Bir de ben de en yakın 3 arkadaşıma anlatıyorum sadece durumumu. El birliğiyle bunu düzeltmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Ayrılınca 2 hafta biri elimden telefonu alsa 2 hafta geçince verse hiç sıkıntı kalmayacak
Aynı benim ağzımdan konuşuyorsun biliyor musun. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Biri gelse üstüme düşse boğulacak gibi hissederim. Kaçarım hemen. O yüzden konuda dedim arkadaşlar saldırgan konuşmayın diyeBen de böyleyim. Hatta ilk başlarda kendimi üstün görüp karşımdakini kendimden düşük görüyorum. Bunu kimseye söylemiyorum aslında doğru da değil ama sonra aslında bir bakmışım küçük gördüğüm kişinin peşinden koşuyorum:) Aslında küçük görmek de değil, yani mesleki, sosyal, kültürel açısından ona göre daha iyiyim gibi de düşünüyorum. Yani aslında ben onun için bulunmaz nimetim gibi düşünüyorum ilk başlarda:)) Bende de illa sevecek, illa peşimden kpşacak durumu var ama bende şu durumda var, sizde var mı aynsı bilmiyorum iyi insanları da istemiyorum:)) yani gelse peşimden koşsa sanırım soğuyacağım ve benim için bitecek belki de :) Ya da aşırı ilgili birinde kesinlikle böyle takıntılı olmuyorum hatta soğıyorum bile. Sanırım ben bu gidişle hayalimdeki tutkulu aşkı hiç yaşamayacağım):))
Anneme üzüldüğümü söylüyorum ben de ama kendimi rezil ettiğimi bilmiyor.Ben telefonumu akşam işyerinde bırakıyordum düşünün yani:)) ahh ben neler çektim neler, neler denemedim ki:) geçen annem diyor ki evlenmedin ama evlilikte yaşanacak sorun kadar erkeklerden çektin:) annem durumları bilmiyor ama her bittiğinde ben sanki 40 yıllık ilişkim bitmiş gibi üzüldüğüm için kadın üzülüyor bana:))
Aynı benim ağzımdan konuşuyorsun biliyor musun. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Biri gelse üstüme düşse boğulacak gibi hissederim. Kaçarım hemen. O yüzden konuda dedim arkadaşlar saldırgan konuşmayın diyeBen de böyleyim. Hatta ilk başlarda kendimi üstün görüp karşımdakini kendimden düşük görüyorum. Bunu kimseye söylemiyorum aslında doğru da değil ama sonra aslında bir bakmışım küçük gördüğüm kişinin peşinden koşuyorum:) Aslında küçük görmek de değil, yani mesleki, sosyal, kültürel açısından ona göre daha iyiyim gibi de düşünüyorum. Yani aslında ben onun için bulunmaz nimetim gibi düşünüyorum ilk başlarda:)) Bende de illa sevecek, illa peşimden kpşacak durumu var ama bende şu durumda var, sizde var mı aynsı bilmiyorum iyi insanları da istemiyorum:)) yani gelse peşimden koşsa sanırım soğuyacağım ve benim için bitecek belki de :) Ya da aşırı ilgili birinde kesinlikle böyle takıntılı olmuyorum hatta soğıyorum bile. Sanırım ben bu gidişle hayalimdeki tutkulu aşkı hiç yaşamayacağım):))
Aynı benim ağzımdan konuşuyorsun biliyor musun. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Biri gelse üstüme düşse boğulacak gibi hissederim. Kaçarım hemen. O yüzden konuda dedim arkadaşlar saldırgan konuşmayın diyeçünkü bunlar doğru değil. E sen birilerine bunları yaşatınca başkalarının da sana yaşatması çok normal. Ama bende şu var en azından kimseye yalan söylemem kandırmam. Duygularıyla oynamam elimde olmadan soğuyorum. Vicdan azabı da çekiyorum.
ahhh ahhh üstüne düşeni tercih etmeyi bilsen.kaçanı kovalayıp bunu önce aşk sanıp sonra da çabuk unuttuğunu görüp şaşırmak.aslında yanlışlık buradaAynı benim ağzımdan konuşuyorsun biliyor musun. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Biri gelse üstüme düşse boğulacak gibi hissederim. Kaçarım hemen. O yüzden konuda dedim arkadaşlar saldırgan konuşmayın diyeçünkü bunlar doğru değil. E sen birilerine bunları yaşatınca başkalarının da sana yaşatması çok normal. Ama bende şu var en azından kimseye yalan söylemem kandırmam.
