Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

kıss asell sen beni niye listeye eklemiyosun bakim ben bu topiğin sıkı takipçisiyim
datlujmmmmmmmmmmmmmm unuttum seni çok afedersin hemen yeniliyorummmmmmmmmmmmmmm mcx

Kis asel kis çok geçmiş olsun
Ya cefammm vardı ya kürtaj olmak istemiyordu yeni gelişmeler olmuş sinirden kudurdum yazdıklarını okudukça

Stres yaptın o kadar kendine bak catlamamis iste oh oh bol bol çalış he he

hicrannnnnnnnnnn bakıyorum hemen ne var ne yok diye cefama .
kız sorma yımırta çatlamadı ben çatlayacam ya

Gelsinler de daha da gelmesinler
ha bir de geçen gün internette dolaşırken ovulasyon testi ile de gebeliğin anlaşılabileceğini okudum. Güya gebe değilsen adete yakın yaptığın ovulasyon testi negatif çıkarken gebeysen eğer adete bi kaç gün kala pozitif çıkıyomuş. saçma demiştim okuyunca ama demin ben de yaptım hakikaten kopkoyu iki çizgi çıktı. yumurtluyor olamam tabiki de 18. gün yumurladım ben. bilmiyorum ne kadar doğru belki gerçekten bi bğlantısı vardır

Bende okudum canım bana mantıklı geldi çünkü ovu testi lh ölçüyo eee gebelik varsa lh da yüksekliyo adete yakın yapınca pozitif oluyor git kos dr kalk kalk hamilesin bence

datlujmmmmmmmmmmmmmm unuttum seni çok afedersin hemen yeniliyorummmmmmmmmmmmmmm mcx

hicrannnnnnnnnnn bakıyorum hemen ne var ne yok diye cefama .
kız sorma yımırta çatlamadı ben çatlayacam ya

Çatlar çatlar sen stres yapma inssssssssssssss ikiz olur ohhhhh

kızlar evimin çok yakınında bi özel hastane var aradım şimdi saat 1e randevü verdiler. ay elim ayağım buz kesti çıkıcam birazdan nolur bana dua edin hüsranla dönmeyim o hastaneden

kızlar evimin çok yakınında bi özel hastane var aradım şimdi saat 1e randevü verdiler. ay elim ayağım buz kesti çıkıcam birazdan nolur bana dua edin hüsranla dönmeyim o hastaneden

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz halay mendillerini hazırladım çabuk gel hastanedennnnnnnnn beni merakta koyma şekerim

LİSTEMİZİ YENİLEDİMMMMMMMMMMMMMMM

ISRARLA VE UMUTLA gebe KALACAĞIM DİYENLER

1.TUZ KARABİBER
2.ASEL
3.ESRA1982
4.BEYAZLIM
5.HICRAN4242
6.POFUDUKNAZ
7.ASYALI27
8.ARRRRR
9.VERA05
10.TALES AND LEGENDS
11.YAREN35
12.DIDEM BRS
13.T_UGBA

Kanı verdim geldim 3 buçukta çıkcakmış sonuç. Bakalım hayırlısı..doktora gösterdim testi şüpheli diyoruz böylelerine dedi.

yalnız sonucu doktordan alcakmışım bunu pek sevmedim. negatifse şimdi püfff doktor odasında zırlamaya başlarım. keşke önce kendimiz laboratuardan alıp baksak da sonra doktora göstersek daha ii olurdu

yalnız sonucu doktordan alcakmışım bunu pek sevmedim. negatifse şimdi püfff doktor odasında zırlamaya başlarım. keşke önce kendimiz laboratuardan alıp baksak da sonra doktora göstersek daha ii olurdu

Canım bende çok sabirsizim senin adına ilk hamis sen olacaksın gibi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…