HEP BEN TERKEDİLDİM NEDEENN:(((

SONUÇTA BEN ATLAMADIM ÜZERİNE YADA ZORLA ÖPMEDİM.YANAĞIMDAN ÖPMEK İSTEDİ.MUHTEMELEN BENİ DENEDİ ÖKÜZ.BENDE YANAĞIMDAN ÖPMESİNE İZİN VERDİM.SONRA NASIL OLDUYSA ÖPÜŞTÜK İŞTE

Caps lock tuşunu kapatır mısın bu şekilde yazmak yasak forumda .

Sen basit kız olduysan o da basit erkek oluyor.(onun fikrince)
Kısasa kısas yapsaydın asıl ben senle evlenemem deseydin ama biz kızlar işte çok duygusalız.

GÖRÜCÜ USULU TANIŞTIK SONUNCUSUYLA.BENDE TERKEDİLMEMİN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYORUM KENDİ İÇİMDE.1. Sİ FAZLA HAYATIMIN MERKEZİNE KOYUYORUM BUNLARI.DİĞER İKİSİ TARAFINDAN NEDEN TERK EDİLDİĞİMİ SÖYLEYEYİM.
1. Sİ İLK SEVGİLİM YANİ NİŞANLIM.3 SENE GÖRÜŞTÜK.5 AYDA NİŞANLI KALDIK.ADAMIN FEMİNEN HAREKETLERİ VARDI.BENDE FARKEDİYORDUM AMA KONDURAMYORDUM.SONRA 1 GÜN AYRILMAK İSTEDĞİNİ SÖYLEDİ.BAŞKA ŞEHİRDEYDİ.SONRA GELDİ VE GAY OLDUĞUNU SÖYLEDİ.10 YILDIR GİTMEDİĞİ PSİKOLOK KALMAMIŞ.BUNLARDAN BİRİ BİR KADINLA YAKINLAŞ DEMİŞ.O TALİHLİDE BENİM.SONRA BANA AŞIK OLMUŞ.AMA İÇİ BAŞKA DIŞI BAŞKA DAVRANMAKTAN SIKILMIŞ YILLARDIR.SONRA ÖYLE AYRILDIK AĞLAYA AĞLAYA.
2. SİDE ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİYDİ.EVLENMEYE KARAR VERDİK.BU GÜN İSTEMEYE GELİCEM YARIN İSTEMEYE GELİCEM DİYE DİYE 10 AY GEÇTİ.SONRA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.ARADAN Bİ KAÇ HAFTA GEÇTİ Bİ DUYDUM NİŞANLANMIŞ.

EN SONUNCUDA BU ÖKÜZDÜ İŞTE.NEDEN SÜREKLİ TERK EDİLİYORUM.DURUM BUNDAN İBARET.

amin sagolun.. seninki de dert mi demek istemiyorum yanlis anlamayin, olumlu yanlarini gostermeye calisiyorum.. benim ayrilmamdaki en buyuk nedenlerden biri 'takinti'.. o yuzden uzulmeyin arkadasim.. o rengini hemen belli etmis

şükürki çok uzamadı o zaman.halimize şükretmek lazım.

Benle öpüştün herkesle öpüşürsün o zaman bla bla bla.. He canım he, kırk yılda bir öküz gördüm, bakayım öpünce insana dönüşecek mi diye kontrol etmek istedim deseydin Valla canım kusura bakma ama cibilliyetsiz adam sana resmen o... muamelesi yapmış . Valla ağzının payını ver oturt hödüğü Ailemiz bizi el bebek gül bebek büyütecek elalemin kıçı kırık yandan çarklısı gelip namusumuza laf edecek yok öyle bir dünya .

en zoruma gidende o zaten.aynen bana o... muamelsi yaptı.

Böyle salaklık olmaz ya. Keşke ikinci aradığında ağzının payını verseydin, hatan bu olmuş. Öpmüşsün de napmışsın sanki? Yurdumun böyle rezalet zihinli erkekleri sonsuza kadar yalnız kalırlar da kafayı sıyırırlar inşallah.