Tahmin edebiliyorum :) ama işte bu iş nereye kadar böyle gidebilir ki. Yaş da geldi. Düzgün ilişkiler yaşamanın zamanı. Artık bir çözüm bulmak lazım. Mesela şu anki hayatımda olan kişi de işk beni tanıdığında evlilik düşünüyordu. Şu an düşünmediğine eminim.Ben son görüştüğüm 2 kişi arasında analiz yaptım. 1.si beni kıskanmıyor hem de hiç kıskanmıyor diye adamı terkettim:) adam telefonda arayınca 2 dakika konuşuyor diye sorun çıkardım, gün içerisinde sürekli yazmıyor beni önemsemiyor diye sorun çıkardım ki bunlar gerçekten olan şeyler kafamdan uydurmuyorum yani bahane değil adam arıyor 2-3 dakika konuşup kapatıyor ben istiyorum ki gün içerisinde yaptıklarımızı konuşalım, bir şeyler paylaşalım, görüntülü konuşalım vs.
2.kişi diğerinin aksine kıskanç, sahiplenici, her konuda anlayışlı, ilgili biri. Ama ben bunun telefon konuşmasından sıkılıyordum hep:) ve bu kişi diğerine göre çok daha iyi, beni el üstünde tutarn biri.
Bil bakalım ben hangisinin peşinden koştum:))
Teşekkür ederim. İlişki algımda da sıkıntı var biliyorum. Kendime yazık etmeden değişsem iyi olacak. :)aslında hatalarından ders çıkarabilsen ne güzel olurdu.ben yaşım baya ilerledikten sonra anlayabildim ki ilişki benim düşündüğüm ilişki değil.ayrıca bu anlattığın erkeklerin hepsi de aynı şeyi yapıyor ki yıllar önce de bunlar böyleydio tüm erkek arkadaşlarındaaslında kısa süreli bir beğeni ve sıkıldıkları için, seninle ilgisi olmayan sebeplerle sıkılmak ve kaçma taktikleri var !!!...
şimdiki aklım olsa hatalarımdan ders çıkartır ve aynı şeyleri yaşamazdım.yani sende öyle önce değişmen gerekiyor.iyi erkek çok az önce bunu kabul edip sana değer veren bir erkekle ilişkiye başlarsan tüm sorun hallolur.mesela bazı kızlar evlenecekleri erkeği bulmuş yüzüğü takmış oluyorlar onlar hep iyileri kapmış oluyor.bu kızları da takdir ediyor tebrik ediyorum
1 tane çok iyi bir insan evladı olan erkek karşına çıkar lütfen hepsini iyi sanma :)))
Evet denemeye değer. Gidebileceğimi sanmasam da. Sen çare bulursan bana da haber ver lütfen.Ben bu forumdan çok bilgi aldım, her sıkıştığımda herkes yardımcı oldu ve dedikleri de hep çıktı ama bu konu artık birine anlatıp da rahatlanacak ya da akıl alınca uygulayıp geçiştirilecek bir konu değil bana göre. Yıllardır bu sorunu yaşayan biri olarak ben uzman desteği olmadan aşabileceğimi sanmıyorum bilmiyorum belki psikoloğunda çok faydası olmyabilir o da bir ihtimal ama en azından denemeye değer.
Çünkü erkekler mall! Artık net ifade edebiliyorum çoğu gerizekalı. Önce psikolojiyle oynuyorlar sonra da hiç bişey yapmamış gibi kaçıyorlar. Ardından biz kadınlar kendimizi suçluyoruz. ‘Nerde yanlış yaptım?’ diye..2.paragrafa %100 katılıyorum sevdiğini söyleyemiceksen ne anladım ben ilişkide bulunmaktan ...
Bana yönelik tarafa gelincevallahi bilmiyorum. 3 yıldır hayatında kimse olmadığını boşandıktan sonra anca toparlandığını söyledi. Önceden başkalarıyla görüşmüş bakmış ama kimseden hoşlanmamış (Buraları ortak arkadaşımız da teyit etti, kız söyledi). Yani öyle birden fazla kişiyle görüşcek biri gibi gelmedi bana. Şu anda da kimseyle konuşup görüşmüyormuş yine ortak arkadaş söyledi. Zaten çok seyahat gerektiren yoğun bir işi var. Sizin dediklerinizi tekrar düşündümbilemedim internetten mi buldu etti nedir
Öte yandan dediğinize %100 katılıyorum kim her şey güzel giderken saçmalasın kriter listeme uymuyorsun desin?? Yani gerçekten hiçbir mantık göremiyorum. O çekip gitmedi, ben çok alındım üzüldüm, atıştık sonra ben bundan sonra bu şartlar altında sadece arkadaş oluruz dedim. Ondan sonra çıktı gitti. 2 gün sonra kandilimi kutlamış. Sonra da ne aradı ne sordu.
