olmadım canım bu ilk olacak ondan cok heyecanlıyım
pofu amin canım rabbim dularımızı kabul eylesin nasılsın
sağol canım iyidir sen nasılsın
bittimi regln canım
ay inşallah..bugün bi arkadaşım da canımı sıktı bence ümitlenme falan diye..ne bilim korkuyorum işte günler geçiverse haftaya kadar..
olmadım canım bu ilk olacak ondan cok heyecanlıyım
pofu amin canım rabbim dularımızı kabul eylesin nasılsın
bende iyiyim canım çok şükürregl biteli çok oldu bebişim bugün 16.günüm hatta canım bakalım ne olacağız bu ay:26:
canım nasıl düşünürsen öyle olur
benim içimde güzel hisler var bence hamişsin
5 in üstü hamişsin demek canım zaten
seninki 13 çıktı kalbini bozma dua et
bugünde bekle yarın bi test ypar dahada inaırsın
testini bizimlede paylaşırsın hatta
sen öğretmenmiydin canım bu arada
nasılsın canım ne var ne yok
Selam kızlar nasılsınızzz
Ben bütün gece karın ağrısından uyuyamadım korkuyorum adet olucam ve herşey kabusa döncek diye. Bugün de afedersiniz biraz sakı akıntım var. Okuldan geldim şimdi.Nöbetçiydim bi de yoruldum vallasiz neler yapıyosunuz?
hadi ya demek 16. gün
ben artık karıştırır oldum sanırım canım günü gelen arkadaşları kusura bakma
ymurtlama günlerini değerlendirebildinmi bari canım sıkıntı oldumu
anam 13 mü çıkmış maşallah ne güzel tales canım inşallah değerin kat kat artar dış seslere kulak asma sen canım ağzı olan konuşur sallamaaaaaaaaa
iyiyim canım sen nasılsın göğüslerim acimaya başladı hep böyle olur adet öncesi o yüzden biraz moralim bozuk
doğru söylüyosun inşallah bi olumsuzluk olmaz. evet öğretmenim ben..canım nasıl düşünürsen öyle olur
benim içimde güzel hisler var bence hamişsin
5 in üstü hamişsin demek canım zaten
seninki 13 çıktı kalbini bozma dua et
bugünde bekle yarın bi test ypar dahada inaırsın
testini bizimlede paylaşırsın hatta
sen öğretmenmiydin canım bu arada
iyiyim canım sen nasılsın göğüslerim acimaya başladı hep böyle olur adet öncesi o yüzden biraz moralim bozuk
hiçbir belirtiyi kafana takma bana da şu an normalde adette ne oluyosa o oluyo.ama bak bi umudum var..iyiyim canım sen nasılsın göğüslerim acimaya başladı hep böyle olur adet öncesi o yüzden biraz moralim bozuk
olsun canım bende karıştırıyorumaşılamam iptal olmuştu ya canım p.tesi yumurtam kocaman olmuştu p.tesi,salı,çarşamba çalıştık doktor gün aşırı dediği için dünde yapamadık bugün bakalım kocişimin kafa yapısına bağlı canım adamıda sıkmak istemiyorum umarım değerlendirmişizdir hatta yumurtam çatlamıştır inşallah canım.....buarada gelmez olasıca batım 2 mayıs gözüküyor
evet canım bizde o yüzden seviniyoruz ama tales biraz temkinli
biz innıyoru ama hamiş olduğuna
canım benimde hep göğüslerim acır ama biliyorsunki tüm adet belirtileri aynı zamanda hamişlik belirtisi
moraini bozma hakkında ne hayırlıysa o olsun
doğru söylüyosun inşallah bi olumsuzluk olmaz. evet öğretmenim ben..
eşime de dayanamayıp söyledim böyle böyle bi durum var diye.çok heyecanlandı inşallah olur dedi. stres yapmadan bekleyelim olursa çok seviniriz olmazsa kaybedeceğimiz bişey yok daha başındayız dedi..öyle işte
ha evet hatırladım canım
bence değerlendirmişsiniz gibi
ama bugünde olsa iyi olur canım
enişteyi ikna ediver sen artık
bir görev haline dönüştüğünde erkekler dahada geriliyorlar nedense canım
o yüzden sık boğaz etmek istememekte haklısın ama bugünüde kaçırmayın bu arada
kız kötü düşünceleri sal beyninden çabukkkkkkkkkkdur bakalım hele anacım bugün senin 21.günün olması lazım daha var yanlış bilmiyorum dimi gülüm aramızda 5 gün vardı çünkü:26:
çok doğru söylemiş eşin canım
sıkma kendini
ya kusura bakma ama ben hep unutuyorum siz ne zamandır evlisiniz ve ne zamnadır bebek istiyorsunuz hatırlayamadım yine[/QUOTE
9,5 aydır evliyiz bu ay da ilk denememiz
Ben hazırladım zaten kendimi canım olursa da olur neyapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?