- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
ooooo aman da aman asel hanımlar da burdaymış hoşşgeldin canım ya nerelerdesinbence sen yaparsın hatunum yavaş yavaş dene ben önce ekmeği kestim sonra şekeri kestim şimdi akşamları hafif yiyorum sadece çorba ve yanında accccccık yemek iki kaşık kadar yetiyor bence yaparsınnnnnnnnnnn dene derim
ay inşl ilk denemende müjdeli haberlerini verirsin canım hepimize moral olur ne güzellllllllllll
hepsi var bende aha gebeyim benn yaaa o zaman
sende demi varkesin gebeyiz kızzz
vuuuu inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll güzel haberlerini alacağız en kısa zamanda . bu ay olmasa bir dahaki ay olmadı sonraki ay olana kadar durmak yok devammmmmmmmmmmmm
canım bir zararı olmaz bence . anlayabilen varsa denesin
ooooo aman da aman asel hanımlar da burdaymış hoşşgeldin canım ya nerelerdesin
Selam kizlar,nabersiniz,
yaaaa ben bugün doktora gidecektim ya hani
ben o randevuyu uyku sayesinde kacirdiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmkendimi böyle böyle dövesim geliyoooooooo
offfff gece iyi yatamadim diye sabaha uykuda kaldim isteeeee
taaaaaa 1 ay sonraya kaldi,gerci benim sipa gelirse o da gerekmez
inş gelir annesiiiiSelam kizlar,nabersiniz,
yaaaa ben bugün doktora gidecektim ya hani
ben o randevuyu uyku sayesinde kacirdiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmkendimi böyle böyle dövesim geliyoooooooo
offfff gece iyi yatamadim diye sabaha uykuda kaldim isteeeee
taaaaaa 1 ay sonraya kaldi,gerci benim sipa gelirse o da gerekmez
ni dimek canım benim sen de 1 tanesinhepinizi öperim şekerler günaydınnnnnnnnnnnnnn
ne var ne yok .
tuzluğum kızzzz liste süper oldu ya ellerine sağlık bir tanesin sen
hu huuuuuuuuuuuuu geldim canım . anca toparladım işlerimi . birde ne bilim böyle her yerim ağrıyor iki gündür geçmedi . sanırsın üstümden kamyon geçmiş . Ağzımın içinde yaralar çıktı bir tuhafım bugün yaaha böle oldum
ben seni döverimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm . kız niye saatini kurmadın yaaaaa:44::44::44:
neyse sağlık olsun belki de bu ay gelecek senindoktora kese görmeye gidersin 1 ay sonra
inş gelir annesiiii
ni dimek canım benim sen de 1 tanesin
aha bizim asel de hamile dimedi dimeyinn
kızlar benim bat geldiğinde sizi tek tek furacam
Allahımmmmmmmmmmmmmmm utandır beni kızlara karşıda hamile çıkayımmmmmmmm inşl .
Bu listedekilerin hiç birinin Batları gelmesinBebeklerin gelsin inşllllllllllllllll
Nerde isteyen bekleyen varsa Allahım hayırlı Evlatlar nasip et inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ben de tık:26: yok gene hamiş değilim yupiii
canım ya daha regl ye 10 gün var erken değil mi sence de benim ilk hamileliğimde bu belirtileri günüm geçtikten sonra yaşamıştım
forumda bi suru yapan varmış bunu canım ama zarar veriri mi ki hakikaten hiç bu yönden düşünmedim ben ama hicranın dedği gibi penis te giriyo :26: kafam karıştı
telkin olsun canım boşşverr 7 gun kaldı benim regle
hu huuuuuuuuuuuuu geldim canım . anca toparladım işlerimi . birde ne bilim böyle her yerim ağrıyor iki gündür geçmedi . sanırsın üstümden kamyon geçmiş . Ağzımın içinde yaralar çıktı bir tuhafım bugün yaaha böle oldum
ben seni döverimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm . kız niye saatini kurmadın yaaaaa:44::44::44:
neyse sağlık olsun belki de bu ay gelecek senindoktora kese görmeye gidersin 1 ay sonra
inş gelir annesiiii
ni dimek canım benim sen de 1 tanesin
aha bizim asel de hamile dimedi dimeyinn
kızlar benim bat geldiğinde sizi tek tek furacam
Allahımmmmmmmmmmmmmmm utandır beni kızlara karşıda hamile çıkayımmmmmmmm inşl .
Bu listedekilerin hiç birinin Batları gelmesinBebeklerin gelsin inşllllllllllllllll
Nerde isteyen bekleyen varsa Allahım hayırlı Evlatlar nasip et inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızlarrrr dün annem geldi. bebek çalışmalarına başlıycağımızdan haberi yok. ona kalsa 5 sene yapma diip duruyo. kaç gündür dedi hangi sohbet ortamında fal falan bakılsa seni hamile görüyolar yakın zamanda dedi. kıs kıs güldüm ben de. alla allaaa öle mi falan dedim
gelsin gelsiin gelsiiiinnnnn gelin leyn zıpalartamam işte ben de senden 2 gün sonra falan olacam .kızlar totem yapalım gelsin bebişler
tales de gebe anlaşıldıkızlarrrr dün annem geldi. bebek çalışmalarına başlıycağımızdan haberi yok. ona kalsa 5 sene yapma diip duruyo. kaç gündür dedi hangi sohbet ortamında fal falan bakılsa seni hamile görüyolar yakın zamanda dedi. kıs kıs güldüm ben de. alla allaaa öle mi falan dedim
yok yaa diilim bence benCanim ya Saat kurulu olmasina ragmen uyanmadim...Insallah bebem gerek kalmaz
Insallah be kuzum,tuzum biberim ama bence sende hamile olabilinn
Amin canim,hayirlisiyla saglikli gelsinler sipalar
telkin olsun canım boşşverr 7 gun kaldı benim regle
Eskiden ebeler yaşıyormuş canım bebek için zarar olmaz ama enfeksiyon olabilir eli güzel yıkamak lazım
Kiss ben bu muayene işini yatarak yapmadım sence hangisi doğru evde bi tane test var iyice umutlandım offff yapsam mi kiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?