hep bana mı denk geliyor, yoksa devir mi kötüleşti?? Yardım...

hayır barışmadım:) mesajımın arkasındayım , devam etsem de onunla huzurlu olamam artık.. zaten cevapta yazmadı... devam etmeye niyetim yok.. geleninde o her ne derse desin bir kız olduğunu düşünüyorum..:KK43: hala kötü hissediyorum kendimi sanki bir metres gibi
cevapta vermediğine göre kaybetmek istemediği bi kız hemde diye düşündüm

Belki bir sorun vardır. Ben olsam bir iki defa daha sorardım. Açıklamasını isterdim. Eğer yine geçiştirirse çıkıp giderdim.

Ka

Bence o da sizin ne düşündüğünüzü biliyor ve düşündüğünüzün de doğru olduğunu onaylamış ki üstüne ekstra birşey yazmamış,verilmiş sadakanızın olduğunu düşünüyorum. Bu arada dışarda hala güzel insanlar var henüz tanışmamışsınız sadece
Kesinlikle.. açık açık söylemesemde sıradan bir gelen olduğunu düşünsem zaten çıkmazdım evden..
bilmiyorum iyi insan cidden varmı:(

Kesinlikle.. açık açık söylemesemde sıradan bir gelen olduğunu düşünsem zaten çıkmazdım evden..
bilmiyorum iyi insan cidden varmı:KK43:

Belki zamanı değildir? O da senin gibi birini bekliyordur? Tam umutlarının tükendiği anda çıkarsa karşına?
İyi ki onunla olmamış diyeceksin bir gün

Zaman çok kötü arkadaşım. Artık erkekler gecelik ilişki tercih ediyor. Sabır sabır...

Bir insan bir insanla görüşmek istemeyebilir fakat bunun yolu yordamı bu değil. Sana açıklamasını yapabilirdi. Alacaklısı mı, görüştüğü başka biri mı, belalısı mı? Gocunduğu biri olmasa sana neden açıklamasın. Sinek küçüktür ama mide bulandırır.
Üzülmeyin, her işte bir hayır var. Kendinizi kaptırdıktan, iş daha da ciddiye bindikten sonra böyle şeyleri görmek, duymak daha çok yıpratıyor insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O ayrılık mesajından sonra seni kaybetmemek için "ya aslında bunu söylemek istemezdim ama x kişiye borcum var sürekli gelip duruyor bunu da o an açıklamak istemedim vs vs.." deseydi veya "ablam gelmişti şimdi bizi görse laf yapardı diye açmadım kapıyı sende kötü hissetme kendini diye söyleyemedim" gibi gibi açıklama yapardı. Ama cevabı bile yok yani demek ki gelen bir kızdı senin bilmemen gereken. Bir de sen her gece uyumadan beynini resetliyormuşsun gibi düşündü sanırım, sabah hiçbirşey olmamış gibi davrandığına göre. Gönderdiği çiçekleri hala saklıyorsan çöpe at ve çöp attıktan sonra fotosunu çek görebileceği bi plartforma hikaye olarak at "bazı çiçekler çöpü hakeder" yaz:)

Ya
O ayrılık mesajından sonra seni kaybetmemek için "ya aslında bunu söylemek istemezdim ama x kişiye borcum var sürekli gelip duruyor bunu da o an açıklamak istemedim vs vs.." deseydi veya "ablam gelmişti şimdi bizi görse laf yapardı diye açmadım kapıyı sende kötü hissetme kendini diye söyleyemedim" gibi gibi açıklama yapardı. Ama cevabı bile yok yani demek ki gelen bir kızdı senin bilmemen gereken. Bir de sen her gece uyumadan beynini resetliyormuşsun gibi düşündü sanırım, sabah hiçbirşey olmamış gibi davrandığına göre. Gönderdiği çiçekleri hala saklıyorsan çöpe at ve çöp attıktan sonra fotosunu çek görebileceği bi plartforma hikaye olarak at "bazı çiçekler çöpü hakeder" yaz:)
inanın hiç tarzım değil öyle yapmak:) mesajım bile sakindi aslında sayıp sövemem hatta evdeyken olay çıkarmam gerekirdi ‘açacaksın o kapıyı ‘ diye... ona öyle biri lazım zaten

