ciddimi canım ya hayırlısı olsun
bende çok fena oluyrum regl olunca krize giriyorum resmen ağrıdan
bi doktora gittinmi sen sancı için
yok canı mbunun için gitmedi mbenim ilk gün sancılı oluyor
benimde çok sancllı oluyor bekarkn bi kere ağrı krizine bile girmiştim
ben gittim ama sadece doğm kontrl hapı verdi o kadar
onuda içmedim malum bebek istediğim için
hımm dikkat etmek lazım canım fazla ayakta gezmiyorum ben.sürekli uzanıyorum.resmen canım çekiliyor.zaten kansızlık var
anladım canım geçmiş olsun çok ben seni tutmayım canım sancın varsa
inşallah bidahaki ay ve ondan soraki 8 ay olmassın adet filan
saol canı mbenim ara ara gelip bakıyorum buraya ne var ne yok diye sürekli uzanıncada canım sıkılıyor :)
insallah hepimiz olmayız gelecek aya canım benim
amin cnım amin
talesin hamilelik haberi topiğimize umut oldu
o her ne kadar daha emin olmayıp sevinemesede bizler onun hamile olduğuna inanıp seviniyoruz
umarım önümüzdeki ay daha çok hamişi olur topiğimizin
selam kızlarr naber ben geldim , haftaya dr a gidiyorum çook heyecanlıyım dua edin bana olur mu
hoşgeldin canım
elbette dua ederiz
sen ne için gözükecektin şimdi canım doktora
gebelik olmadığı için canım hem de adetlerim son 2 aydır geçe attığı için, ovulasynda yumurtlamam sürekli 2 çizgi olduğu için vs...
Selam kızlar nasılsınızzz
Ben bütün gece karın ağrısından uyuyamadım korkuyorum adet olucam ve herşey kabusa döncek diye. Bugün de afedersiniz biraz sakı akıntım var. Okuldan geldim şimdi.Nöbetçiydim bi de yoruldum vallasiz neler yapıyosunuz?
olmadım canım bu ilk olacak ondan cok heyecanlıyımhımmm anladım canım endişelenme ya vardır herşeyin bi çaresi
daha önce vajinal muayene oldunmu hiç
hayırlı cumalar canlarım nasılsınız bakalım?
hayırlı cumalar canlarım nasılsınız bakalım?
ay inşallah..bugün bi arkadaşım da canımı sıktı bence ümitlenme falan diye..ne bilim korkuyorum işte günler geçiverse haftaya kadar..canım bu belirtilerin psikolojikte olabilir rica ederim stres yapma
yarın filan bi test daha yap idrardan bak göreceksin çift çizgin dahada belirgin olacak
tales canım sen kan testi vermiş miydin?hayırlısı olsun canım bencede stres yapmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?