arkadasim, adam hizli davranilmasndan rahatsiz olmakta hakli olabilirdi, ne zaman hakli olabilirdi? KENDİSİ YAPMADİGİ ZAMAN! Ne basit biriymis bu, kendi de olaya dahil ama elestirdigi sensin.. igrenc bi dusunce yapisi.. elestirdign seyi yapmayacaksin ulan iste!
Te allam ya..o seninle öpüştüğünde ne oluyor peki onun kafasına göre basit adam olmuyor mu?
"Birbirimizi sevmiştik içimizden geldi ve öpüştük sen ergen misin" diyemedin mi ona?
Nerden buldun bu adamı cidden merak ettim rastgele bir kırathaneden mi aldın nedir..
Sürekli terkedildiğine göre sende de yanlış bişeyler olmalı.oturup içinde bunun muhakemesini yapmalısın dürüstçe.
Ama sonuncusunu hariç tut zira malın önde gideniymiş..
amin sagolun.. seninki de dert mi demek istemiyorum yanlis anlamayin, olumlu yanlarini gostermeye calisiyorum.. benim ayrilmamdaki en buyuk nedenlerden biri 'takinti'.. o yuzden uzulmeyin arkadasim.. o rengini hemen belli etmis
Benle öpüştün herkesle öpüşürsün o zaman bla bla bla.. He canım he, kırk yılda bir öküz gördüm, bakayım öpünce insana dönüşecek mi diye kontrol etmek istedim deseydinValla canım kusura bakma ama cibilliyetsiz adam sana resmen o... muamelesi yapmış . Valla ağzının payını ver oturt hödüğü Ailemiz bizi el bebek gül bebek büyütecek elalemin kıçı kırık yandan çarklısı gelip namusumuza laf edecek yok öyle bir dünya .
GÖRÜCÜ USULU TANIŞTIK SONUNCUSUYLA.BENDE TERKEDİLMEMİN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYORUM KENDİ İÇİMDE.1. Sİ FAZLA HAYATIMIN MERKEZİNE KOYUYORUM BUNLARI.DİĞER İKİSİ TARAFINDAN NEDEN TERK EDİLDİĞİMİ SÖYLEYEYİM.
1. Sİ İLK SEVGİLİM YANİ NİŞANLIM.3 SENE GÖRÜŞTÜK.5 AYDA NİŞANLI KALDIK.ADAMIN FEMİNEN HAREKETLERİ VARDI.BENDE FARKEDİYORDUM AMA KONDURAMYORDUM.SONRA 1 GÜN AYRILMAK İSTEDĞİNİ SÖYLEDİ.BAŞKA ŞEHİRDEYDİ.SONRA GELDİ VE GAY OLDUĞUNU SÖYLEDİ.10 YILDIR GİTMEDİĞİ PSİKOLOK KALMAMIŞ.BUNLARDAN BİRİ BİR KADINLA YAKINLAŞ DEMİŞ.O TALİHLİDE BENİM.SONRA BANA AŞIK OLMUŞ.AMA İÇİ BAŞKA DIŞI BAŞKA DAVRANMAKTAN SIKILMIŞ YILLARDIR.SONRA ÖYLE AYRILDIK AĞLAYA AĞLAYA.
2. SİDE ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİYDİ.EVLENMEYE KARAR VERDİK.BU GÜN İSTEMEYE GELİCEM YARIN İSTEMEYE GELİCEM DİYE DİYE 10 AY GEÇTİ.SONRA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.ARADAN Bİ KAÇ HAFTA GEÇTİ Bİ DUYDUM NİŞANLANMIŞ.
EN SONUNCUDA BU ÖKÜZDÜ İŞTE.NEDEN SÜREKLİ TERK EDİLİYORUM.DURUM BUNDAN İBARET.
Böyle salaklık olmaz ya. Keşke ikinci aradığında ağzının payını verseydin, hatan bu olmuş. Öpmüşsün de napmışsın sanki? Yurdumun böyle rezalet zihinli erkekleri sonsuza kadar yalnız kalırlar da kafayı sıyırırlar inşallah.
[
inşallah inşallah kendi 34 yaşında bulsun eline erkek eli değmemiş bir kızda göreyim.yalnız kalmaya mahkum olsunlar
büyük ihtimalle.sorun nerde ben ordaO zaman sende "mal adam radarı" var. çekiyosun herhalde
en zoruma gidende o zaten.aynen bana o... muamelsi yaptı.[/QUOTE
1 haftadir aramiyor diyerek cetele de tutma artik lutfen
donecek de agzinin payini verecem dusuncesinden kurtulursan kendine iyilik edersin.. birak gitsin ya, o yalvarsa da senin yok demen lazim.. kendinu ona kanitlamak, basit olmadgini gostermek icin ugrasmahaklısın unutmam lazım.geçiyor neler geçmedi ki.toparlanmam lazım
cnm kurtulduguna sevın karsına hep dengesiz ınsanlar cıkmıs.. sevınmen lazım kurtulduguna. emınım bigun senın degerını anlayan mert biri cıkacaktır. dua et bolbol
sağol inşallah birgün o adam çıkar karşıma.isteyen herkesin inşallah.rabbim beni hep böyle adamlarla sınadı.30 yaşımada geldim.dua etmiştim rabbime artık karşıma çıkan adam evleneceğim adam olsun diye.öyle sandım.herşey tamda hayal ettiğim gibi başlamıştı.birden ısındık birbirmize telefonda.herhalde dedim kısmet olunca böyle oluyor.ilk görüşmedede herşey güzeldi.toplam 3 kez yüz yüze görüştük zaten.ama ne nişanlım nede diğer sevgilim öyle bakmamıştı bana.tamam dedim oda benden hoşlandı olacak bu iş.ama olmadı yine maalesef.
donecek de agzinin payini verecem dusuncesinden kurtulursan kendine iyilik edersin.. birak gitsin ya, o yalvarsa da senin yok demen lazim.. kendinu ona kanitlamak, basit olmadgini gostermek icin ugrasma
içimi okuyorsun arkadaşım aynen dediğin gibi düşünüyorum aslında.dönsün ağzının payını vereyim diye.bekliyorum arayacak diye.ama kurtulmam lazım bu düşünceden.ben sevgimi de nefretimide üzüntümüde dibine kadar yaşıyorum maalesef.bunun için bi psikologdan yardım falanmı alsam acaba.yani çok seviyorum,çok nefret ediyorum,yada çok üzülüyorum.bunun için değil sadece genelde böyleyim
kendi zamaninsan calarsin arkadasim beklerken.. muhatap olmamak en iyi cevap.. bi de yanlis anlama ama seni yeniden ikna da edebilir, bu isler belli olmaz, duygusal birisin.. o yuzden umursamamak hakaretten daha cok morartir onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?