datlujmmmmmmmmmmmmmm unuttum seni çok afedersin hemen yeniliyorummmmmmmmmmmmmmm mcxkıss asell sen beni niye listeye eklemiyosun bakimben bu topiğin sıkı takipçisiyim
Kis asel kis çok geçmiş olsun
Ya cefammm vardı ya kürtaj olmak istemiyordu yeni gelişmeler olmuş sinirden kudurdum yazdıklarını okudukça
Stres yaptın o kadar kendine bak catlamamis iste oh oh bol bol çalış he he
ha bir de geçen gün internette dolaşırken ovulasyon testi ile de gebeliğin anlaşılabileceğini okudum. Güya gebe değilsen adete yakın yaptığın ovulasyon testi negatif çıkarken gebeysen eğer adete bi kaç gün kala pozitif çıkıyomuş. saçma demiştim okuyunca ama demin ben de yaptım hakikaten kopkoyu iki çizgi çıktı. yumurtluyor olamam tabiki de 18. gün yumurladım ben. bilmiyorum ne kadar doğru belki gerçekten bi bğlantısı vardırGelsinler de daha da gelmesinler
ha bir de geçen gün internette dolaşırken ovulasyon testi ile de gebeliğin anlaşılabileceğini okudum. Güya gebe değilsen adete yakın yaptığın ovulasyon testi negatif çıkarken gebeysen eğer adete bi kaç gün kala pozitif çıkıyomuş. saçma demiştim okuyunca ama demin ben de yaptım hakikaten kopkoyu iki çizgi çıktı. yumurtluyor olamam tabiki de 18. gün yumurladım ben. bilmiyorum ne kadar doğru belki gerçekten bi bğlantısı vardır
datlujmmmmmmmmmmmmmm unuttum seni çok afedersin hemen yeniliyorummmmmmmmmmmmmmm mcx
hicrannnnnnnnnnn bakıyorum hemen ne var ne yok diye cefama .
kız sorma yımırta çatlamadı ben çatlayacam ya
Kis asel kis çok geçmiş olsun
Ya cefammm vardı ya kürtaj olmak istemiyordu yeni gelişmeler olmuş sinirden kudurdum yazdıklarını okudukça
evet bende okudum Allah akıl fikir ihsan eylesin diorum
kızlar evimin çok yakınında bi özel hastane var aradım şimdi saat 1e randevü verdiler. ay elim ayağım buz kesti çıkıcam birazdan nolur bana dua edin hüsranla dönmeyim o hastaneden
ha bir de geçen gün internette dolaşırken ovulasyon testi ile de gebeliğin anlaşılabileceğini okudum. Güya gebe değilsen adete yakın yaptığın ovulasyon testi negatif çıkarken gebeysen eğer adete bi kaç gün kala pozitif çıkıyomuş. saçma demiştim okuyunca ama demin ben de yaptım hakikaten kopkoyu iki çizgi çıktı. yumurtluyor olamam tabiki de 18. gün yumurladım ben. bilmiyorum ne kadar doğru belki gerçekten bi bğlantısı vardır
kızlar evimin çok yakınında bi özel hastane var aradım şimdi saat 1e randevü verdiler. ay elim ayağım buz kesti çıkıcam birazdan nolur bana dua edin hüsranla dönmeyim o hastaneden
Eki Görüntüle 688383
dediğim gibi resimde görünmüyor flaştan ama koydum gene ekranı arkaya eğince görebildim ben biraz
canım çok üzgünüm ama bu test pozitif değil kendini boşa ümitlendirme diye yazdım..sonrasında çok üzülüyor insan
Kanı verdim geldim 3 buçukta çıkcakmış sonuç. Bakalım hayırlısı..doktora gösterdim testi şüpheli diyoruz böylelerine dedi.
yalnız sonucu doktordan alcakmışım bunu pek sevmedim. negatifse şimdi püfff doktor odasında zırlamaya başlarım. keşke önce kendimiz laboratuardan alıp baksak da sonra doktora göstersek daha ii olurdu
inşallah hamileyimdir ve inşllah arkamdan çorap söküğü gibi gelirsiniz kızlarrCanım bende çok sabirsizim senin adına ilk hamis sen olacaksın gibi tatlım
inşallah hamileyimdir ve inşllah arkamdan çorap söküğü gibi gelirsiniz kızlarr
inşallah hamileyimdir ve inşllah arkamdan çorap söküğü gibi gelirsiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?