Kafamı milyon etti de gitti. Önce saçma sapan konuştu sonra ben tepki gösterince ben kötü oldum. Neyi yanlış yaptım bir fikrim yok gerçekten.
Çünkü erkekler mall! Artık net ifade edebiliyorum çoğu gerizekalı. Önce psikolojiyle oynuyorlar sonra da hiç bişey yapmamış gibi kaçıyorlar. Ardından biz kadınlar kendimizi suçluyoruz. ‘Nerde yanlış yaptım?’ diye..
Algılarımızla oynamaktan bıkmadılar
Ama çoğu algıyla oynayabilecek kadar zeki bile değil. Belki de bunun için zekaya ihtiyaç yoktur.Çünkü erkekler mall! Artık net ifade edebiliyorum çoğu gerizekalı. Önce psikolojiyle oynuyorlar sonra da hiç bişey yapmamış gibi kaçıyorlar. Ardından biz kadınlar kendimizi suçluyoruz. ‘Nerde yanlış yaptım?’ diye..
Algılarımızla oynamaktan bıkmadılar
Evet. Şu ilişkiden bir düzgünce kurtulayım. Kendimi düzeltmeden yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum.
Eski sen hemen bitirirdi. Simdi ki sen böyle böyle birşey hissediyorum ve kendimi rahatsiz hissediyorum desin meselaBakıyorum biraz beğeniyorum tip olarak. Hani çok yakışıklı olmasına gerek yok ama beni biraz da etkilese yetiyor. Hiç beğenmesem şans veremem. Yani tip hiç önemli değil diyemiyorum. Sonra biraz sohbet muhabbet ediyoruz. Fikirlerimiz de az buçuk uyuyorsa bir ilişkiye başlıyoruz. Bu durumda zaten hep karşı taraf inanılmaz hevesli davranıyor. Mesela hayatının kadınını bulmuş gibi evleneceği kişi benmişim gibi davranıyor. Sonra biraz süre geçince karşı tarafta bir soğuma gözlüyorum. Bunu da sorguladım zaten itici bir yönüm mü var niye uzaklaşıyorlar diye ama sevildiğim ilişkiler de oldu. Neyse biraz uzaklaşma olunca ben bu sefer karşı tarafın üstüne düşmeye başlıyorum. Olay burada başlıyor. O iyice kendini geri çekince ayrılmak istiyorum. Birkaç kere bu durum yaşanıyor. Karşı taraf ya ayrılmak istemiyor. Ya da kabul ediyor. O kabul edip de geri dönmeyince ben tekrar barışmak istiyorum. Burası da dananın kuyruğunun koptuğu yer işte. O kişi ben barışmak istediğimde kabul etse de ilişkinin büyüsü bozuluyor. Kabul etmezse ben kendimi rezil edene kadar zorluyorum. Kapanışsonuç olarak kendimi rezil ederek bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Mesela şu an içinde bulunduğum ilişki de bu tarz bir ilişkiye döndü. Karşıdaki insan kendini bir şey sanıyor. Beni cepte görüyor.
Keşke en azından sosyal medya olmasaydı.Bunu dedikten sonra kaç tane kişide aynı sorunu yaşadım bir bilsenhatta şu an o dönemdeyim:))) bakalım ne kadar dayanacağım. bütün yorumlarını okudum, tıpkı ben ya aynısı, yani bizimle benzer durumda olan başka kişiler de varsa bunun bir tedavisi olmalı:) tıp bizim bu durumuza çaresiz kalmamalı ya da bizim gibilerin elinden telefonu alıp bir odaya kapatmamlılar en son çare bu olacak sanırım
Bu içinde olduğum saçma ilişkiden de bir an önce kurtulmalıyım değil mi?Eski sen hemen bitirirdi. Simdi ki sen böyle böyle birşey hissediyorum ve kendimi rahatsiz hissediyorum desin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?