hadı bakalım canım bende merakla bekliyorum güzel haberinizi inşallah.....dün eşime soruyorum bugün günlerden neydi diye oda hayırdır daha reglsin dedi
sağol canım inşallah sonumuz hayırlı olur ne diyelim
pazartesi yine aksiyon var anlayacağın
boşver canım paşa paşa gidecekler yağma yok sorun iki taraflı sonuçta çocukları tek başımıza yapmayacağız değil miyaaa orası öyle he diip geçmesen zaten oooo ooo iyce dellenir bunlarama ben en son resti çekince kuzu kuzu geldi benimki 4 yıl oldu istiyorz daha ona kalsan bi 14 yıl daha olmasa grek yok dr a bende artık ister gel ister gelme ben gidcem diyince geldi ama burnumdanda getirdi tabi bende aynen dediğin gibi çokta fifi dedim geçtim bu arada sanada hayırlı cumalar arkadaşım
yok sekerimmmm bu onceki sac rengimdi...degistirmedim daha bi kac hafta sonra kizil yapcam:)
hadı bakalım canım bende merakla bekliyorum güzel haberinizi inşallah.....dün eşime soruyorum bugün günlerden neydi diye oda hayırdır daha reglsin dedibilmiyorkı esramın pazartesisini bekliyorummmmmmm
ssssss
canım çok sağol ya yarında yarım günmüş mesai sanırım o yüzden belki sonucu alamayabiliriz çünkü sonuç akşam çıkar demişlerdi
bakalım neler olacak canım bende meraktayım
olsun canım geç olsun ama güç olmasın bukadar beklediniz bunda da vardır bir hayır canım Allah büyük....
ayyyhh utandimmmmmcazibe ha tam san auyar valla cazibeli hatunsun
kuafor arkadasinsa iyi canim yaaa yoksa basa cikilmaz...ne renk kullaniyorsunda tutturmasi zor dedin.. canim birde sen kapali miydin merak ettim
canım genelde tüm saç boyuyorum çünkü saç beyaz olduğundan akıyor boya
birde çabuk uzuyor ayda boyasam boyanır
ama ben hiç sevmiyorum boyatmayı ya o yüzden 3-4 ayda bir dipler iyce çıkınca boyuyorum
yoksa saçında yanıyor zaten
kuaför çok yakın arkadaşım canım ya bi şekilde halleşiyoruz
kendim boyamaya kalksam renkte tutmuyor işte bi garip bişey
bende cok sik kuafore giden biri degilim canim ayda bi kez anca yani...acikkende duzlestiriciyle sekil veriyordum simdi kapaninca daha rahat oldu valla.ohh tak esarbi sali neyse hemen cik disari sacimla yarim saat bi saat ugrasiyordum...hadı bakalım canım bende merakla bekliyorum güzel haberinizi inşallah.....dün eşime soruyorum bugün günlerden neydi diye oda hayırdır daha reglsin dedibilmiyorkı esramın pazartesisini bekliyorummmmmmm
boşver canım paşa paşa gidecekler yağma yok sorun iki taraflı sonuçta çocukları tek başımıza yapmayacağız değil mi
canım bende bir ara çok oynadım saçımla eşime kalsa doğal seviyor ama ben seviyorum sarı saçııııı tenimde beyaz kaşlarımda sarıya yakın gibi kuaför kuaför çok masraf olunca bir yıldurr kendim boyuyorum rengi tutturmam zor oldu saçlarım çok yıprandı ama sonunda başardımkuaför malzemesi satan yerlerden alıyorum boyamı ve boyuyorum misssssss
hicranımmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnn
ayyyhh utandimmmmm
kuafor arkadasinsa iyi canim yaaa yoksa basa cikilmaz...ne renk kullaniyorsunda tutturmasi zor dedin.. canim birde sen kapali miydin merak ettim
m...
canım kahve tonları boyuyorum hep ama alt renk beyaz olunca alacalı olabiliyor
yok canım ben açığım
utanma kız bu arada cidden kızıl sana gider
[/B]
tesekkur ederim canim..... sende dugun resimlerini koycaktin eltinin dugunundeki koydunda ben mi kacirdim
yok canım koymadım resimler bi türlü elime geçemedi çünkü
ama dur pc den resim koyayım bak buradaysan
koy koy ben bakarımmm
koydum canım bakabilirsin
kızzzz kim bu senmisin eltinmi :26::26: o ne güzel gözler öyle
yok canım koymadım resimler bi türlü elime geçemedi çünkü
ama dur pc den resim koyayım bak buradaysan
gordummm cnmmm masallahhhhh o gozlere nazar degmesinnnn... tu tu tuuu
sağol canım
insan karşısındakini farklı hayal edebiliyor
görünce çok değişik oluyor
seni görünce çok farklı hayal ettiğimi farkettim
o yüzden koydum zaten resim
aynen canim yazismalardan cok farkli canlaniyor beyninde.... birde tabi insan merak ediyor karsisindaki nasil diye
aynen canım
peki ben senin aklındakinden farklımıyım
tabiki canim..goruntu olarak daha buyuk bekliyordum mesela esmer bekliyodum hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?