hep bana mı denk geliyor, yoksa devir mi kötüleşti?? Yardım...

Ama siz teyzeniz geldiğinde 'teyzem geldi' demekten çekiniyor musunuz?
Ben ikinci zil çaldığında onu gergin görünce kim olduğunu sordum ama cevap vermedi.. O zilin ekranına baktı baktı, içeri alındığını gördü sanırım, ve hemen televizyonu balkonu kapattı.. Bana deseki ' hay allah içeri aldılar, 'şu' geliyor' yok gibi davranalım' dese, ne diyebilirim ki? .. Sessiz sessiz gerildi öyle.. Çok panikli gördüm, dakikalarca kapının orada arakta dikildi evi turladı bi.. bende öyle kuzu uzu bakakaldım. Söyleyemediğini düşündüm. Ayrıca ben toparlanıp giderken de durdurmaya çalıştı ama hala kim olduğunu söylemedi..
O da şüpheli davranmış. Ama bilmiyorum,bana kadın meselesi değil gibi geldi.
Teyze meselesine gelirsek : ) ona benzer şeyleri yaşadığım için belki de başka bir şeydir diyorum.
Ben mesela özgür ruhlu bir kadınım, sevgilim beni kisitlasin istemem,ya da beni korunmaya muhtaç biri olarak görsün... Çokça defa saat 10 olunca annem arar mesela 'neredesin sen? Ne işin var? Kimlesin? Eve geç hemen' diye carlar durur (yaşım 26,aynı evde yaşarken de,kendi evimde yaşarken de, başka bir ülkede tatildeyken de yapar bunu) hatta saat 11 falan olduysa telefonda öyle yüksek sesli bagirir ki dışarıdaki de duyar. Ben de mesela çokça defa o aradığında gergin gergin telefonun sesini kısıp ekranı ters çevirip masaya koymusumdur. Ve özellikle ilişkinin başındaysam hayatımdaki erkek bunu çokça defa yanlış anlamistir. Sonuçta 'annem' desem ne var ki? Di mi? İnsan karşı taraf inatla söylemeyince Ahmet Mehmet falan düşünüyor. Ama ben yine de soylemiyorum annem arıyor falan diye.
Belki de kendime yakıştıramadığim için, belki birine hesap verdiğimi görmelerini istemediğim için belki de bu konuda aşağılık kompleksim olduğundan, bilmiyorum.
Ama insanlar bu tarz şeyler yasayabiliyorlar. Allah bilir kimdi gelen...
Binbir türlü açıklaması olabilir, hiç aklınıza gelmeyen şeyler de olabilir.

Yıllaaaaar önce erkek arkadaşım telefonda bana birsey göndermişti, geri tuşuna basıp çıkarken bir masada 3 platin saçlı kırmızı rujlu kadının videosunu gördüm. Hemen kapattı.
Öyle şüpheli davrandi ki, ben de şüpheye düştüm. Pavyon gibi bir yer canlandı gözümde, telefonu istedim. Bu binbir şey soyledi,ilk defa oldu falan dedi, vermemek için direndi...ben de dedim ki 'ya şu an bana telefonunu verirsin , bakarım . Video hakkında tartışıriz, ya da ben bu masadan kalkarım-beni ikna etme ihtimalin sıfıra iner.'
Bu hala mırın kırın ediyor , utanıyor falan...en son pes etti verdi telefonu. Elime aldım açtım ki:
O kızların olduğu bir düğün videosu!
Şarkıya eşlik ediyorlar, videonun devamında aynı masada annesi teyzesi, eniştesi, erkek kardeşleri falan..bildiğin kardeşler düğün salonu ortamı yani :)
Ben anlayamadım, neden vermedi telefonu diye. Meğerse salak kuzenleriyle mariuhanali sigara içmiş, böyle sarhoş halde kahkaha atarkenki videoları varmış telefonda. İzlesem anlamam bile birsey içtiklerini, kendi kendine itiraf etmiş oldu. Normalde belki kızardim ama ilk aklıma gelen onca kötü aldatma senaryosundan sonra o video gözüme çok basit göründü :)
Böyle yani, bazen gün gibi aldatmaya delalet eden şeyler aslında çok alakasız olaylar çıkabiliyor.
O yüzden oyum aldatma dışındaki seçenekten yana

O da şüpheli davranmış. Ama bilmiyorum,bana kadın meselesi değil gibi geldi.
Teyze meselesine gelirsek : ) ona benzer şeyleri yaşadığım için belki de başka bir şeydir diyorum.
Ben mesela özgür ruhlu bir kadınım, sevgilim beni kisitlasin istemem,ya da beni korunmaya muhtaç biri olarak görsün... Çokça defa saat 10 olunca annem arar mesela 'neredesin sen? Ne işin var? Kimlesin? Eve geç hemen' diye carlar durur (yaşım 26,aynı evde yaşarken de,kendi evimde yaşarken de, başka bir ülkede tatildeyken de yapar bunu) hatta saat 11 falan olduysa telefonda öyle yüksek sesli bagirir ki dışarıdaki de duyar. Ben de mesela çokça defa o aradığında gergin gergin telefonun sesini kısıp ekranı ters çevirip masaya koymusumdur. Ve özellikle ilişkinin başındaysam hayatımdaki erkek bunu çokça defa yanlış anlamistir. Sonuçta 'annem' desem ne var ki? Di mi? İnsan karşı taraf inatla söylemeyince Ahmet Mehmet falan düşünüyor. Ama ben yine de soylemiyorum annem arıyor falan diye.
Belki de kendime yakıştıramadığim için, belki birine hesap verdiğimi görmelerini istemediğim için belki de bu konuda aşağılık kompleksim olduğundan, bilmiyorum.
Ama insanlar bu tarz şeyler yasayabiliyorlar. Allah bilir kimdi gelen...
Binbir türlü açıklaması olabilir, hiç aklınıza gelmeyen şeyler de olabilir.

