- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
Teşekkür ederim. Senin de 

evet. Gönlünce olsun her şey inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet. Gönlünce olsun her şey inşallah![]()
Sevgili cherry ben senin yorumlarına bayılırım cok cevval akıllı bir kadınsın o karşındaki adam demicem hıyara oküzzzzz öküzün önde gidenisin deyip agzina ıslak terlikle vurasim.geldi.İyi de bu benim de başıma geldi, bana da bir yorum yapın Allah rızası için
Bende aynen şöyle oldu Bizi arkadaşlarımız uygun görmüş numaramı çocuğa verdiler. 2 aya yakın whatsapptan mesajlaştık ama çok da tınmadım açıkçası, oyle herkesle uyum/kimya yakalayan biri degilim. Zaten oyle yazismadan etkilenmem mumkun degil gormeden etmeden.
Gayet saygili ve seviyeli konustu, hic oyle cinsel icerikli seyler veya baska turlu rahatsiz edici seyler yazmadi o yuzden bulusmaya karar verdim.
Neyse, zaten tatile cikasim vardi onun oldugu sehire yakin bir kayak merkezine gitmek istedim. Otel sectim bir tane gayet guzel kayak oteli, ayri odalara rezervasyon yaptirdik. Sonra orda bulustuk, cok iyi vakit gecirdim bana gelirken dogumgunu hediyesi de almisti. Canta almis
Sonra gayet ilgili alakali davrandi, her gun mesaj yazdi.
2 hafta sonra tekrar bulustuk.
2 hafta daha sonra 3.kez bulustuk, ben evime cagirdim cunku karantina var. Aksam vakti dizi izlerken bana durduk yere dedi ki "seninle evlilik icin tam uyumlu muyuz bilmiyorum kriter listeme tam uymuyorsun". Sonra kriter listesini sordum neymis diye. Anne-baba bosanmis olmayacak, su olmayacak bu olmayacak diye devam etti. ben de dedim ki seviyorsan seviyorsundur kardesim o kadar.
Annem 6 cocuklu fakir Dogulu bir ailenin kizi, yokluk cekerek buyumus; babam doktor hem de cok zengin bir aileden adam ama annemi seviyordu iste. Babam esek miydi
dedim.
Ben 6 cocuklu Dogulu bir ailenin kizi olsaydim ne yapacaktin, diye sordum. O da dedi ki 'o zaman 1.bulusmadan sonra gorusmeye devam etmezdim kriterlere uymadigin icin" dedi. Ben de bozuk attim. Sen insan degil ayakli liste ariyorsun ben insanim dedim.
Simdi de aramiyor sormuyor. Sana hislerim var, seni onemsiyorum, mutlu olmani istiyorum, seni mutlu ederim, soyle guzelsin, boyle harikasin diyen adam piyasada yok. Duzgun, efendi bir insana benziyordu. Guzel guzel otururken birden boyle seyler yumurtladi. Ugrasip sevdigi yemekleri yaptim, disarda gol kenarinda gezmeye gittik gayet guzeldi. Muhabbetimiz iyi, her sey sorunsuz giderken nerden cikti bu simdi...
Ben nerde yanlis yaptim?
Sevgili cherry ben senin yorumlarına bayılırım cok cevval akıllı bir kadınsın o karşındaki adam demicem hıyara oküzzzzz öküzün önde gidenisin deyip agzina ıslak terlikle vurasim.geldi.
Terbiyesiz kritere uymuyormuş senin gibi akıllı kadını kaçırmış kendine yansın diyorum![]()
Boşver yansın dursun kendi kaybetti ben seni hic gormedim ama yorumlarından cok guzel eğitimli akli başında vurdum mu inleten derler ya öyle bir kadin olduğunu düşünüyorum.Evimden def etmedigime cidden pismanim. Madem uymuyorum kriterlerine bak kapi orda cektir git dicektim valla evime gelen misafire kabalik yapmamak icin demedim![]()
Iste açıklamayın bir süre tutun kendinizi.Düşünüyorum. Ayrılırken kesin kararlıyım. Hatta birkaç saat sürüyor. Karşıdaki insan umursamaz davranırsa bende tutuşma başlıyor.
Çözüm bulamazsam en son çare olarak düşüneceğim teşekkürler.Hep aynı şeyi yaşıyorsanız sorun sizde ozman bence bir piskoloktan yardım alın
Ben de en son artık dönemeyecek kadar rezil olduğumda ağlıyorum. Dönemeyeceğime ikna olduğumda da rahatlıyorum. Bazen 2 haftayı bile bulmaz.seni çok iyi anlıyorum. ben geri dönmemek için yastıkları ısıra ısıra ağlardım kendimden geçene kadar
iki hafta sonra da "o adam kim ayol![]()
" modunda olurdum ama o iki hafta geçmek bilmezdi
seda diker - aslında giden erkek yoktur
bu kitaba bi göz at, biraz saçmaladığı yerler var ama özünde fena değil. bence direkt sana yazılmış. alma imkanın yoksa pdf atabilirim.
Yaptıklarınızdan ders çıkarabiliyorsunuz demektir. Tebrik ederim. Benim de sıkıntım evet bu hep aynı şeyi yaşamak. Ki aynı şeyleri yapıp farklı sonuç da beklemek saçma zaten. İşte karşındaki insan olunca biraz değişiyor bu durum. Karşıdakileri değiştiremeyeceğime göre benim Kendimi değiştirmem lazım.Iste açıklamayın bir süre tutun kendinizi.
