Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

daha gebe olamam çalışmaya başlamadık bile :) adetim bugün bitti sayılır. bakalım birkaç gün içinde ilk denemeler başlar. gerçi az önce kocişkoya tlfnda küstüm amaaa neyse

tamam işte kociş seni bi silkeler önce de bi enjekte yapar sonra daaa

Son düzenleme:
Kiss ben bu muayene işini yatarak yapmadım sence hangisi doğru evde bi tane test var iyice umutlandım offff yapsam mi kiiiiiiii

Canim eger mümkünse dayanabileceksen bekle derim ben

ya kizlar bu elle kontrolü aylar önce bende denedim ama bilmiyom tam olarak yanilma payini...hatirlamiyorumda acikcasi o Zaman ne oldugunu

ay hadi bakalım şekerim ya ilk denemede onikiyi vurmanı bekliyoruz dersine iyi çalışcan ama bak yumurtlama gününü falan iyice hesapla aman kaçmasınnnnnnnnnnnnnnnnn

Eskiden ebeler yaşıyormuş canım bebek için zarar olmaz ama enfeksiyon olabilir eli güzel yıkamak lazım

Parmak baloncuk gibi biseye değerek gitti benim de üfff kafayı yiyecem

kız nasıl yapcam bir anlatın iki dakika wc ye gideyim ayyyyyyyyyyyyyy yapamam da şimdi ben onuuuuuuuuuuuuuu

Canim eger mümkünse dayanabileceksen bekle derim ben

ya kizlar bu elle kontrolü aylar önce bende denedim ama bilmiyom tam olarak yanilma payini...hatirlamiyorumda acikcasi o Zaman ne oldugunu

Sinir oldum canım yaaaaaa saf gibi umutlanıyorum kendimi

canım int elle hamilelik muayenesi yax çıkar oku yap ben yanlış anlatırım belki sonucu hemen yaz

canım int elle hamilelik muayenesi yax çıkar oku yap ben yanlış anlatırım belki sonucu hemen yaz

kız biri görse deli diyecek yeminle yaaa ayakta mı yapayım pekii ne kadar sokacam artı o hissedeceğim şey ne kadar ileride

kız biri görse deli diyecek yeminle yaaa ayakta mı yapayım pekii ne kadar sokacam artı o hissedeceğim şey ne kadar ileride

ben wc de yaptım eğer yumuşaksa hamile olunuyomuş sertse elin gitmiyo değilsin die biliyorum

Sinir oldum canım yaaaaaa saf gibi umutlanıyorum kendimi

Biliyorum canim ya,biliyorum hisettiklerini

bende eskiden test yapip yapip kendime kiziyordum negatifi görünce,ama insan her belirtidir dedigi seyde test yapasi geliyor,o üzden ben artik bekliyorum.

esime diyorum ki...hamile oldugumu ögrenince sirf gecen aylarin acisina 10 tane falan test alip pes pese yapacam,esimde dedi eger hamileysen bence testlere verme o paralari bebegimize harcariz

Son düzenleme:

e doğru demiş adamcağız, kızlarrr size bi soru hadi biras kaynatalımm hamile olsaydınız eşinize nasıl söylerdinizzz

Çift çizgiyi bi göreyim çerçeveletip baş köşeye asacamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…