 3 yıldır hayatında kimse olmadığını boşandıktan sonra anca toparlandığını söyledi. Önceden başkalarıyla görüşmüş bakmış ama kimseden hoşlanmamış (Buraları ortak arkadaşımız da teyit etti, kız söyledi). Yani öyle birden fazla kişiyle görüşcek biri gibi gelmedi bana. Şu anda da kimseyle konuşup görüşmüyormuş yine ortak arkadaş söyledi. Zaten çok seyahat gerektiren yoğun bir işi var. Sizin dediklerinizi tekrar düşündümbilemedim internetten mi buldu etti nedir
Öte yandan dediğinize %100 katılıyorum kim her şey güzel giderken saçmalasın kriter listeme uymuyorsun desin?? Yani gerçekten hiçbir mantık göremiyorum. O çekip gitmedi, ben çok alındım üzüldüm, atıştık sonra ben bundan sonra bu şartlar altında sadece arkadaş oluruz dedim. Ondan sonra çıktı gitti. 2 gün sonra kandilimi kutlamış. Sonra da ne aradı ne sordu.
Kafamı milyon etti de gitti. Önce saçma sapan konuştu sonra ben tepki gösterince ben kötü oldum. Neyi yanlış yaptım bir fikrim yok gerçekten.
Miss biz seninle kaç konuda karşılaştık. Çoğu kez aynı kafadan yorumlar yaptık.
Her zaman gerçekli öneriler ve çıkarımlar yaparsın.
Sen böyle diyen adamın başka adaylara şans vermediğine emin olma.
Yani sözlerinin doğruluğuna çok güvenme.
Yalan söylemiş gibi hissetmemek için sağından solundan kırpıp, ayrıntı vermeden ketumluklarına devam ediyorlar. Biz de ay ne dürüst adam diye tav oluyoruz. Aslında kurnazca işine gelen şekilde bir şeyler söylüyor biz inanıyoruz kendimiz gibi sandığımız için.
Asla yapmaz dediğim insanların ne ihanetleri oldu.
Son cümlene aşırı katılıyorum.Valla panpacım artık değilim
Karantinanın çoğunu birlikte geçirdik bütün gün çalıştı akşamları da benimle oturup TV izledi. Öyle telefona falan da takılmadı. Bilemedim yani ... öte yandan ben de yedeği vardır diye düşünüyorum. En efendi görünen adam bile birden fazla kişiyle mesajlaşıyor vallahi.
Hala da yazmıyor. Ne hali varsa görsün.Tamam. O yazarsa ne yapayım peki?
Alışverişe çıkıyor sanki kafa yapısına bak senİyi de bu benim de başıma geldi, bana da bir yorum yapın Allah rızası için
Bende aynen şöyle oldu Bizi arkadaşlarımız uygun görmüş numaramı çocuğa verdiler. 2 aya yakın whatsapptan mesajlaştık ama çok da tınmadım açıkçası, oyle herkesle uyum/kimya yakalayan biri degilim. Zaten oyle yazismadan etkilenmem mumkun degil gormeden etmeden.
Gayet saygili ve seviyeli konustu, hic oyle cinsel icerikli seyler veya baska turlu rahatsiz edici seyler yazmadi o yuzden bulusmaya karar verdim.
Neyse, zaten tatile cikasim vardi onun oldugu sehire yakin bir kayak merkezine gitmek istedim. Otel sectim bir tane gayet guzel kayak oteli, ayri odalara rezervasyon yaptirdik. Sonra orda bulustuk, cok iyi vakit gecirdim bana gelirken dogumgunu hediyesi de almisti. Canta almis
Sonra gayet ilgili alakali davrandi, her gun mesaj yazdi.
2 hafta sonra tekrar bulustuk.
2 hafta daha sonra 3.kez bulustuk, ben evime cagirdim cunku karantina var. Aksam vakti dizi izlerken bana durduk yere dedi ki "seninle evlilik icin tam uyumlu muyuz bilmiyorum kriter listeme tam uymuyorsun". Sonra kriter listesini sordum neymis diye. Anne-baba bosanmis olmayacak, su olmayacak bu olmayacak diye devam etti. ben de dedim ki seviyorsan seviyorsundur kardesim o kadar.
Annem 6 cocuklu fakir Dogulu bir ailenin kizi, yokluk cekerek buyumus; babam doktor hem de cok zengin bir aileden adam ama annemi seviyordu iste. Babam esek miydi
dedim.
Ben 6 cocuklu Dogulu bir ailenin kizi olsaydim ne yapacaktin, diye sordum. O da dedi ki 'o zaman 1.bulusmadan sonra gorusmeye devam etmezdim kriterlere uymadigin icin" dedi. Ben de bozuk attim. Sen insan degil ayakli liste ariyorsun ben insanim dedim.
Simdi de aramiyor sormuyor. Sana hislerim var, seni onemsiyorum, mutlu olmani istiyorum, seni mutlu ederim, soyle guzelsin, boyle harikasin diyen adam piyasada yok. Duzgun, efendi bir insana benziyordu. Guzel guzel otururken birden boyle seyler yumurtladi. Ugrasip sevdigi yemekleri yaptim, disarda gol kenarinda gezmeye gittik gayet guzeldi. Muhabbetimiz iyi, her sey sorunsuz giderken nerden cikti bu simdi...
Ben nerde yanlis yaptim?
Hala da yazmıyor. Ne hali varsa görsün.
Hayır canım. İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yazmayacağım ama. Hoş o beni bitirmiş zaten. Benim ne yaptığımın pek bir önemi de kalmadı.dağ kekiği son durum nedir? Yazdı mı? :)
Vallahi konuyu anlattigin mesaji okuyunca ben de defetseydi,hazir kendi evinde,kalk oyleyse kapi orda deseydi dedim.Evimden def etmedigime cidden pismanim. Madem uymuyorum kriterlerine bak kapi orda cektir git dicektim valla evime gelen misafire kabalik yapmamak icin demedim
Ne yaptiginizin onemi var.Ayni seyi tekrarlamayarak sessiz kalmaniz size ozguven verecek eminim.Kendinizle gurur duyacaksiniz 10 gun sonra.Hayır canım. İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yazmayacağım ama. Hoş o beni bitirmiş zaten. Benim ne yaptığımın pek bir önemi de kalmadı.
Teşekkür ederim. Evet elimden geleni yapacağım. En azından demek ki o kadar sevmiyormuş. Yoksa arardı der belki. Bu döngü belki burada kırılır.Ne yaptiginizin onemi var.Ayni seyi tekrarlamayarak sessiz kalmaniz size ozguven verecek eminim.Kendinizle gurur duyacaksiniz 10 gun sonra.
Belki bu döngüyü kirarsiniz kimbilir...
Teşekkür ederim. Benim sanırım tercihlerim de sıkıntı var biraz da. Hep bu tarz insanları seçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?