O zaman sende "mal adam radarı" var. çekiyosun herhalde

cnm kurtulduguna sevın karsına hep dengesiz ınsanlar cıkmıs.. sevınmen lazım kurtulduguna. emınım bigun senın degerını anlayan mert biri cıkacaktır. dua et bolbol

haklısın unutmam lazım.geçiyor neler geçmedi ki.toparlanmam lazım
donecek de agzinin payini verecem dusuncesinden kurtulursan kendine iyilik edersin.. birak gitsin ya, o yalvarsa da senin yok demen lazim.. kendinu ona kanitlamak, basit olmadgini gostermek icin ugrasma

cnm kurtulduguna sevın karsına hep dengesiz ınsanlar cıkmıs.. sevınmen lazım kurtulduguna. emınım bigun senın degerını anlayan mert biri cıkacaktır. dua et bolbol

sağol inşallah birgün o adam çıkar karşıma.isteyen herkesin inşallah.rabbim beni hep böyle adamlarla sınadı.30 yaşımada geldim.dua etmiştim rabbime artık karşıma çıkan adam evleneceğim adam olsun diye.öyle sandım.herşey tamda hayal ettiğim gibi başlamıştı.birden ısındık birbirmize telefonda.herhalde dedim kısmet olunca böyle oluyor.ilk görüşmedede herşey güzeldi.toplam 3 kez yüz yüze görüştük zaten.ama ne nişanlım nede diğer sevgilim öyle bakmamıştı bana.tamam dedim oda benden hoşlandı olacak bu iş.ama olmadı yine maalesef.

beklediginiz adam o bile olsa temkinli olmakta fayda vardir.. zaten cok acele baslayip hizli giden iliskilerde cok sey tukenir diye dusunuyorum, bilemiyorum yine de..

donecek de agzinin payini verecem dusuncesinden kurtulursan kendine iyilik edersin.. birak gitsin ya, o yalvarsa da senin yok demen lazim.. kendinu ona kanitlamak, basit olmadgini gostermek icin ugrasma

içimi okuyorsun arkadaşım aynen dediğin gibi düşünüyorum aslında.dönsün ağzının payını vereyim diye.bekliyorum arayacak diye.ama kurtulmam lazım bu düşünceden.ben sevgimi de nefretimide üzüntümüde dibine kadar yaşıyorum maalesef.bunun için bi psikologdan yardım falanmı alsam acaba.yani çok seviyorum,çok nefret ediyorum,yada çok üzülüyorum.bunun için değil sadece genelde böyleyim

kendi zamaninsan calarsin arkadasim beklerken.. muhatap olmamak en iyi cevap.. bi de yanlis anlama ama seni yeniden ikna da edebilir, bu isler belli olmaz, duygusal birisin.. o yuzden umursamamak hakaretten daha cok morartir onu :)

kendi zamaninsan calarsin arkadasim beklerken.. muhatap olmamak en iyi cevap.. bi de yanlis anlama ama seni yeniden ikna da edebilir, bu isler belli olmaz, duygusal birisin.. o yuzden umursamamak hakaretten daha cok morartir onu :)

haklısın en iyisi umursamamak galiba.bunu nasıl başarıcam bilemiyorum.zaten seven insan herşeyiyle kabul eder karşındakini.demekki hoşlanmamış yaptığı rol söyledikleri yalandan ibaretmiş.önüme bakmalıyım artık.

bence asıl sorun erkeklere çabuk bağlanmanız..seçici olan siz olun..anladığım kadarıyla siz seçilen oluyorsunuz,seçen değil..
mesela 1 hafta ve sadece telefonda görüştüğünüz adamla ne evliliği ne düğün tarihi hele ne çocuğu yapmayın lütfen böyle saçmlaık olur mu yahu...adam da 1 haftada bu noktaya gelirse,1 öpücükten basit kız sonunuca çıkıverir..
adam evliliği açsa da bakalım ben kabul eder miyim havasında olun..kararı veren siz olun,istekli olan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…