bunlarda her kızla yatayım karım bakire olsun havalarında
ulan her kıza baskı uygulayıp psikolojik olarak bişeylere zorluyosunuz
sonra vay efendim el değmemiş kızhasss.. ta ediyolar [/
UMARIM BAKİREYİM DİYE KANDIRIP BAKİRE OLMAYAN BİR KIZLA EVLENİR
once sorun etmis sonra vazgecmis barismissnz, sonra yine sorun etmis.. takintili bu adam.. uzak dur
Öpüşmeyen insan mı var, sanki çok ayıp bişey. Ayrıca kendisi de öpüşmüş oluyo bu durumda. Böyle saçma bi sebeple ayrılması çok mantıksız.Adam kaç yaşında ? Belki başka biriyle daha tanıştırmışlardır onu, ondan böyle davranıyodur.
mevzu bakirelikte olmamalı
insanlar bunun için canına bile kıyıyor
namusu kafanın içinde arayacaksın
madem yanlışmış ilk günden yanaşmayaymış haspam
neden yedıremıyorsun kı ac telefonu agzına gelen herseyı say haddını bılsın ,O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ BENDE ANA AVRAT KÜFÜR ETMEYİ.AMA GURURUMA YEDİREMİYORUM .
boşver kısmetin nerde nasıl gelir belli olmazBENCEDE OLMAMALI.AMA ONUN DÜŞÜNCE YAPISI BU.ZATEN İLK KONUŞMADA NİŞANLANIP AYRILDIĞIMI SÖYLEDİĞİMDE NE YAŞANDI ARANIZDA DİYE SORMUŞTU.BENDE EVLENMEDEN YAŞANMAMASI GEREKEN BİR ŞEY YAŞANMADI DEMİŞTİM.DAHA ORDA BIRAKACAKTIM ONU ASLINDA.AMA KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞU GİBİYİM İŞTE.BIRAKAMADIM.HATA BENDE
tabiiki başta adilik onda zaten
ama sen genede bundan sonraki hiç bir erkeğe masum da olsa öpücük vs verme..
erkeklerde masumluk kavramı maalesef yok..
uzak dur arkadasim.. takinti cok ciddi bi problemdir, omur boyu biri biter digeri baslar.. yine diyorum, bunu ilk soylediginde asla barismayacaktin, simdiden sonra bari bekleme ve belki gelirse asla muhatap olma, gorsun basitlik neymis.. bnm fikrimce de keske olmasaydi o opusme olayi, ne kadar samimi olsaniz da iyi tanimadgnz biri, ne dusunecegi belirsizdi ve zaten ters tepmisBENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM TAKINTILI.HEP O HAKLI.ONUN DEDİĞİ KANUN KURAL SANKİ.BEN KENDİMİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM DİNLEMİYOR BİLE.
sana hic bi sekilde ulasamasin ve kesinlikle uzak dur ki boyle bi terbiyeszligi kaldirmayacagini ve basit kiz olmadgni gorsun.. bu imayi ilk yaptgnda bitirip barismayacaktin
ARAMIYORUM ZATEN BENDE.KAPANMASI LAZIM BU MEVZUNUN FARKINDAYIM.BÖYLE BİR ADAMLA HAYAT GEÇMEZ DİYORUM KENDİ KENDİME.AMA DUYGUSAL BOŞLUKTANMI NEDENDİR BİLMİYORUM 3 HAFTA HERGÜN SAATLERCE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK.BİDE HOŞLANDIMDA ALIŞKANLIK OLDU İŞTE.