Ya

inanın hiç tarzım değil öyle yapmak:) mesajım bile sakindi aslında sayıp sövemem hatta evdeyken olay çıkarmam gerekirdi ‘açacaksın o kapıyı ‘ diye... ona öyle biri lazım zaten
Eh peki sakin kalmaya devam et :)
Hani psikolojin bozuldu ya işte böyle tepkisiz kalıp içine attığından ;)

Bir insan bir insanla görüşmek istemeyebilir fakat bunun yolu yordamı bu değil. Sana açıklamasını yapabilirdi. Alacaklısı mı, görüştüğü başka biri mı, belalısı mı? Gocunduğu biri olmasa sana neden açıklamasın. Sinek küçüktür ama mide bulandırır.
Üzülmeyin, her işte bir hayır var. Kendinizi kaptırdıktan, iş daha da ciddiye bindikten sonra böyle şeyleri görmek, duymak daha çok yıpratıyor insanı. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle öyle ..Ve zaten sinek küçük değil.. Ben evindeyken biri geldi gizlendik, o gerildi ve kim olduğunu söylemedi..Ben kapıdan çıkarken, ayakkabımı giydim tam kapıyı açtım karşısına öyle bir bakışı vardı ki... Nasıl kelimeye dökebilirim o bakışı bilmiyorum... Sanki biriyle yüzyüze gelmenin şaşkınlığı, ama karşıda kimse yok..

Belki zamanı değildir? O da senin gibi birini bekliyordur? Tam umutlarının tükendiği anda çıkarsa karşına?
İyi ki onunla olmamış diyeceksin bir gün

Zaman çok kötü arkadaşım. Artık erkekler gecelik ilişki tercih ediyor. Sabır sabır...
Ben bilmiyorum.. Artık sorunu kendimde aramaya başladım.. Sıkıcı olduğumu düşünüyorum, çok hızlı bağlanmadığım için özel birşey yapmak içimden gelmiyor, karşımdakinden buluşma teklifi ve buluşunca ne yapılacağına dair plan bekliyorum..
Başlarda çok değer verirken (yada bilmiyorum öyle görünürken ) insanlar 1 ay sonra garipleşiyor.. çiçekler güzel yemekler, hediyeler, hergün görüşmek istemeler, ilgilenmeler.... sonra bitiyor.. istikrarlı değil. bense sanırım düz biriyim.. Ya cidden tavlamak için yapıyorlar sadece yada başta etkilenip sonra sıkıcı buluyorlar belki..
Hayatımda 1 uzun ilişkim oldu onunlada evlendim zaten.. Onda tam 6 ay düz insanlığım devam etmişti., sonraları biraz açılıp birşeyler yapmaya başlamıştım. Ama değişmemişti.. Sonra boşandık çok ayrı ama..
Nebileyim.... kafamda deli sorular

Bugün mesaj attı ‘ nasılsın bugün birşeyler yapalım mı?’ Dedi bende ‘yapmayalım söylemiştim...neden yazıyorsun senin hayatında başka biri var’ yazdım .. oda ‘ yanlış anladığın için yazıyorum, hayatımda başka biri yok’ dedi
Aradan vakit geçti ve ‘ben seni özledim’ dedi. Bunada cevap vermedim..’sen özlemedin sanırım’ dedi.. yine cevap vermedim

birkaç gün önce numaramı sildi sanırım whatsapp fotosu gitmişti, dün ise tekrar fotografı geldi.. napmaya calışıyor sizce?

Çok erken davranmışsınız.Gelen bir kız da olmayabilirdi.Nasıl emin oldunuz ki hemen ?
Ben devrin kötüleştiğine katılıyorum ama sizin de güven sorunlarınız var gibi geldi bana.Tabi insanın aklına gelir başka bir kız ihtimali de,ama görmeden asla adım atmazdım ben,suçlamışsınız resmen görmediğiniz şey için.

Back
X