cevabını bekliyorum cnm çıkmam gerek
Canım ben kendimden bahsedeyim belki fikir olur
Ben yaklaşık 17 yaşından bri pkoluyum evleneli bur buçuk yıl oldu 9 aydır bebiş düşünüyoruz 6 aydırda tedavi görüyorum adetlerim düzensiz ama kilo yok bende adetliyken hormon tahlili yapacaklar canım ilk önce dr ona göre bu tedavi uygulayacak ben ilk olarak serophene diye bu yumurta geliştirici hap kullandım 4 ay 5.ayda iğne tedavisine geçtik gonalf -menegon- ovitrelle kullandım amaaa yine olmadı bu ay da serophene -gonalf kullandım yumurtam çatladı regl günümü bekliyorum iste
yumurtan çatladıysa hamile de kalma ihtimalin var ozaman hayırlısı canım cevabın için çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için zorlu bir süreç bekliyor beni ozaman hayırlısı zayıflamadan kalamam hamiş zaten 6 ayda vermem gerekli aşagı ykarı 30 kilo fazlalığım var canım
Canım ihtimaller her ay hepimiz için var bu süreçte sabır gerkeli sadece bize canım kilo sorunun varsa yavaş yavaş ver canım beni yanlış anlama pko olup kilo verenler tedavisiz de gebe kala biliyor
herkes gitti mi hicran sende mi gittin????????
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
BENİDE EKLEYIN KIZ ARANIZA KATILAYIM TOPİC DE YOLDAŞ OLALIM :)
aselciğim haftaya inşallah kesin sonucu alınca sana istediğin herşeyin cevabını verebilirim ama şimdilik söyleyebileceğim şey ovulasyon testi kullandım ve pozitif günleri değerlendirdim. sanırım başarılı olduCanım henüz yeni denedin biliyorum ama sayfamız için şöyle bebek istedikten sonra neler yaptığını müsait olduğunda yazar mısın .
senin yazdığın sayfanın linkini sayfanın başına kopyalayacağım ki dönüp bakanlar direk oradan okusunlar .
acelesi yok yazıp bana mesaj at yada direk sayfaya yaz merciiiiiiiiiiiiiiii taze anne
canım hicrancım yapma test ben bak hatırlıyosan erken erken yaptım da ağladım bi dünya. daha dün negatifti bugün çıktı silik çizgi. benim adetime 4 gün falan var sevinemedim bile bak bugün doktor kesin değil dedi. adet gününü bekle canım
bende bilmiyorum canm ama sanırım 2-3 gün filan vardı
sen yapma canım daha var senin edetine azıcık sabret
hamiş olsan bile test şu aşamada cevap vermez daha
aselciğim haftaya inşallah kesin sonucu alınca sana istediğin herşeyin cevabını verebilirim ama şimdilik söyleyebileceğim şey ovulasyon testi kullandım ve pozitif günleri değerlendirdim. sanırım başarılı oldu
canım hicrancım yapma test ben bak hatırlıyosan erken erken yaptım da ağladım bi dünya. daha dün negatifti bugün çıktı silik çizgi. benim adetime 4 gün falan var sevinemedim bile bak bugün doktor kesin değil dedi. adet gününü bekle canım
canım senin kız kaç yaşında ???? benim oğlan 7 yaşında ama bu aralar afra tafraları bi gör sanarsın ergenlikte çocukbeni çıldırtıyor kızmıyım diye uğraştıkça.......
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
TUTMAYIN BENI TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYY
ALLAHIM YARABBIM SONUNDA BIRIMIZE VERDIN GÜZEL ALLAHIM VE HEPIMIZI MUTLU ETTIN SÜKÜRLER OLSUN!!!!! Testi bende positiv onayliyorum ikinci cizgi cok hafif ama var.Yanlis negativ cikabilir belki ama yanlis positiv cikmaz cünkü Beta hcg hormonu sadece hamile oldugunda vücut üretiyor ve testde onu ölcüyor varmi yokmu diye.ALLAH saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip eder INSALLAH,hepimize Amin!!!
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
BENİDE EKLEYIN KIZ ARANIZA KATILAYIM TOPİC DE YOLDAŞ OLALIM :)
yasemin_84 hoş geldin canım aramıza hemen ekliyorum seni de listemize
pkolular size bir haberim var.3 gün haberlerde bir habe duydum onu paylaşacagım mutluluk hormonunu çalıştırmak,zayıflamak,stresli bir hayattan uzak olmak için cem yılmaz show izletiyorlarmış devamlı gülmek bir nevi ilaç tedavisi yerine geçiyormuş bunu uygulayan bir çok kişi var ve memnunlarmış bu şekilde sağlıklarına ulaşabiliyormuş bence bizler içinde bir umut olabilir yorumlarınızı mutlaka bekliyorum :)
canım ben normalde çok mutsuz değilimdirama mantıklı bir şey cem yılmazdan sonrada o hızla kocayı ayartmak lazım haaa
aselciğim haftaya inşallah kesin sonucu alınca sana istediğin herşeyin cevabını verebilirim ama şimdilik söyleyebileceğim şey ovulasyon testi kullandım ve pozitif günleri değerlendirdim. sanırım başarılı oldu
Tales canım sen rahat rahat sevin ve hamile gibi davran tatlım kocana da söyle . Hamilesin . Rabbim sırası ile keseyi kalp atışlarını görmeyi nasip etsin . Sonrada sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin inşl
kızlar yokmu iki lafın belini kıracak kimse
slm canım ben varım ama fazla kalamıcam. geberiyorum resmen regl oldum dün bugün fenalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?