Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

sağol canım inşallah sonumuz hayırlı olur ne diyelim
pazartesi yine aksiyon var anlayacağın
hadı bakalım canım bende merakla bekliyorum güzel haberinizi inşallah.....dün eşime soruyorum bugün günlerden neydi diye oda hayırdır daha reglsin dedibilmiyorkı esramın pazartesisini bekliyorummmmmmm
boşver canım paşa paşa gidecekler yağma yok sorun iki taraflı sonuçta çocukları tek başımıza yapmayacağız değil mi
yok sekerimmmm bu onceki sac rengimdi...degistirmedim daha bi kac hafta sonra kizil yapcam:)

canım bende bir ara çok oynadım saçımla eşime kalsa doğal seviyor ama ben seviyorum sarı saçııııı tenimde beyaz kaşlarımda sarıya yakın gibi kuaför kuaför çok masraf olunca bir yıldurr kendim boyuyorum rengi tutturmam zor oldu saçlarım çok yıprandı ama sonunda başardımkuaför malzemesi satan yerlerden alıyorum boyamı ve boyuyorum misssssss

hadı bakalım canım bende merakla bekliyorum güzel haberinizi inşallah.....dün eşime soruyorum bugün günlerden neydi diye oda hayırdır daha reglsin dedibilmiyorkı esramın pazartesisini bekliyorummmmmmm

ssssss

canım çok sağol ya yarında yarım günmüş mesai sanırım o yüzden belki sonucu alamayabiliriz çünkü sonuç akşam çıkar demişlerdi
bakalım neler olacak canım bende meraktayım

canım çok sağol ya yarında yarım günmüş mesai sanırım o yüzden belki sonucu alamayabiliriz çünkü sonuç akşam çıkar demişlerdi
bakalım neler olacak canım bende meraktayım

olsun canım geç olsun ama güç olmasın bukadar beklediniz bunda da vardır bir hayır canım Allah büyük....

cazibe ha tam san auyar valla cazibeli hatunsun
ayyyhh utandimmmmm

kuafor arkadasinsa iyi canim yaaa yoksa basa cikilmaz...ne renk kullaniyorsunda tutturmasi zor dedin.. canim birde sen kapali miydin merak ettim
bende cok sik kuafore giden biri degilim canim ayda bi kez anca yani...acikkende duzlestiriciyle sekil veriyordum simdi kapaninca daha rahat oldu valla.ohh tak esarbi sali neyse hemen cik disari sacimla yarim saat bi saat ugrasiyordum...

ayyyhh utandimmmmm

kuafor arkadasinsa iyi canim yaaa yoksa basa cikilmaz...ne renk kullaniyorsunda tutturmasi zor dedin.. canim birde sen kapali miydin merak ettim

m...

canım kahve tonları boyuyorum hep ama alt renk beyaz olunca alacalı olabiliyor
yok canım ben açığım
utanma kız bu arada cidden kızıl sana gider

Son düzenleme:
canım kahve tonları boyuyorum hep ama alt renk beyaz olunca alacalı olabiliyor
yok canım ben açığım
utanma kız bu arada cidden kızıl sana gider
[/B]

tesekkur ederim canim..... sende dugun resimlerini koycaktin eltinin dugunundeki koydunda ben mi kacirdim

gordummm cnmmm masallahhhhh o gozlere nazar degmesinnnn... tu tu tuuu

sağol canım
insan karşısındakini farklı hayal edebiliyor
görünce çok değişik oluyor
seni görünce çok farklı hayal ettiğimi farkettim
o yüzden koydum zaten resim

sağol canım
insan karşısındakini farklı hayal edebiliyor
görünce çok değişik oluyor
seni görünce çok farklı hayal ettiğimi farkettim
o yüzden koydum zaten resim

aynen canim yazismalardan cok farkli canlaniyor beyninde.... birde tabi insan merak ediyor karsisindaki nasil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…