Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Topiğin hayırlı olsun inşallah topiğin sana bereket getirir bibişinde gelir

Son düzenleme:
ıyyyk napıyonuz be bi de bilmeden bebek varsa zarar verirsiniz yapma 3-5 gün sabret öğreneceksin nasıl olsa. tamam eski zamanda yapılıyodur ama şimdi eski zamanda değiliz ve onu tecrübeli ebeler yapıyodur nereye kadar dokunacağını biliyodur yapma

Canım zarar vereceğini düşünmüyorum ben çünkü peniste giriyo öyle olsa o zamanda sorun olurdu ve penis parmaktan daha uzun

Canım zarar vereceğini düşünmüyorum ben çünkü peniste giriyo öyle olsa o zamanda sorun olurdu ve penis parmaktan daha uzun

forumda bi suru yapan varmış bunu canım ama zarar veriri mi ki hakikaten hiç bu yönden düşünmedim ben ama hicranın dedği gibi penis te giriyo :26: kafam karıştı

bebem tebriklerrrrr ve cok sagol evet aslinda sahiden azim etsem yaparim bundan yillar önce 22 Kilo vermistim.ama simdi......

evet canim ya insan iki laf edecek birini ariyor

hmmm hay ben o laf edenlerin

bence sen yaparsın hatunum yavaş yavaş dene ben önce ekmeği kestim sonra şekeri kestim şimdi akşamları hafif yiyorum sadece çorba ve yanında accccccık yemek iki kaşık kadar yetiyor bence yaparsınnnnnnnnnnn dene derim

teşekkürler.. çok heyecanlandım şimdi bu benim ilk denemem olucak. adetim bugün yarın biter dört gözle bekliyorum bitmesini. belki de ben 23 nisan çocuk bayramında çocuk gibi sevinirimm :))) ay inşallahhhh amin

ay inşl ilk denemende müjdeli haberlerini verirsin canım hepimize moral olur ne güzellllllllllll

kızlarr bat öncesi meme hassisyeti akıntı sık wc çıkma karın çizgisinde belirginlik baş dönmesi bulantı bel ağrısı vs..... hissedenler barnak kaldırsın :111::111::111::129::128:

hepsi var bende aha gebeyim benn yaaa o zaman

ahanda hepisi var bende bu dediklerinin canım

sende demi var kesin gebeyiz kızzz

hicran la esra hamişşş ilk hamilelerimiz belli oldu kıslar

vuuuu inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda . bu ay olmasa bir dahaki ay olmadı sonraki ay olana kadar durmak yok devammmmmmmmmmmmm

canım bir zararı olmaz bence . anlayabilen varsa denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…