- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
Benide ekleyin kızlar.
BAT 7 nisan . İnşallah gelmez bu ay.
eklendin bile didemcim
ben karbonat bi de elle muayene yaptım canım yok bişey
hicran la esra hamişşş ilk hamilelerimiz belli oldu kıslar
Teşekkür ederim canım umarım gelmez bu ay :)
Agzindan bal damliyor tuzlugummmmm
bn de hiç. belirti yok hicran ya :2: sen elle muayene yaptın mı canım
Nasıl yapılıyor bilmiyorum canım
Elle muayene ne ki:/
hicran bunu denesenize esrayla merak ettim kız hamile misiniz
Ne yap cam canım anlat
hicran bunu denesenize esrayla merak ettim kız hamile misiniz
Okudum canım birazdan yapayım yazarım
merakla bekliyorummmmm
ıyyyk napıyonuz be bi de bilmeden bebek varsa zarar verirsiniz yapma 3-5 gün sabret öğreneceksin nasıl olsa. tamam eski zamanda yapılıyodur ama şimdi eski zamanda değiliz ve onu tecrübeli ebeler yapıyodur nereye kadar dokunacağını biliyodur yapma
ıyyyk napıyonuz be bi de bilmeden bebek varsa zarar verirsiniz yapma 3-5 gün sabret öğreneceksin nasıl olsa. tamam eski zamanda yapılıyodur ama şimdi eski zamanda değiliz ve onu tecrübeli ebeler yapıyodur nereye kadar dokunacağını biliyodur yapma
Canım zarar vereceğini düşünmüyorum ben çünkü peniste giriyo öyle olsa o zamanda sorun olurdu ve penis parmaktan daha uzun
bebem tebriklerrrrrve cok sagol evet aslinda sahiden azim etsem yaparim bundan yillar önce 22 Kilo vermistim.ama simdi......
evet canim ya insan iki laf edecek birini ariyor
hmmm hay ben o laf edenlerin
teşekkürler.. çok heyecanlandım şimdi bu benim ilk denemem olucak. adetim bugün yarın biter dört gözle bekliyorum bitmesini. belki de ben 23 nisan çocuk bayramında çocuk gibi sevinirimm :))) ay inşallahhhh amin
kızlarr bat öncesi meme hassisyeti akıntı sık wc çıkma karın çizgisinde belirginlik baş dönmesi bulantı bel ağrısı vs..... hissedenler barnak kaldırsın :111::111::111::129::128:
ahanda hepisi var bende bu dediklerinin canım
hicran la esra hamişşş ilk hamilelerimiz belli oldu kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?