bu arada vera arkadaşımın sorusu ile topiğinize ucundan dahil olmuş oluyorum izninizle.az çok hepinizi okudum zaten.aselcim sende beni listeye almışsın bi anda ciddiye aldım işi sayende bak.çok yeşekkür ederim.arada muhabbetinize dahil olmak isterimrabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Eki Görüntüle 688447
bunda da resimde görünmüyor ama evde diğerinden daha belirgin çıktı
Mrb canım hg uğurlu gelir belki butopik sana veracim almanyada yaşıyor izmirli ve izine gelecekmiş galiba iyi bi dr araştırıyor
Eki Görüntüle 688383
dediğim gibi resimde görünmüyor flaştan ama koydum gene ekranı arkaya eğince görebildim ben biraz
anladım canım teşekkür ederim hemşerimmiş ne güzel..inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim
vanım bende gördümm :)laptopun ekranını geriye doğru yatırınca görünüyo.bide benm gözlerin maşallahı vardır herşeyi görür:))inşallah yanılmıyordur bu sefer ve bebeiş ordadır.bnmde hamileliğimde ilk yaptığım test bunu gibiydi 2 gün sonra tekrar yaparsan net bi şekilde görünür
iyim cnm bnm sen nasılsın .bat yaklaşıyo var mı belirti.26 sı dimi (tam sana yazıyodum bende masjını gördüm
yerim onu ben oyoyyyy :)))
Valla canim ne desemki gecmis olsun,ciban hic cikmadigi icin bende ne acisini anlayabilirim nede baska türlü yardimci olabilirim(
bir yas mayayi bilirim baska fikrim yok yarina kadar,disini sIkcaksin mejbur canim.Insanin elinden birsey gelemeyince ne kötü karsi kisinin aci cektigini bilince yaaaa((
aselim geçmiş olsun canııııııııııımmmmmmmmmmm o çibana sen neyap biliyomusun lokum bağla çeker patlatır iltihabı(gerçi prya nasıl bağlanacak bilmiyorum da)olmassa yara bandıyla yapıştır iyi olur inş.
canım evet ya stres stres stressssssssssssssssssss ama geçecek sabır sabır sabır diyorumaman canım ya çok geçmiş olsun
kız acır valla otururken şte
bunların sebebi hep stres canım
sen bi cilt uzmanına görün canım bence enfeksiyon filan oluşmasın
kızlar günaydın. dün hani moralim çok bozuktu ya, akşam eşim gelince de onu görür görmez ağlamaya başladım. dertleştik biraz kendini boşa yıpratıyosun daha çok genciz dedi falan neyse. tamam dedim pazartesiye kadar beklicem hiçbişey yapmıycam...
neyse bugün benim boş günüm dabah 9a kadar uyudum 9da öyle bir kabusla uyandım ki...Ablam yeğenimi evde tek başına bırakıp bize geliyor yeğenim 2 yaşında ve ben çocuk bırakılır mı diye o kadar çok o kadar çok ağlıyorum ki beni hastaneye götürüyolar ağlamaktan ölüyorm. neyse bir uyandım her yerim kasılmış gözlerimden yaşlar akıyor kalbim güm güm.Besmeleyle kalktım yataktan hayırdır inşallah dedim içim ürperdi bişey sanki bekleme test yap dedi. gittim yaptım az önce. püfff yine kendimi kandırıyorum derken silik hayali bir çizgi çıktı. önce canım öyle istiyo heralde dedim. testi evin çeşitli yerlerine taşıdım yok her yerde görüyorum. resmini çektim hemen size sorayım diye resimde görünmüyorama testi elime aldığımda çokkkk silik çizgi ben burdayım diyor. Size sorum kan testine gitsem mi? sonra bi de hüsrana uğrar mıyım?
bu arada vera arkadaşımın sorusu ile topiğinize ucundan dahil olmuş oluyorum izninizle.az çok hepinizi okudum zaten.aselcim sende beni listeye almışsın bi anda ciddiye aldım işi sayende bak.çok yeşekkür ederim.arada muhabbetinize dahil olmak isterimrabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Eki Görüntüle 688447
bunda da resimde görünmüyor ama evde diğerinden daha belirgin çıktı
Kalp kalbe karşı bebeğim su an güç belirti yok hafif göğüslerim acıyor o kadar bat 26 nisan bu ay hiç umutlanmayacam sartladim kendimi geçen ay çok üzüldüm çünkü
Sen nasılsın geldi mi kırmızılar
ahh sorma ben de ölcem. ama civardaki eczaneleri dolaştım hep aynı marka bildiğimiz testler. ama ikinci yaptığım test bariz açık pembe yaa :)) salak gibiyim şu an. öğleden sonra hastaneye gtsem mi yoksa beklesem mi diye düşünüp duruyorum. valla kanda negatif çıkarsa bu test markasına dava açıcamcanım ya yakında eczane vardır mutlaka erken gebelik testleri var hassas testler hadi onlardan yappppppppppppppp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktan ölecem
canım ya yakında eczane vardır mutlaka erken gebelik testleri var hassas testler hadi onlardan yappppppppppppppp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktan ölecem
canlarım doktordan geldim şimdi .
Benim sağ tarafım ağrıyordu hep bu ay . doktorada dedim ben sağdan yumurtlayacam bu ay diye nerden biliyorsun diyor dedim hocam artık deneyimliyim ama çatlamadı yumurtalarım dedim . Bazen çok şey bilmek iyi değil diyor bana
evet yumoşlar catlamamış 19 mm ve 16 mm yumoş var iki tane sag taraftaki çatlayabilir dedi bu akşam ve yarın akşam çalışın sonra gün aşırı çalışın dedi .
Aşılama konusunda ısrar etti yine hocam durumlar pek müsait değil dedim .
İki sonra gidecem kendiliğinden çatlıyormu diye bakacak bakalım .
Sonra cıbanımı gösterdim kötüyü oturamıyorum falan diye dedi bu kıl dönmesi olabilir çok fena hemen doktora git göster ihmal etme sakın dedi
şimdi benim yumoş çatlamadı hala şansım var sanırım
bugün kuru incir ve havuc tüketecem bol bol
hayırlısı baby:) bende hep en kötü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi ilac biteli 2. gün bugun yarın gelirler muhtemelen bu ay gelsinler lafım yok bidahaki ay istemem
ahh sorma ben de ölcem. ama civardaki eczaneleri dolaştım hep aynı marka bildiğimiz testler. ama ikinci yaptığım test bariz açık pembe yaa :)) salak gibiyim şu an. öğleden sonra hastaneye gtsem mi yoksa beklesem mi diye düşünüp duruyorum. valla kanda negatif çıkarsa bu test markasına dava açıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?