- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
daha gebe olamam çalışmaya başlamadık bile :) adetim bugün bitti sayılır. bakalım birkaç gün içinde ilk denemeler başlar. gerçi az önce kocişkoya tlfnda küstüm amaaa neyse
Parmak baloncuk gibi biseye değerek gitti benim de üfff kafayı yiyecemben wc de yaptım yatarak değil yani ya bende açıkçası tam anlayamıyorum bişi değiyo sonra gidiyo ileri
gelsin gelsiin gelsiiiinnnnn gelin leyn zıpalar
tales de gebe anlaşıldı
yok yaa diilim bence ben
7 8 aydır bizim de canım bende hiç kalamadımYa tuzum biberim siz ne zamandir bebek istiyonuz? hic hamile kaldin mi?
cünkü iki yila yakindir ben hic hamile kalamadim diye bana hayal gibi geliyor
Parmak baloncuk gibi biseye değerek gitti benim de üfff kafayı yiyecem
Kiss ben bu muayene işini yatarak yapmadım sence hangisi doğru evde bi tane test var iyice umutlandım offff yapsam mi kiiiiiiii
7 8 aydır bizim de canım bende hiç kalamadım
benimde ama önce sert bişeye değidi mi senin
7 8 aydır bizim de canım bende hiç kalamadım
benimde ama önce sert bişeye değidi mi senin
kızlarrrr dün annem geldi. bebek çalışmalarına başlıycağımızdan haberi yok. ona kalsa 5 sene yapma diip duruyo. kaç gündür dedi hangi sohbet ortamında fal falan bakılsa seni hamile görüyolar yakın zamanda dedi. kıs kıs güldüm ben de. alla allaaa öle mi falan dedim
Eskiden ebeler yaşıyormuş canım bebek için zarar olmaz ama enfeksiyon olabilir eli güzel yıkamak lazım
Parmak baloncuk gibi biseye değerek gitti benim de üfff kafayı yiyecem
Canim eger mümkünse dayanabileceksen bekle derim ben
ya kizlar bu elle kontrolü aylar önce bende denedim ama bilmiyom tam olarak yanilma payini...hatirlamiyorumda acikcasi o Zaman ne oldugunu
ay hadi bakalım şekerim ya ilk denemede onikiyi vurmanı bekliyoruzdersine iyi çalışcan ama bak yumurtlama gününü falan iyice hesapla aman kaçmasınnnnnnnnnnnnnnnnn
kız nasıl yapcam bir anlatın iki dakika wc ye gideyim ayyyyyyyyyyyyyy yapamam da şimdi ben onuuuuuuuuuuuuuu
canım int elle hamilelik muayenesi yax çıkar oku yap ben yanlış anlatırım belki sonucu hemen yaz
uff kızlar bu gidişle kafayı yicezz hiç biriniz hamiş değilsiniz dağılınn uleeennn demesi lazım birinin bizeeYok sadece o baloncuga değerek gitti
Aman nnnnnnnnnnnn belkide ben hamilelige yorduğum için öyle oldu üfff yapmayacam iste test falan
Canim tez zamanda gelir Insallah
kız biri görse deli diyecek yeminle yaaa ayakta mı yapayım pekii ne kadar sokacamartı o hissedeceğim şey ne kadar ileride
Sinir oldum canım yaaaaaa saf gibi umutlanıyorum kendimi
kız biri görse deli diyecek yeminle yaaa ayakta mı yapayım pekii ne kadar sokacamartı o hissedeceğim şey ne kadar ileride
Biliyorum canim ya,biliyorum hisettiklerini
bende eskiden test yapip yapip kendime kiziyordum negatifi görünce,ama insan her belirtidir dedigi seyde test yapasi geliyor,o üzden ben artik bekliyorum.
esime diyorum ki...hamile oldugumu ögrenince sirf gecen aylarin acisina 10 tane falan test alip pes pese yapacam,esimde dedi eger hamileysen bence testlere verme o paralari bebegimize harcariz
Biliyorum canim ya,biliyorum hisettiklerini
bende eskiden test yapip yapip kendime kiziyordum negatifi görünce,ama insan her belirtidir dedigi seyde test yapasi geliyor,o üzden ben artik bekliyorum.
esime diyorum ki...hamile oldugumu ögrenince sirf gecen aylarin acisina 10 tane falan test alip pes pese yapacam,esimde dedi eger hamileysen bence testlere verme o paralari bebegimize harcariz
uff kızlar bu gidişle kafayı yicezz hiç biriniz hamiş değilsiniz dağılınn uleeennn demesi lazım birinin bizee
tımarhanelik olduk yavrum biz bizi ancak bi bebiş paklar
Yaptın mi kiss oy anam bunlar çok umutlandırıyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?