Ben kendi adima mutluluğun sırrının burda olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte yapıp mutsuz olduğum hiç bişeydi tekrarlamamak
Aynen. Anlatmaya çalıştığım buydu. Öğretmeninizin hissettirdikleri için sizi anlıyorum malesef bir hocamız öyleydi. Benim neyi neden hissettiğimi anlamam, sorunun başladığı yeri anlamam bile çok uzun zaman aldı. Sizin bu ugraslarla vakit ve umut kaybetmenizi istemediğim için direk bilen birine sorun dedim. Yoksa erkeklere kızalım bu en kolay yolu. Nasıl tüm kadınlar aynı değilse erkeklerde aynı değil.Teşekkür ederim. Annem hayatımdaki en büyük şansım. Onunla hiç sıkıntım yok. Babamla pek anlaşamayız ama genel olarak bir sıkıntı yok. Ben de bunu düşündüm. Acaba çocukluğuma mı inmek lazım. Mesela ilkokul öğretmenimiz çok felaket bir insandı. Onun bana yüklediği değersizliğin farkındayım. O olmadaydı belki de çok farklı bir insan olabilirdim. Bilinçliyim bu konuda ama duygu olarak belki de aşamadım. Bir yerde bir sorun var ama bir türlü onu bulup çözemiyorum.
Yararlı olabilir piskolok ve kişisel gelişim ilişki kitaplarında okuyabilirsinizÇözüm bulamazsam en son çare olarak düşüneceğim teşekkürler.
teşekkürler. Güvenli ilişki istediğim de doğru. Karşıdakinin aynısını yapmasını istediğim de. Aslında sizin dediğiniz imajı en başta yaratıyorum. Sonra nasıl oluyorsa dengeler birden değişiyor. Geri de düzelmiyor tabii. Seçtiğim kişilerde de sıkıntı var. Biraz alıştıktan sonra o kişiyi bırakmak zor oluyor benim için. Sanırım hemen alışmamak da lazım.Benim anladığım kadarıyla siz karşınızdaki kisiyi hayatinızın merkezine koyuyorsunuz. Bunun sebebi de güvenli bir iliski istemeniz. Karsinizdaki de aynısını yapsın istiyorsunuz olmuyor. Hayatinızda tutkuyla bağlı olduğunuz bir şey olsun olmazsa olmaz dediğiniz işiniz,hayvanlar,spor vs.. gibi. Kendinizi doldurun. Ben farkettim ki erkekler buna daha çok saygı duyuyor. Onu bekliyormuş imajı yaratmayın,siz kendi yolunuza bakın o size eşlik etsin. Bir de acaba kırılır mı diye söylemekten cekinmeyin.
Aklımı okudun yaSerengeti colunde vahsi hayat gibi olmus . Erkek aslan kovaliyor, disi aslan kaciyor![]()
Evet değil yine diyorum “hırsızın hiç mi suçu yok” ama ben karşıdakileri çok da suçlamıyorum. Hep aynı şeyi yaşıyorum evet ama geriye dönüp baktığımda da ah ettiğim kimse yok. Çünkü ona o gücü ben verdim. O yüzden benim kendimi değiştirmem lazım. Böyle kişilere şans vermemem lazım.Aynen. Anlatmaya çalıştığım buydu. Öğretmeninizin hissettirdikleri için sizi anlıyorum malesef bir hocamız öyleydi. Benim neyi neden hissettiğimi anlamam, sorunun başladığı yeri anlamam bile çok uzun zaman aldı. Sizin bu ugraslarla vakit ve umut kaybetmenizi istemediğim için direk bilen birine sorun dedim. Yoksa erkeklere kızalım bu en kolay yolu. Nasıl tüm kadınlar aynı değilse erkeklerde aynı değil.
İlişki bu. Amaç karşındaki insanla bir ömür geçer mi, nasıl biridir, bana uygun mu onu görmek zaten. Sen değişince hayatın değişmeye başlar zatenEvet değil yine diyorum “hırsızın hiç mi suçu yok” ama ben karşıdakileri çok da suçlamıyorum. Hep aynı şeyi yaşıyorum evet ama geriye dönüp baktığımda da ah ettiğim kimse yok. Çünkü ona o gücü ben verdim. O yüzden benim kendimi değiştirmem lazım. Böyle kişilere şans vermemem lazım.
Kesinlikle!İlişki bu. Amaç karşındaki insanla bir ömür geçer mi, nasıl biridir, bana uygun mu onu görmek zaten. Sen değişince hayatın değişmeye başlar zaten
Ben ders çıkarmadım. Eskiden olsa böyle yapardım demekki onu asla yapmamalıyım dedim oyun gibi düşünYaptıklarınızdan ders çıkarabiliyorsunuz demektir. Tebrik ederim. Benim de sıkıntım evet bu hep aynı şeyi yaşamak. Ki aynı şeyleri yapıp farklı sonuç da beklemek saçma zaten. İşte karşındaki insan olunca biraz değişiyor bu durum. Karşıdakileri değiştiremeyeceğime göre benim Kendimi değiştirmem lazım.
Bence siz zaten sorunun farkındasiniz kendi kendinizi cevaplamışsınız alıskanliklarimizi birakmak kolay değildir. Ama karsinizdaki kisiyi aliskanlik edinmemek icin kendinize mesgaleler bulabilirsiniz bos zamanlarinizi doldurusunhzteşekkürler. Güvenli ilişki istediğim de doğru. Karşıdakinin aynısını yapmasını istediğim de. Aslında sizin dediğiniz imajı en başta yaratıyorum. Sonra nasıl oluyorsa dengeler birden değişiyor. Geri de düzelmiyor tabii. Seçtiğim kişilerde de sıkıntı var. Biraz alıştıktan sonra o kişiyi bırakmak zor oluyor benim için. Sanırım hemen alışmamak da lazım.