uzak dur arkadasim.. takinti cok ciddi bi problemdir, omur boyu biri biter digeri baslar.. yine diyorum, bunu ilk soylediginde asla barismayacaktin, simdiden sonra bari bekleme ve belki gelirse asla muhatap olma, gorsun basitlik neymis.. bnm fikrimce de keske olmasaydi o opusme olayi, ne kadar samimi olsaniz da iyi tanimadgnz biri, ne dusunecegi belirsizdi ve zaten ters tepmis
aliskanlik mi, 1senelik esimden buyuk askimdan bosaniyorum, ah bi bilsen ne zor aliskanliklar var, evim mutfagim hayallerim yasanmisliklar vs vs.. haline sukretmelisin.. su an duygusal bosluktasin, kolaydir demiyorum ama boyle birinin yuzunu de gec olmadan gormussun
OLMAMALIYDI TERS TEPTİ.HAA PİŞMANLIK DUYMUYORUM.AMA KENDİME KIZIYORUM DUYGULARIMLA HEREKET ETTİĞİM İÇİN.BEN DUYGULARIMLA YAKLAŞTIM O NERESİYLE YAKLAŞTI BİLMİYORUM.BEN SEN BENİ BIRAKTIĞINA GÖRE DEMEKKİ HOŞLANMADIN OYUN OYNADIN ÇOK GÜZEL ROL YAPTIN DEDİĞİMDE DE BENDE DUYGULARIMLA HEREKET ETTİM AMA EVLENMEK İÇİN SADECE DUYGULAR YETERLİ DEĞİL MANTIKLIDA OLMAK GEREKİYOR DEDİ.MANTIĞINA TERS GELENDE 2 HAFTALIK SEVDİĞİMLE ÖPÜŞMÜŞ OLMAMMIŞ
nişanlım tarafından çok özel bir nedenle terk edildim.sonra görücü usulu 5 hafta biriyle görüştüm terk edildim.sonra 1 yıl bi sevgilim oldu terk edildim.en son tam hepsini unuttum artık çokmutlu huruluyum kendi başıma yetebiliyorum derken görücü usulu biriyle tanıştırıldım.1 hafta telefonda görüntülü konuştuk resmen aşık olmuş gibiydik ikimizde.evlilikten çocuktan düğün tarihimizden bile bahsedildi.1 hafta sonra ilk defa yüz yüze görüştük.herşey mükemmeldi.ama bi sorun vardı.aramızda o kadar fazla elektrik olmuştuki telefonda görüşürken.ilk buluşmada yıllardır çıkıyormuş gibiydik.yanağımdan öpmek istedi sonra nasıl olduğunu anlamadan öpüştük.ertesi gün tekrar buluştuk.herşey mükemmeldi.sonra ertesi gün bir daha buluştuk.yine herşey güzeldi.el ele göz göze yılladır sevgiliymişiz gibi.benden bağzı istekleri olmuştu kabul ettim.o memleketine gitti.yolda aradı herşey burda ama sen yoksun diye.nasıl sevindim anlatamam.tamam dedim yıllarca çektim artık dualarım kabul oluyor şükür rabbime.sonra memleketine gitti.1.gün yine herşey çok güzeldi.2.gün bu soğuk davranmaya başladı.nedenini sordum kafasındaki soru işaretlerini atamamış.aklındaki soru işaretide ilk görüşmede öpüşmüş olmamız.herkese öyle davranıyo olabilirmişim.ki asla ama asla öyle birşey yok.beni basit kız katagorsine soktu.bende eğer böyle düşünüyosa bu ilişkini yürümeyeceğini söyledim ve ayrıldık.2 gün sonra tekrar aradı barışmak için.2 gün zor dayanmış.çok alışmış ve sevmeye başlamış beni falan filan.kabul ettim.memleketinde olduğu için 1 hafta daha telefonda görüştük.eskisinden daha samimi daha candan.sonra yine aynı şeyi sorun edip terk etti beni.ve 6 gündür ne aradı ne sordu mesaj attım 1 kez bitti bu iş dedi.mantıklı karar vermek durumundaymış.mantığına uymayan şey de öpüşmüş olmamız.şimdi terk edildiğimemi yanayım.30 yaşına gelmişim anlıma leke sürmemişim.adam tarafından basit kız muamelesi gördüğümemi yanayım.kızlar allah aşkına birşeyler söyleyin.kaç gündür yerdemiyim göktemi belli değil
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.SİZİN DURUMUNUZLA BENİM DURUM KIYASLANAMAZ BİLE.İÇİNİZDE NE FIRTINALAR KOPUYORDUR KİM BİLİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?