Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Tales arkadaşım nedense bende azda olsa gördüm çizgiyi sanırım adetten önce yapıldıgı için böyle silik.adetin geçince belirginleşicek..seni etkilemek istemem ama bana nedense hamilesin gibi geldi

Mrb canım hg uğurlu gelir belki butopik sana veracim almanyada yaşıyor izmirli ve izine gelecekmiş galiba iyi bi dr araştırıyor

Mrb canım hg uğurlu gelir belki butopik sana veracim almanyada yaşıyor izmirli ve izine gelecekmiş galiba iyi bi dr araştırıyor

anladım canım teşekkür ederim hemşerimmiş ne güzel..inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim

Eki Görüntüle 688383
dediğim gibi resimde görünmüyor flaştan ama koydum gene ekranı arkaya eğince görebildim ben biraz

vanım bende gördümm :)laptopun ekranını geriye doğru yatırınca görünüyo.bide benm gözlerin maşallahı vardır herşeyi görür:))inşallah yanılmıyordur bu sefer ve bebeiş ordadır.bnmde hamileliğimde ilk yaptığım test bunu gibiydi 2 gün sonra tekrar yaparsan net bi şekilde görünür

Hemsommmmmm nerelerdesin yahu

iyim cnm bnm sen nasılsın .bat yaklaşıyo var mı belirti.26 sı dimi (tam sana yazıyodum bende masjını gördüm

iyim cnm bnm sen nasılsın .bat yaklaşıyo var mı belirti.26 sı dimi (tam sana yazıyodum bende masjını gördüm

Kalp kalbe karşı bebeğim su an güç belirti yok hafif göğüslerim acıyor o kadar bat 26 nisan bu ay hiç umutlanmayacam sartladim kendimi geçen ay çok üzüldüm çünkü

Sen nasılsın geldi mi kırmızılar

ay evet tatlım ya inşl kendiliğinden geçer gider oturamıyorum bile

kızzzzzzzzzzzzzzz ilk defa duydum iyi gelir mi ki

aman canım ya çok geçmiş olsun
kız acır valla otururken şte
bunların sebebi hep stres canım
sen bi cilt uzmanına görün canım bence enfeksiyon filan oluşmasın
canım evet ya stres stres stressssssssssssssssssss ama geçecek sabır sabır sabır diyorum

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gördüm gördümmmmmmmmmmmmm silik çizgiyi gördüm bende gördümmmmmmmmmmmm .

Eki Görüntüle 688447
bunda da resimde görünmüyor ama evde diğerinden daha belirgin çıktı

canım ya olsun hemen ciddi çalışmalara başlarsın sende bizimle arada gelirsin gelişmelerden haberdar edersin .

canım ya yakında eczane vardır mutlaka erken gebelik testleri var hassas testler hadi onlardan yappppppppppppppp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktan ölecem

hayırlısı baby:) bende hep en kötü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi ilac biteli 2. gün bugun yarın gelirler muhtemelen bu ay gelsinler lafım yok bidahaki ay istemem

canlarım doktordan geldim şimdi .
Benim sağ tarafım ağrıyordu hep bu ay . doktorada dedim ben sağdan yumurtlayacam bu ay diye nerden biliyorsun diyor dedim hocam artık deneyimliyim ama çatlamadı yumurtalarım dedim . Bazen çok şey bilmek iyi değil diyor bana
evet yumoşlar catlamamış 19 mm ve 16 mm yumoş var iki tane sag taraftaki çatlayabilir dedi bu akşam ve yarın akşam çalışın sonra gün aşırı çalışın dedi .
Aşılama konusunda ısrar etti yine hocam durumlar pek müsait değil dedim .
İki sonra gidecem kendiliğinden çatlıyormu diye bakacak bakalım .
Sonra cıbanımı gösterdim kötüyü oturamıyorum falan diye dedi bu kıl dönmesi olabilir çok fena hemen doktora git göster ihmal etme sakın dedi

şimdi benim yumoş çatlamadı hala şansım var sanırım
bugün kuru incir ve havuc tüketecem bol bol

Kis asel kis çok geçmiş olsun
Ya cefammm vardı ya kürtaj olmak istemiyordu yeni gelişmeler olmuş sinirden kudurdum yazdıklarını okudukça

canım ya yakında eczane vardır mutlaka erken gebelik testleri var hassas testler hadi onlardan yappppppppppppppp lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktan ölecem
ahh sorma ben de ölcem. ama civardaki eczaneleri dolaştım hep aynı marka bildiğimiz testler. ama ikinci yaptığım test bariz açık pembe yaa :)) salak gibiyim şu an. öğleden sonra hastaneye gtsem mi yoksa beklesem mi diye düşünüp duruyorum. valla kanda negatif çıkarsa bu test markasına dava açıcam

kıss asell sen beni niye listeye eklemiyosun bakim ben bu topiğin sıkı takipçisiyim

Stres yaptın o kadar kendine bak catlamamis iste oh oh bol bol çalış he he

git o zaman nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 üzeri çıkarsa gebesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz hadi beni merakta bırakma en az senin kadar heyecan yaptım yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…