Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yumurtan çatladıysa hamile de kalma ihtimalin var ozaman hayırlısı canım cevabın için çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için zorlu bir süreç bekliyor beni ozaman hayırlısı zayıflamadan kalamam hamiş zaten 6 ayda vermem gerekli aşagı ykarı 30 kilo fazlalığım var canım

kaldık biz bize herkes gitti canım bende çıöıyorum kendine cici bak by

Canım ihtimaller her ay hepimiz için var bu süreçte sabır gerkeli sadece bize canım kilo sorunun varsa yavaş yavaş ver canım beni yanlış anlama pko olup kilo verenler tedavisiz de gebe kala biliyor

Canım ihtimaller her ay hepimiz için var bu süreçte sabır gerkeli sadece bize canım kilo sorunun varsa yavaş yavaş ver canım beni yanlış anlama pko olup kilo verenler tedavisiz de gebe kala biliyor

herkes gitti mi hicran sende mi gittin????????

Son düzenleme:

pkolular size bir haberim var.3 gün haberlerde bir habe duydum onu paylaşacagım mutluluk hormonunu çalıştırmak,zayıflamak,stresli bir hayattan uzak olmak için cem yılmaz show izletiyorlarmış devamlı gülmek bir nevi ilaç tedavisi yerine geçiyormuş bunu uygulayan bir çok kişi var ve memnunlarmış bu şekilde sağlıklarına ulaşabiliyormuş bence bizler içinde bir umut olabilir yorumlarınızı mutlaka bekliyorum :)

TALEScim ben zaten testini gördüğümdede hamile oldugunu yazmıştım..dogruda çıktı..sanırım geç yumurtlamışsın o yüzden doktor temkinli yaklaşmış..5 üzeri hamilelik biliyosun.tadını çıkar..rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...darısı isteyen herkesin başına...

aselciğim haftaya inşallah kesin sonucu alınca sana istediğin herşeyin cevabını verebilirim ama şimdilik söyleyebileceğim şey ovulasyon testi kullandım ve pozitif günleri değerlendirdim. sanırım başarılı oldu

bende bilmiyorum canm ama sanırım 2-3 gün filan vardı
sen yapma canım daha var senin edetine azıcık sabret
hamiş olsan bile test şu aşamada cevap vermez daha
canım hicrancım yapma test ben bak hatırlıyosan erken erken yaptım da ağladım bi dünya. daha dün negatifti bugün çıktı silik çizgi. benim adetime 4 gün falan var sevinemedim bile bak bugün doktor kesin değil dedi. adet gününü bekle canım

Canım heves ettim bi an ama mantıklı olup yapmadım daha çok erken biliyorum sende hiç üzülme bal gibi hamilesin canım birde merak ettiğim bi kaç şey var ne kadar zamandır bekliyorsun meleğini birde bi sorunun var mıydı tedavi görüyor muydun

ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
TUTMAYIN BENI TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYY
ALLAHIM YARABBIM SONUNDA BIRIMIZE VERDIN GÜZEL ALLAHIM VE HEPIMIZI MUTLU ETTIN SÜKÜRLER OLSUN!!!!! Testi bende positiv onayliyorum ikinci cizgi cok hafif ama var.Yanlis negativ cikabilir belki ama yanlis positiv cikmaz cünkü Beta hcg hormonu sadece hamile oldugunda vücut üretiyor ve testde onu ölcüyor varmi yokmu diye.ALLAH saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip eder INSALLAH,hepimize Amin!!!

canım senin kız kaç yaşında ???? benim oğlan 7 yaşında ama bu aralar afra tafraları bi gör sanarsın ergenlikte çocuk beni çıldırtıyor kızmıyım diye uğraştıkça.......

3 yasinda :))) yasina ve boyuna göre baya bi büyük hep öyleydi kontrolde bu yüzden hep Masallah deyim zekasida.Aslinda cok uslu akilli laf dinler evde yardim eder hamur bile aciyor valla :))) tamammi? ok mi? aliyormusun? :))))
sen anteplimisin?

canım sen ne güzel sevinmişsin maşallah ya pek bi hoşlaştım

günayın calarım nasılsınız
dün aldığımız talesin haberi beni çok çok umutlandırdı
inşallah bebeğinin kalp atışlarını duymakta nasip olacak kısa vadede
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
topiğimiz hamiş kaynasın

Canlarım günaydinnnnnnnnm ne güzel bi gün talesin gusel haberi enerji verdi bize dünden beri talesi düşünüyorum rabbim sağlıkla versin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…