Yıllaaaaar önce erkek arkadaşım telefonda bana birsey göndermişti, geri tuşuna basıp çıkarken bir masada 3 platin saçlı kırmızı rujlu kadının videosunu gördüm. Hemen kapattı.
Öyle şüpheli davrandi ki, ben de şüpheye düştüm. Pavyon gibi bir yer canlandı gözümde, telefonu istedim. Bu binbir şey soyledi,ilk defa oldu falan dedi, vermemek için direndi...ben de dedim ki 'ya şu an bana telefonunu verirsin , bakarım . Video hakkında tartışıriz, ya da ben bu masadan kalkarım-beni ikna etme ihtimalin sıfıra iner.'
Bu hala mırın kırın ediyor , utanıyor falan...en son pes etti verdi telefonu. Elime aldım açtım ki:
O kızların olduğu bir düğün videosu!
Şarkıya eşlik ediyorlar, videonun devamında aynı masada annesi teyzesi, eniştesi, erkek kardeşleri falan..bildiğin kardeşler düğün salonu ortamı yani :)
Ben anlayamadım, neden vermedi telefonu diye. Meğerse salak kuzenleriyle mariuhanali sigara içmiş, böyle sarhoş halde kahkaha atarkenki videoları varmış telefonda. İzlesem anlamam bile birsey içtiklerini, kendi kendine itiraf etmiş oldu. Normalde belki kızardim ama ilk aklıma gelen onca kötü aldatma senaryosundan sonra o video gözüme çok basit göründü :)
Böyle yani, bazen gün gibi aldatmaya delalet eden şeyler aslında çok alakasız olaylar çıkabiliyor.
O yüzden oyum aldatma dışındaki seçenekten yana

Bu kadar uzun yazabilme enerjinize hayranım gerçekten. :)

:KK49::KK49:Ben küçük bir kartpostal atayım diye yazmaya başlayıp kartpostal+önlü arkalı 2 sayfa mektup gönderen bir insanim, yazmaya başladı mı devamı geliyor =)

Konuşkan mısınız peki? :)

Benim takıldığım nokta, güvenlik size neden ablası mısınız diye sordu? Erkek arkadaşınız bir durum var da örtbas etmeye çalışıyor gibi geldi.
Her ne olursa olsun mantıklı bir açıklama yapılabilir gibi geliyor bana.
Açıklama yapamayacak kadar bir durum varsa senden gizlediği, kesinlikle dikkatli olman lazım.

Benim takıldığım nokta, güvenlik size neden ablası mısınız diye sordu? Erkek arkadaşınız bir durum var da örtbas etmeye çalışıyor gibi geldi.
Her ne olursa olsun mantıklı bir açıklama yapılabilir gibi geliyor bana.
Açıklama yapamayacak kadar bir durum varsa senden gizlediği, kesinlikle dikkatli olman lazım.
ay ne biliyim bende anlamadım densiz :/ ama o sorununda bugüne denk gelmesi,; kafamda kırk tilki döndü. ama büyük ihtimalle, adımı sorduğunda isim soyisim söyledim, erkek arkadasımlada soyadlarımızda bir harf farklı sadece, o aynı anladı

ay ne biliyim bende anlamadım densiz :/ ama o sorununda bugüne denk gelmesi,; kafamda kırk tilki döndü. ama büyük ihtimalle, adımı sorduğunda isim soyisim söyledim, erkek arkadasımlada soyadlarımızda bir harf farklı sadece, o aynı anladı
Orayı kaçırmışım, soyadını aynı sanıp da söylemişse sorun yok. Benim aklıma kız meselesi geldi bir an.
Ama bu işi tam anlamadan, çözmeden güvenme. Kimseye güven olmuyor maalesef.

kesin kapıya gelen kızdı... ben olsam çıkarken çaktırmadan güvenliğe sorar ve emin olurdum. ama nerdeyse % 99 oranda gelen bir kız.
şükredin bu pislikten kurtulmuşunuz. aylarca idare edebilirdi 2 kadını birden

Telefon karistirma asamasinda olmadiginiza gore demek ki o da size henüz her seyini anlatabilecek asamada görmemiş. Belki bir kadin . Veya borcu oldugu birisi. Veya gorusmek istemedigi ailesinden biri. Veya su ve ya bu. Ne var bunda bu kadar buyutecek. İliskiniz ciddiyete bindiginde illaki ogrenirdin.

Gerilim dolu bir ortam:) ve ilginç.Yaşı o yüzden sordum.

Guvenlik gelen kişiyi onay gelmeden içeri aldigina göre çok aşina biri. Ama hem haber verip hem onay beklemeden içeri alması garip.

Ayrıca evde olduğunu gizleyen birinin kapısını o kaotik anda açıp çıkmakla durumu riske etmen de ilginç. Kapida burun buruna gelme ve sevgilininin yalancı durumuna düşmesi söz konusu.
O kişiyi ne kadar tanıyorsun? Ayrıldığı ya da ayrilmak istediği kız arkadaşından o kadar çekinmesi mümkün değil.

Gelen kişi ya da kişiler; Ya cellatvari bir alacaklı,:))ya nişanlı ya da henüz ayrılmadığı ex bir hatun.

Bence dikkatli ol. Net olmayan kişiden ve ilişkiden hayir gelmez.

Ha bir de başlığa da cevap vereyim. Maalesef şimdiki devir sevginin, sadakatin ne demek olduğunu bilmiyor. Bu yüzden ilişkiye başlarken çok çok çok dikkat etmek lazım.

Back
X