Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hicran nörüyon bacımmmm?ev temizledim kız belim koptu ağrıyordaha tozum duruyor bir bakayım dedim anacım sen nasılsın?hatta hepiniz nasılsınız canlarımmmm?

hicran nörüyon bacımmmm?ev temizledim kız belim koptu ağrıyordaha tozum duruyor bir bakayım dedim anacım sen nasılsın?hatta hepiniz nasılsınız canlarımmmm?

Anacim bende mutfaga giriştim söyle dip köşe bu temizlik yapayım ama size bakmadan da duramıyorum talesi merak ediyorum

ayhhhhh.....
değerim çok düşük çıktı 13,6 doktor çok yeni bir gebelik olabilir ama şu an kesin hamilesin diyemem dedi. 1 hafta sonra tekrar gel tekrar tahlil yapalım dedi. üzülmedim ama sevinemedim de.

ayhhhhh.....
değerim çok düşük çıktı 13,6 doktor çok yeni bir gebelik olabilir ama şu an kesin hamilesin diyemem dedi. 1 hafta sonra tekrar gel tekrar tahlil yapalım dedi. üzülmedim ama sevinemedim de.

sevin sevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gebesinnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ay topiğimizin ilk hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni beklerken olmayan bebeği dokuz doğurdum yaaaaaaaaaaaaa canım çok sevindimmmmmmmmm hayırlı olsun rabbim kucağında göstersin inşlllllllllll
doktorlar kalp atışlarını duymadan kesin gebesin demezler risk almazlar sen şimdi %99,9 gebesin o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım ya çok sevindim tatlım ...

lililililililililil lililililililillilil

ayhhhhh.....

anam kız ciddimi be
belki hamilesinde yeni olduğu için öyle demiştir anlaşılmamıştır
ayyy çok heycanlı ya
hayırlısı hakkında benim bile elim ayağım titredi tales cim ya

ayhhhhh.....

Canım bu ay geç yumurtlamistin zaten muhtemelen geç döllenme olmuştur bence haydin halaya sevin sevin yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

topiğimizin ilk hamişi Talessssssssssssssssssssssssssssssssss çok tebrik ediyorum canım . ayağını sürükle arkadan gelelim kızzzzzzzzzzzzzz

Yok bebem ben eve gelmek icin kaçtım ee geldim yemek yapıyorum sonra duş sonradaaaaaa . Kız testler hep negatif benim ama bugün akıntım geldi ya acaba çatladı mı . Dün aksam oldu bu aksam ara mı vermeli acep sekerim[/QUOTE]

akıntı üşüttüğün için olabilir pko yüzden olabilir benim de bu ara çok pkoddan dedi doktor beş gün sonra tedaviye başlayacağız hayırlısı diyetisyene giden var mı aç karnına mı gitmek lazım tok karnına mmı çünkü tahlil yapıyor kişiye göre diyet veriliyor cevaplarınızı bekliyorum

Bilemiyorum kızlar ben sizin kadar sevinemedim ama içimde bi umut var Allahım boşa çıkarmaz inşallah. eşime söylemiycem henüz,bir de boşa umutlandırıım garibim çok istiyo bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…