Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

olmadım canım bu ilk olacak ondan cok heyecanlıyım

pofu amin canım rabbim dularımızı kabul eylesin nasılsın

hiç heycan yapma canım
inan ne canın acıyacak ne de utanacaksın
zaten doktorlar o kadar alışmışki sen utansanda fırsat vermez onlar
2 dakikada bakıcak hemen hiç i sancın filan olmayacak

ay inşallah..bugün bi arkadaşım da canımı sıktı bence ümitlenme falan diye..ne bilim korkuyorum işte günler geçiverse haftaya kadar..

canım nasıl düşünürsen öyle olur
benim içimde güzel hisler var bence hamişsin
5 in üstü hamişsin demek canım zaten
seninki 13 çıktı kalbini bozma dua et
bugünde bekle yarın bi test ypar dahada inaırsın
testini bizimlede paylaşırsın hatta
sen öğretmenmiydin canım bu arada

olmadım canım bu ilk olacak ondan cok heyecanlıyım

pofu amin canım rabbim dularımızı kabul eylesin nasılsın

iyiyim kuşum nirdesin sen heeeeeeecanım hiç stres yapma utanacak birşey yok ebrucuğumun dediği gibi doktorlar okadar alışmışki oralı bile değiller canım acı filan olmuyor kız ben 2 güne bir alttan muayene oluyordum bir hafta önce yumurtalarıma bakıyordu rutin olmuş doktorlar için kendini kasma canım

bende iyiyim canım çok şükürregl biteli çok oldu bebişim bugün 16.günüm hatta canım bakalım ne olacağız bu ay:26:

hadi ya demek 16. gün
ben artık karıştırır oldum sanırım canım günü gelen arkadaşları kusura bakma
ymurtlama günlerini değerlendirebildinmi bari canım sıkıntı oldumu

anam 13 mü çıkmış maşallah ne güzel tales canım inşallah değerin kat kat artar dış seslere kulak asma sen canım ağzı olan konuşur sallamaaaaaaaaa

Canım canım canım stres yapma ve artik çok dikkat et kendine

hadi ya demek 16. gün
ben artık karıştırır oldum sanırım canım günü gelen arkadaşları kusura bakma
ymurtlama günlerini değerlendirebildinmi bari canım sıkıntı oldumu

olsun canım bende karıştırıyorumaşılamam iptal olmuştu ya canım p.tesi yumurtam kocaman olmuştu p.tesi,salı,çarşamba çalıştık doktor gün aşırı dediği için dünde yapamadık bugün bakalım kocişimin kafa yapısına bağlı canım adamıda sıkmak istemiyorum umarım değerlendirmişizdir hatta yumurtam çatlamıştır inşallah canım.....buarada gelmez olasıca batım 2 mayıs gözüküyor

anam 13 mü çıkmış maşallah ne güzel tales canım inşallah değerin kat kat artar dış seslere kulak asma sen canım ağzı olan konuşur sallamaaaaaaaaa

evet canım bizde o yüzden seviniyoruz ama tales biraz temkinli
biz innıyoru ama hamiş olduğuna

iyiyim canım sen nasılsın göğüslerim acimaya başladı hep böyle olur adet öncesi o yüzden biraz moralim bozuk

canım benimde hep göğüslerim acır ama biliyorsunki tüm adet belirtileri aynı zamanda hamişlik belirtisi
moraini bozma hakkında ne hayırlıysa o olsun

doğru söylüyosun inşallah bi olumsuzluk olmaz. evet öğretmenim ben..
eşime de dayanamayıp söyledim böyle böyle bi durum var diye.çok heyecanlandı inşallah olur dedi. stres yapmadan bekleyelim olursa çok seviniriz olmazsa kaybedeceğimiz bişey yok daha başındayız dedi..öyle işte

iyiyim canım sen nasılsın göğüslerim acimaya başladı hep böyle olur adet öncesi o yüzden biraz moralim bozuk

kız kötü düşünceleri sal beyninden çabukkkkkkkkkkdur bakalım hele anacım bugün senin 21.günün olması lazım daha var yanlış bilmiyorum dimi gülüm aramızda 5 gün vardı çünkü:26:

ha evet hatırladım canım
bence değerlendirmişsiniz gibi
ama bugünde olsa iyi olur canım
enişteyi ikna ediver sen artık
bir görev haline dönüştüğünde erkekler dahada geriliyorlar nedense canım
o yüzden sık boğaz etmek istememekte haklısın ama bugünüde kaçırmayın bu arada

Ben hazırladım zaten kendimi canım olursa da olur neyapim

çok doğru söylemiş eşin canım
sıkma kendini
ya kusura bakma ama ben hep unutuyorum siz ne zamandır evlisiniz ve ne zamnadır bebek istiyorsunuz hatırlayamadım yine

evet canım 3,5 yıldır burnumdan getirdi doktor çalışın dediyse stres yaptı yaklaşmadı adamda haklı ne diyeyimki şimdi çok şükür biraz daha olumlu baktıki bebişin geldiği yok mecbur kaldı odabakalım canım inşallah boş geçirmeyiz

kız kötü düşünceleri sal beyninden çabukkkkkkkkkkdur bakalım hele anacım bugün senin 21.günün olması lazım daha var yanlış bilmiyorum dimi gülüm aramızda 5 gün vardı çünkü:26:

22 canım bir haftam var adet olunca dr gidicem şimdiden hazırladım gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…